Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai TIK su nuotraukomis

Kadangi uzbaigiau sena tema, tai atidarau nauja 4u.gif

Cia SENA TEMA


------------------------

Temos taisyklės:


* čia keliami tik antrųjų patiekų receptai ir TIK su nuotraukomis.

* patiekalų nuotraukų dydis neturi viršyti 500-650 pixelių, kitu atveju nuotraukos bus pašalintos be išankstinio perspėjimo.

* komentarai, nesusiję su tema, bus trinami be asmeninio perspėjimo.

* nuotraukos necituojamos.


* receptų paieškai/užklausai yra atskirta tam skirta tema:
Receptų paieška


QUOTE(lilget @ 2012 02 09, 19:09)
Ules cepelinai nerealus  wub.gif  neesam megejai varskes, bet patiko ir man ir mb  thumbup.gif  o ir pasidare greitai ir puikiai, kas tikrai retai pavyksta su bulviniais  blush2.gif
Pasidalinau receptu su pusbroliu, bet pas juos vaikiukas negali kiausiniu valgyt (alergizuoja) kazi kuom galima butu ji pakeist  g.gif
Ir labai aciu uz idejas  wub.gif



QUOTE(shopingas @ 2012 02 10, 02:45)
As tik banana zinau, t.y. puse banano pakeicia viena kiausini, bet cia kepiniuose.... O i cepelinus turbut netiks ir del skonio...  g.gif  Gal daugiau krakmolo det, kad suristu viska  g.gif


Dabar tik pamaciau, kad Ule jau atsakius, bet vistiek dar viena ideja turiu - bulve. Gal duagiau nusimanancios pakomentuotu kuo pakeist kiausini.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 22 balandžio 2012 - 18:13
Sprandinės kepsnys su česnakiniu sviestu

Reiks:
kiaulienos sprandinės
druskos,šviežiai maltų pipirų
sviesto

garnyrui kuskusas
salotų rinkinys

Sviestą paruošiame iš anksto.Galima paruošti daugiau.Jis laikomas šaldymo kameroje, labai tinka prie karštų bulvių...
Imame kambario temperatūros sviestą ir pagal skonį išspaudžiame česnako, paskaniname su druska ir dedame smulkintus krapus.Viską gerai išmaišome.
Imame maistinę plėvelę ir sudedame sviestą voleliu, gerai susukame.Taip bus labai patogu atpjauti norimo dydžio gabaliuką.

Sprandinę supjaustome gabaliukais kepsniams.
Gerai įkaitiname keptuvę su aliejumi,dedame mėsą ir kepame vieną pusę ~2 minutes.
Apverčiame, pabarstome su druska, pipirais ir kepame kitą pusę vėl dvi minutes.
Vėl apverčiame, pabarstome druska ir pipirais.
Sumažiname ugnį iki minimumo, uždengiame ir kartais pavartydami kepame kol iškeps.
Kuskusą užpilame karštu virintu vandeniu,pasūdome,dedame sviesto gabaliuką ir palaikome maždaug 10 min.
Jau lėkštėje ant karšto kepsnio dedame sviesto gabaliuką.

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elena: 10 vasario 2012 - 09:28
QUOTE(shopingas @ 2012 02 10, 01:52)
bulve. Gal duagiau nusimanancios pakomentuotu kuo pakeist kiausini.




Nesu labai išmananti, bet tame recepte, apie kurį kalbamą, tikrai viskas pavyks ir be kiaušinio. Aš varškėčius panašiai darau - varškė, miltai, manų kruopos ir niekada nededu kiaušinio. Kuo puikiausiai gaunasi. Minkštučiai, purus ir nesusileidžia virdami ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta @ 2012 02 10, 16:20)
Nesu labai išmananti, bet tame recepte, apie kurį kalbamą, tikrai viskas pavyks ir be kiaušinio. Aš varškėčius panašiai darau - varškė, miltai, manų kruopos ir niekada nededu kiaušinio. Kuo puikiausiai gaunasi. Minkštučiai, purus ir nesusileidžia virdami  ax.gif

Parašykite varškėčių receptą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta @ 2012 02 10, 17:20)
Nesu labai išmananti, bet tame recepte, apie kurį kalbamą, tikrai viskas pavyks ir be kiaušinio. Aš varškėčius panašiai darau - varškė, miltai, manų kruopos ir niekada nededu kiaušinio. Kuo puikiausiai gaunasi. Minkštučiai, purus ir nesusileidžia virdami  ax.gif

na kiek žinau kiaušinis kietina , ypač baltymas smile.gif į virtinukus niekada nededu kiaušinio , į varškėtukus taip pat ....
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2012 02 06, 14:30)
Tinginių cepelinai


na katik isbandziau, zinokit man nelabai ir vyrui irgi, antra kart nedaryciau schmoll.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Endži @ 2012 02 10, 20:16)
na katik isbandziau, zinokit man nelabai ir vyrui irgi, antra kart nedaryciau schmoll.gif  blush2.gif

as irgi siandien bandziau, nepatiko, vaikai irgi neliko suzaveti verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roza_: 10 vasario 2012 - 23:17
nu va, o mum su vyru tie cepelinai patiko, tik dėčiau kitą kart ne kalakutieną vidun,nes ji man smirda ir gadino visą skonį (bet čia antipatija pačiai kalakutienai). wink.gif žodžiu jie labai skonio reikalas smile.gif
Atsakyti
Na jei kas nenumanot, koks mazdaug skonis, tai tas cepelino virsus, kaip virtu bulviu cepelino su varske, o viduj mesyte, ir gaunasi skonis panasus i virtu bulviu su mesa biggrin.gif va tep biggrin.gif as tai dariau su zveriena. O sakot kalakutiena smirda? Tai va kodel kai kepiau kotletus, prasmirdo visi namai kokiu kuiliu biggrin.gif galvojau, gal mesa kokia sena lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes,
as vakar irgi dariau tuos cepelinus. Dariau su vistienos farsu. Vyrui nepatiko, man ir vyresnelei patiko thumbup.gif Labiausiai patiko tai, kad labai greitai viskas gaminasi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aiste8 @ 2012 02 11, 11:07)
Sveikutes,
as vakar irgi dariau tuos cepelinus.  Dariau su vistienos farsu. Vyrui nepatiko, man ir vyresnelei patiko  thumbup.gif  Labiausiai patiko tai, kad labai greitai viskas gaminasi  thumbup.gif

Mes irgi gaminomes cepelinus, tik su kiaulienos farsu. Na labai skanu! Aciu!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doruta: 11 vasario 2012 - 12:00
QUOTE(doruta @ 2012 02 11, 12:00)
Mes irgi gaminomes cepelinus, tik su kiaulienos farsu. Na labai skanu! Aciu!


Mes ir kiauliena dejom. Skonis tikrai geras thumbup.gif kai valgai su mesa, net nesuprasi, kad varskes yra. Siaip labai sotus, dvieju neiveikiau, kai bulvinius drasiai biggrin.gif
Atsakyti