Įkraunama...
Įkraunama...

Cukrinis Diabetas.

Nu taip, nu. Ale mintis pirma iškart... unsure.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

dariau tepaluota kai ir sakei is vakaro ilgalaikio suleidau kaip visada, bet zaidst pradejau su trumpalaikiu is vakaro, dasileidau 9 h, tada 12 pamatavau cukrus 6 buvo, nuejau gult, ryte 11.6, niu bet jei sivakar leisiu 7 ilgo, tai tikrai hipuosiu, kaip cia nustatyt, tai ir a spati su savo stazu neismanau doh.gif

davai miargai pasiulymus, duokit, katros bus geriausias ir sureguliuos man cukrus, tai dideliiiiiiiiiiiiiiiiiiiis sokoladas pastu biggrin.gif (inge tu nerasyk, per toli siusti bus biggrin.gif )
Atsakyti
Tai dar bent kelias dienas taip pabandyk, nenorėk visko iškart.
Atsakyti
Laba diena.
Turiu nemažai 1 ml BD švirkštų insulinui. Bet jų pasibaigęs sterilumas 2010 metais. Pragulėje sandėly, supakuoti. Gal kam reikia?
Vilnius.
AŽ.
Atsakyti
Tokių dalykų niekas nebenaudoja.
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2012 02 28, 15:05)
Laba diena 4u.gif

(inge tu nerasyk, per toli siusti bus biggrin.gif )

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Oksy, ar pas jumi yra durų? Kokios kainos? Kokios nuolaidos man? ax.gif Per kiek laiko padarot? Ar galima išsimokėtinai, jei ką? Man reik butui, čia, ne kaime. Pigiai, gerai ir gražiai rolleyes.gif

Man zaplyvas užėjo - vakar nusipirkau grindis virtuvei, juodus tapetus su raudonom ryškiom auksinėm žuvelėm (mama pamatė, sakė, zduriela laugh.gif, brolio draugei patiko, sakė, turėtų būti gražu, o mūsų skoniai sutampa), brolis per savaitgalį pažadėjo sudėt ir ištapetuot. Dar mąstau, kol akcijos, tuo pačiu ir koridoriuj bent jau grindis pakeist. Tai, sakau, jei centavų užteksiu - maž ir duris prie to paties? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tepaluota: 28 vasario 2012 - 18:32
QUOTE(Tepaluota @ 2012 02 28, 20:26)
Oksy, ar pas jumi yra durų? Kokios kainos? Kokios nuolaidos man?  ax.gif Per kiek laiko padarot? Ar galima išsimokėtinai, jei ką? Man reik butui, čia, ne kaime. Pigiai, gerai ir gražiai  rolleyes.gif

Man zaplyvas užėjo - vakar nusipirkau grindis virtuvei, juodus tapetus su raudonom ryškiom auksinėm žuvelėm (mama pamatė, sakė, zduriela laugh.gif, brolio draugei patiko, sakė, turėtų būti gražu, o mūsų skoniai sutampa), brolis per savaitgalį pažadėjo sudėt ir ištapetuot. Dar mąstau, kol akcijos, tuo pačiu ir koridoriuj bent jau grindis pakeist. Tai, sakau, jei centavų užteksiu - maž ir duris prie to paties?  unsure.gif

itariu ir tu po ermitaza duodies hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(CervusDama @ 2012 02 28, 19:53)
itariu ir tu po ermitaza duodies  hihihi.gif  hihihi.gif  hihihi.gif

Aha. Užsikabliavau už tos 30proc. nuolaidos. Bet paskui apvažiavom dar keletą pardų ir pasirodė, kad tik akių dūmimas ta "nuolaida" - kitur be nuolaidos tokios pat kainos, o kai kur net pigiau doh.gif Gerai, kad iškart nepuoliau pirkt.

Nusipirkau va tokius, realiai atrodo gražiau.

user posted image
Atsakyti
Gražūs ir dabar mirksiukas.gif , kur klijuosi?
Mano vaikino į ligoninę nesiuntė, prirašė visokių vaistų, liepė daug gert- enterovirusinė infekcija. Dieną pamiegojo- atsikėlė žvalus, šiek tiek užkando, nebevėmė. Iškutėsim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2012 02 28, 21:17)
kur klijuosi?

Virtuvėj mastau.gif Vieną sieną pilnai, kitą beveik pusę (kur langas). Nes viena siena baltom plytelėm, ir spintelės kaba, tai nereiks, o dar viena išgriauta - padarytas baras. Nusprendėm, kad turėtų būti neįprastai, bet įdomiai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 02 28, 19:45)

Nusipirkau va tokius, realiai atrodo gražiau.

user posted image

Nerealus wub.gif
Atsakyti