QUOTE(Tik$a @ 2012 11 16, 00:01)
net nezinau, ar i reikiama tema pataikiau... Gal kuriai mamytei taip buvo, kad skaudetu kruties kraujagysles? Net nemoku zmoniskai paaiskint to skausmo... Toks panasus kaip lieciant pvz., melyne. Ir skauda lieciant butent tose vietose ant kruties, kur ryskiai persisviecia kraujagysles. Ir tik tada, kai jos ryskiai matomos, t.y. kai krutis istustinta po maitinimo - neskauda, bet kai pradeda pildytis - pradeda skaudeti. Skausmas nestipreja, visa laika lieka toks pats nemalonus. Ir tik viena kruti taip skauda.
Maitinu pati, mano lelytei 6-ta savaite prasidejo. Jokiu guziuku, perputimu ar pan. neturejau. Tai dabar galvoju, cia praeis, ar kreiptis i koki gydytoja? Gal pasirodysiu kaip visiska tundra, bet i koki gydytoja tokiu atveju reiketu kreiptis?
As kiek pamenu man kazkaip panasiai, kaip jum budavo, kai pilna krutine, tai vienos kruties virsutine dali skaudedavo, bet neatkriaipiau demesio ar kraujagysles. ir skausmas panasus, grynai kaip melyne lieciant, bet tada duodavau maziukui pavalgyt arba pientraukiu nusitraugdavau ir praeidavo. Gal iki kokiu 3 men, jausdavau diskonforta krutyse, o veliau net kai krutine persipildydavo, nieko nebeskaudedavo, tik kieta labai budavo. Na o kai man kilo problemu su krutimis maitinimo metu, tai mane visada konsultuodavo seimos gydytoja arba ginekologe. Patikrindavo, apziuredavo

.