Įkraunama...
Įkraunama...

Augalai užsakyti internetu

QUOTE(pavilonyte @ 2012 12 28, 21:30)
Ir man keista dar tas, kad kaip galima pavyzdžiui persikus, abrikosus iš sėklų užsiaugint, juk juos skiepyt reikia  g.gif Dėl kitų medžių, krūmų auginimo iš sėklų ir suabejočiau ...

drinks_cheers.gif visus medžius ir krūmus perku tik augalus, o ne sėklas schmoll.gif ir tai kiek būna nemalonių siurprizų, o čia - sėklos, nerizikuočiau pirkti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pavilonyte @ 2012 12 28, 19:30)
Ir man keista dar tas, kad kaip galima pavyzdžiui persikus, abrikosus iš sėklų užsiaugint, juk juos skiepyt reikia  g.gif Dėl kitų medžių, krūmų auginimo iš sėklų ir suabejočiau ...

Nesu didelė žinovė, bet iš savo patirties galiu pasakyti: pati auginu ir mačiau(ragavau) pas kaimynę iš sėklų išaugintus abrikosus. Tik juos reikia sodinti po du. Derlių tikrai duoda, tik gal kiek ilgiau užtrunka laukti nei skiepytų. Užtat galiu palyginti su pirktiniais abrikosais, kurių pirkau tikrai ne vieną skiepytą, ir deja nė vienas neišgyveno ilgiau trijų metelių, o apie derlių nebuvo nė girdėta..
Papildyta:
QUOTE(-Ožiaragė- @ 2012 12 28, 16:54)
Man tai nepatinka, kad nera nurodyto jokio LT adreso, patikimai e-parduotuvei turetu buti nurodytas

Tai kad kontaktuose nurodytas.
Atsakyti
QUOTE(pavilonyte @ 2012 12 28, 19:30)
Dėl kitų medžių, krūmų auginimo iš sėklų ir suabejočiau ...

tai, kad nėra pagrindo abejonėms, gamtoj taip pat pasisėja, praeina natūralią stratifikaciją ir gaunam sodinukus. ax.gif
Atsakyti
taip, sutinku, bet tai mūsų klimato augalai, kurie ir dauginasi natūraliu būdu - sėklomis, bet ten tiek egzotikos pridėta, dalies aprašymų net nepasivargino išversti į lietuvių kalbą, vat ar jie augtų, kai kuriuos tikrai norėčiau pamėgint augint, tai ir klausiu, gal kas siuntėtės ir jau bandėt g.gif
Atsakyti
ar dar nekas neko neužsisakineja iš seklu?
Atsakyti
QUOTE(saulele 1 @ 2013 01 02, 11:29)

na as jau parsisiunciau seklyciu is ebay.dar noreciau is cia,bet kazkaip neperkandu ju salygu ax.gif
http://www.seemnemaailm.ee/
Atsakyti
QUOTE(pavilonyte @ 2012 12 30, 19:04)
taip, sutinku, bet tai mūsų klimato augalai, kurie ir dauginasi natūraliu būdu - sėklomis, bet ten tiek egzotikos pridėta, dalies aprašymų net nepasivargino išversti į lietuvių kalbą, vat ar jie augtų, kai kuriuos tikrai norėčiau pamėgint augint, tai ir klausiu, gal kas siuntėtės ir jau bandėt  g.gif

ne mūsų klimato augina oranžerijose, žiemos soduose ar paprastai ant palangių, kambariuose, viešose erdvėse. Kažkurio miesto prekybcentry bananas auga ir vaisius veda wink.gif Jei apie šį konkretų psl, tai dar iš jo neteko siųstis, bet egzotika nėra naujiena 4u.gif

QUOTE(alinux28 @ 2013 01 02, 11:30)
na as jau parsisiunciau seklyciu is ebay.dar noreciau is cia,bet kazkaip neperkandu ju salygu  ax.gif
http://www.seemnemaailm.ee/

o kas ten pas juos neaišku? Prisiregistruoji, susidedi į krepšį ir t.t. Apmoki gavus patvirtinimą keliais būdais, siuntimo kaina priklauso nuo svorio. Berods per savaitę ir atkeliauja.

How to buy
tas pat rusų kalba
Atsakyti
Na oranžerijos aš neturiu ir nesišviečia mirksiukas.gif , mane domina retesni augalai auginami lauke (žiemojantys pridengti, nes iškasinėt ir nešiot į rūsį ir taip jau turiu ką), bananai, ananasai jau ir pas mus jokia retenybė, vietos tik ir sąlygų reikia, mane domina ne žolės, o krūmai ir medžiai, tai gal atsiras kas siuntėsi mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas dar pasidalintu is kokiu portalu uzsisakineja seklas (geliu ir darzoviu)? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pavilonyte @ 2013 01 02, 11:58)
mane domina ne žolės, o krūmai ir medžiai, tai gal atsiras kas siuntėsi  mirksiukas.gif

matyt, neaiškiai parašiau, sėti ir auginti medžius, krūmus bandžiau ir vis dar bandau. Tik iš šio psl neteko siųstis. Pardavinėja sėklas ne vien čia wink.gif
Atsakyti
QUOTE(saulele 1 @ 2013 01 02, 11:29)

aš jau visas susipirkau smile.gif iš nojaus sėklų, sėdžiu rami laukiu pavasario hihihi.gif
Atsakyti
Jau pasirodė naujas http://www.swiatcebul.pl/ katalogas pavasariui mirksiukas.gif
Atsakyti