Įkraunama...
Įkraunama...

Cukrinis Diabetas.

QUOTE(inge37 @ 2012 02 16, 13:39)
kuris katinas? lotuliukas.gif

Keturkojis liezuvis.gif
Atsakyti
kur dingusios, svenciat? smile.gif
Atsakyti
Ty kad nėr kų ty švęst irnesakyk.gif
Atsakyti
Sveikinimai Kamilotai ir nuo manes 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Mes sestadieni svesim maziuko 2 metukus, bet tai nuotaikos nesventines, man sloga kabinasi, maziukui 3 dienas laikesi temperatura, kol siandien islindo priezastis. Ausies uzdegimas jau n...taji karta jam. Pirmadieni jau turiu gryst i darba, tai jauciu bus pati pirma diena biliotenyje, jei taip galima.

Ar tiesa, kad jei pripazinta neuropatija, tai kazkiek procentu tie vaistai visi yra kompensuojami???
Atsakyti
na man dėl polineuropatijos Lyricą kompensuoja 80 proc. dar Cymbalta kompensuojama. Kitų nesu vartojus, tai negaliu pasakyt, kaip su kitais g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 02 16, 19:07)
Ty kad nėr kų ty švęst  irnesakyk.gif

ar brangiausias gavo medi?
Atsakyti
o jetau kaip laikas lekia - kažkam jau į darbą bigsmile.gif

o man širdelė ko tai vis nerimsta - tokie bjaurūs permušimai - kaži čia labai susirūpint ar turėtų praeit? g.gif
Atsakyti
QUOTE(monetuxe @ 2012 02 16, 21:44)
o jetau kaip laikas lekia - kažkam jau į darbą  bigsmile.gif

o man širdelė ko tai vis nerimsta - tokie bjaurūs permušimai - kaži čia labai susirūpint ar turėtų praeit?  g.gif

O geri nuo skydliaukės ką nors?Pvz. Neseniai gal didino vaistų doze?

Labas rytas, galva plysta doh.gif
Atsakyti
Sveikos, ciocės.
QUOTE(monetuxe @ 2012 02 16, 21:44)
o man širdelė ko tai vis nerimsta - tokie bjaurūs permušimai - kaži čia labai susirūpint ar turėtų praeit?  g.gif

Jei ne nervukai, pasidaryk kraujo tyrimus dėl skydliaukės. Čia pirmi signalai.
Atsakyti
QUOTE(Wild Pearl @ 2012 02 17, 05:34)
O geri nuo skydliaukės ką nors?Pvz. Neseniai gal didino vaistų doze?

su skydliauke viskas tvarkoj 4u.gif bent jau buvo, kol Evos dar nebuvo.... 4u.gif

Tepaluota, labiau galvoju, kad nervai... nes kadangi vakar kaip ir išsisprendė problemos, tai ir geriau šiandien lygu.. rolleyes.gif
Atsakyti
Tai kalk kokių homeopatinių uspakajonsų ar tos pačios valerijankos, yra maksėse ir vaistinėse arbačikės "Neuro" (su skaičiukais 1,2,3), nusipirk pagert. Ji tokia švelni, maloni, atpalaiduoja, nuramina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 02 17, 11:23)
Tai kalk kokių homeopatinių uspakajonsų ar tos pačios valerijankos, yra maksėse ir vaistinėse arbačikės "Neuro" (su skaičiukais 1,2,3), nusipirk pagert. Ji tokia švelni, maloni, atpalaiduoja, nuramina  mirksiukas.gif

neturiu namie net šitos valerijankos doh.gif bet teks nuo šiol turėt... o ir arbatėlė šita įdomi blush2.gif
Atsakyti