Įkraunama...
Įkraunama...

Cukrinis Diabetas.

QUOTE(Tepaluota @ 2012 02 10, 08:23)

lie bigsmile.gif knėjam

QUOTE(slitka @ 2012 02 10, 08:41)

oi gi pasigirsiu, ryt  prie juros isvaziuojam, nors savaitgaliui, bet tikiuose man akyse prasvieses  biggrin.gif

kažkas savaitgaliais į pajūrį, kažkas Kaunan cool.gif
Atsakyti
Nu negi tau dar į pajūrį negana biggrin.gif leisk kauniečiams ir vilniečiams pasidžiaugt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(monetuxe @ 2012 02 10, 13:22)
lie bigsmile.gif knėjam
kažkas savaitgaliais į pajūrį, kažkas Kaunan  cool.gif

niu ir ka tu Kaune veiksi, ka? ax.gif
Atsakyti
Po klubus varinės, ką gi daugiau savaitgalį Kaune veikt, negi manai, kad pas Biržietį maus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2012 02 10, 16:10)
Po klubus varinės, ką gi daugiau savaitgalį Kaune veikt, negi manai, kad pas Biržietį maus  biggrin.gif

hmm, o ka tu zinai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Jauniute, niu kaip perskaiciavo tavo "pensija", ale manoji, kad saskaita pasipilde, tai eina svilpt....sumokejo praeitu metu skirtuma, mano paskaiciavimais prie mano invalidumo dasidejo 23 lt lotuliukas.gif i to chleb lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2012 02 10, 15:14)
hmm, o ka tu zinai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Vakar kalbėjom telefonu- gal būtų pasigyrus, ale nieko nesakė biggrin.gif Tai ir galvoju, kad į klubus biggrin.gif
Atsakyti
oho,priraset,kol mes tuoktis vazinejom blink.gif
vakar pravaziavom 1100 km,isvaziavom 2.45,grizom 2.30,nusikalem baisiai,dar siandien kaip primusta unsure.gif
Tepaluota,nuotrauka senoj temutej,tai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ,ir ideja sventem thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ,kaip jautiesi?
Atsakyti
Neišbrokyjo sužadėtinis/ė ? biggrin.gif Vaikų bus? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2012 02 10, 19:44)
Neišbrokyjo sužadėtinis/ė ?  biggrin.gif  Vaikų bus?  biggrin.gif

nuotaka spardesi,suzadetinis gavo ilgokai ikalbineti,ar vaiku bus pamatysim po menesio,viskas praejo sklandziai,tai turetu viskas pasisekti,dabar prasides laukimas bus-nebus,paskui bus laukimas kada-kiek mirksiukas.gif
Atsakyti
nu dar ne pas Biržietį tikrai 4u.gif iš pradžių pas Petrenko gal reikėtų.... jau pradėjau apie pompą svaigt - man atrodo šitam reikalui ir Klaipėdos universitetinės užtektų g.gif

tai Kaune sniego mažiau ir (kartais) šilčiau blush2.gif

smagi kelionė rolleyes.gif kaip keliai?
Atsakyti
QUOTE(monetuxe @ 2012 02 10, 23:43)

smagi kelionė  rolleyes.gif kaip keliai?

kelione labai isvargino,labai daug ispudziu,viskas susimaise,o keliai gana neblogi,nuvalyti,labai daug nauju keliu tiesia,sake ruosiasi europos futbolo cempionatui,todel intensyviai tvarko ax.gif
Atsakyti