Įkraunama...
Įkraunama...

MRU studentės čia

Merginos, gal kas laiket pas Panomariova ikiteismini tyrima? Girdejau, kad ziaurus testas pas ji... Man reikia savarankiskai issilaikyt.. Gal kas galit pasakyt is ko geriausia mokytis? doh.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(renatacka5 @ 2012 04 17, 09:38)
Merginos, gal kas laiket pas Panomariova ikiteismini tyrima? Girdejau, kad ziaurus testas pas ji... Man reikia savarankiskai issilaikyt.. Gal kas galit pasakyt is ko geriausia mokytis? doh.gif  4u.gif

Laikiau. Žiaurus tiek, kad nesąmoningas. Klausimas kaip ir aiškus- atsakymų daug ir pinti perpinti. 6 mėgstamiausias jo balas.
Atsakyti
QUOTE(Eripa @ 2012 04 17, 12:56)
Laikiau. Žiaurus tiek, kad nesąmoningas. Klausimas kaip ir aiškus- atsakymų daug ir pinti perpinti. 6 mėgstamiausias jo balas.

Va va, būtent, bet ir 6 džiaugiausi, nes tikrai painus testas.
Atsakyti
QUOTE(Nerkri @ 2012 04 17, 16:41)
Va va, būtent, bet ir 6 džiaugiausi, nes tikrai painus testas.

aisku aciu. O is ko moketes? doh.gif
Atsakyti

Tikrai galima laikyti rudenį. Greičiausiai lapkričio mėn. Tik reikia studijas susistabdyti ir per tą laiką išsilaikyti visus skirtumus ir skolas.

QUOTE(apčy @ 2012 04 13, 18:02)
Sveikos,
gal kas žino ar galima baigiamųjų egzaminų laikymą nusikelti rudeniui? Girdėjau, kad baigiamieji vyksta du kartus per metus - pavasarį ir rudenį, bet MRU puslapyje nerandu jokios info... blush2.gif
Tai gal kas žino kaip yra iš tiesų? Gal kam teko nukelti baigiamuosius? Kaip viskas vyksta? Prašymą turbūt kažkokį reikia rašyti...

Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2012 04 16, 10:52)
Aš radau, ar reikia dar?

Atsiuskite mielosios ir man CPK konspekteli ir uzdavinukus, buciau labai dekinga.
editanava@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Braskyte 77 @ 2012 04 18, 22:44)
Atsiuskite mielosios ir man CPK konspekteli ir uzdavinukus, buciau labai dekinga.
editanava@gmail.com

Šiandien Edgaras įkels į mūsų grupės paštą mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif Noreciau paprasyti, maciau, kazkas dalinosi BT spec dalies uzdavinukais, tai ar galetumete kas pasidalinti jais ir su manimi? iki baigiamuju viena skola, labai noretusi issilaikyti kuo greiciau smile.gif) Buciau labai labai dekinga! bigsmile.gif el.slezaite@gmail.com
Atsakyti
Mergaičiai, reikia patarimo. Kursinius man reikia parašyti. Temų neįsivaizduoju, reikia rašyti į katedras referentėms ir prašyti temų. Patarkite iš kokių katedrų ir pas ką geriausiai rašyti ax.gif Ačiū smile.gif visoms po 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(trianukas @ 2012 04 19, 20:21)
Sveikos, merginos  4u.gif  Noreciau paprasyti, maciau, kazkas dalinosi BT spec dalies uzdavinukais, tai ar galetumete kas pasidalinti jais ir su manimi? iki baigiamuju viena skola, labai noretusi issilaikyti kuo greiciau smile.gif) Buciau labai labai dekinga! bigsmile.gif  el.slezaite@gmail.com

pioneer.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2012 04 19, 22:39)
Mergaičiai, reikia patarimo. Kursinius man reikia parašyti. Temų neįsivaizduoju, reikia rašyti į katedras referentėms ir prašyti temų. Patarkite iš kokių katedrų ir pas ką geriausiai rašyti  ax.gif Ačiū smile.gif visoms po  4u.gif
Papildyta:

pioneer.gif

As laikiau civiline spec. tai destytoja gera pakliuvo, kiek girdejau civilines spec yra ir kitu geru destytoju, iskyrus M atkeviciu ....
Atsakyti
Labas rytas mergaitės,

gal galėtumėte pasidalinti mokesčių ir finansų teisės (Novikevičius) konspektais?

Dar pasiguosiu, neišlaikiau BT spec dalies sad.gif gavau 4. Teks dar kartą šturmuoti lotuliukas.gif

valdemru2009@gmail.com

Ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
O aš romėnų išlaikiau clap.gif ploja.gif assa.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Atsakyti