QUOTE(Dalelė @ 2014 03 07, 09:16)
Manau, kad organizuojamas užsakymas, tai ne čiuožykla
Jei jau užsisakai augalus, tai žinai, kad reikės mokėti ir už siuntimą, ir už augalų persiuntimą, jei gyveni kitame mieste, ir banko mokesčius. Nejau, kai kas nori tik pabaksnoti pirštu klavišais Paste- copy ir susimokėti tą nedidelę lenkų nurodytą sumą
Tikriausiai tokių nebus 

nemanau,kad tokių bus,tik aš tokia tri..

Papildyta:
QUOTE(AŠMAMA @ 2014 03 07, 09:31)
Jei ne kalbos barjeras,tai problemos aš čia nematau,bet aš kalbu kaip pirkėja,užsisakai ir šimtu procentu pasitiki žmogumi su kuriuo turi reikalą ,juk už ačiū ir į snukį ne visada gausi
Aš tris metus užsisakinėjau ir
negavau jokių papildomų susimetimų už ką nors,aišku gal čia daugiau gali jediara pasakyt,nes ji mums talkino,gal ir buvo bėdų,bet bet aš tai nežinau ir ji nesiskundė.
Organizuojant užsakymą, manau reikia kažkiek suprasti kalbą ir turėti tą mokėjimų kortelę,juk iš paprastos nepravesi,manau jei atsirastų norinčių,tai paprašius,atsirastų ir kas pakonsultuos.
Taigi dar laikas daryti užsakymą,mastykit,aš suinteresuota,todėl ir agituoju

Organizuojant užsakymą, manau reikia kažkiek suprasti kalbą ir turėti tą mokėjimų kortelę,juk iš paprastos nepravesi,manau jei atsirastų norinčių,tai paprašius,atsirastų ir kas pakonsultuos.
Taigi dar laikas daryti užsakymą,mastykit,aš suinteresuota,todėl ir agituoju

aš labai gerai tyliu visomis kalbomis

bet kelis metus pirkausi rūbus iš Prancūzų,dabar bendrauju su lenkais

pirmą laišką parašiau lenkiškai - su vertėjo pagalba,aišku atsiprašiau jų už kalbos klaidas,tai atsakymą gavau anglų kalba,ja irgi gerai tyliu,bet susirašau,su dukros pagalba ir manau neblogai vieni kitus suprantam,nes jie neuždavė dar klausimo:ko aš iš jų noriu ?

o šiaip tai kaip ir patarė Paladė,reikia rašyti jiems asmeniškai laišką su klausimu ir gauni atsakymą