QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 02 09, 13:55)
Dar ko pasigendu šioje temoje, tai niekas nekalba apie vadinamus sodo modulius, taip sakant pasikartojančius elementus. Sakykim, fasade yra apvalus langas, tai tą apskritimą tokio pat dydžio ir santykiais 1:2, 2:3, 3:5 guldyti ant žemės aikštelių, vejų, gėlynų įsikūnijimu.
tai kad jei nera jokiu apvaliu langu, tai nera ir ka atkartoti. O visur staciakampiai (langai, durys, sienu plokstumos, laiptai), tai ir visame kitame pas mane bus staciakampiai, staciakampiai...

Pasvelninsiu tuos staciakampius augalu apvalumais
Kas liecia tuos tavo isvardintus punktus, tai tiesa, bet apie tai jau kaip ir nekalbam, nes butent del visu tu punktu ir buvo sukurta si tema, pacioj pirmoj temoj tas ir buvo sakoma

Toliau jau tiesiog bandem kalbeti apie tai, kas mums aktualu, o ne ka kiti daro. Nes ka kiti daro, tai jie ir toliau darys, tas ir toliau bus jiems grazu. O mums reikia ne ju aplinka aptarineti, o su musiske issiaiskinti
Malonu, kad prisijungei

Man atrodo, kad mes abi kazka panasaus planuojame.
Tik va azurine tvora man nepriimtina. tai labai smagu, kai sklypo plotas didelis arba tai leidzia namo padetis sklype. O musu atveju, jei atidengsi prieki, tai atidengsi absoliuciai visa maziuka kiemeli. Jei paliktume ta siaura juostele priekyje kitu apziurai, ir us jos darytume kazkoki atskyrima likusio sklypo, tai skriaustume save, mazintume ir taip mazulyti sklypa tam, kad kiti galetu kazkuo grozetis.
Tvoru nemegstu, jei jos aklinos. Bet gyvatvores man visada buvo grazu, todel ji bus ir priekyje.