Įkraunama...
Įkraunama...

MRU studentės čia

Sveikos,

Gal kuri turit šeimos teisės konspektus iš Moodle parsisiuntus? Gal galėtumėt pasidalinti? Būčiau dėkinga.
Atsakyti
labutis, na gal as kvailai cia paklausiu, bet noriu suzinoti ar yra nors vienas baigiamasis egzaminas kur nereiketu spresti uzdaviniu? kiek teko girdeti, lyg tai darbo teises ir soc, saugos t. baigiamajame egzamine nera uzdaviniu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2012 05 16, 13:23)
Dėkui. 4u.gif Nepatinka man asmeniškai tartis, bet ką darysi...Vardan rimto reikalo teks. smile.gif
Mergytės, imkit nors po balioną 4u.gif  4u.gif , bet žinau, kad geriau nuo to nebūna. Nenukabinkit nosyčių labai, rudenį išsilaikysit tikrai. 4u.gif Gal ir mes kaip nors jums į kompaniją. mirksiukas.gif

Rudeniui ir aš planuoju, jeigu pavyks viską atsiskaityti iki spalio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saliutas @ 2012 05 16, 10:13)

QUOTE(igneta @ 2012 05 16, 12:09)
as ir ne....
metodininke sake, ksd 50 proc neislaike...

Laikykitės panos, gal dar pavyks šiemet suorganizuot perlaikymą... Kai tiek neišlaikiusių turėtų katedra nusileist ir leist laikyt šiais mokslo metais unsure.gif Šiaip ar taip nervus į konservus console.gif Jei ne šiais mokslo metais, tai rudenį tikrai išlaikysit. Šį pavasarį ir visokios skolos susikrovė, ir darbai, o rudenį tikrai bus lengviau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cuoliukė @ 2012 05 16, 15:33)
labutis, na gal as kvailai cia paklausiu, bet noriu suzinoti ar yra nors vienas baigiamasis egzaminas kur nereiketu spresti uzdaviniu? kiek teko girdeti, lyg tai darbo  teises ir soc, saugos t. baigiamajame egzamine nera uzdaviniu g.gif

tik tarptautines teises, jei istestines. Dieniniam ir cia uzdavinys is privatines teises...
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2012 05 16, 15:06)
Ei, merginos, kaip čia taip????? Neliūdėkit labai console.gif , nors įsivaizduoju kaip skaudu......  doh.gif  doh.gif  doh.gif  Imkit  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Igneta, Paja, Peledziuke,mamaEgle console.gif Taip 50% neishlaike, lauksiu rezultatu AT. Zinokit po egzamino eme nerimas, ir tikrai mokiausi verysad.gif Zinot as manau, kad labai grieztai vertino nesamone, kad puse nesimoke ir ejo ant baikos.... is 127 , 64 tik islaike. Cia is musu ta vaikinuka ismete, mano kursioka. group.gif
Tikiuosi, kad leis birzeli laikyti. PRaeitais metais girdejom, kad leido. Na paguoda ta , kad uz savaites turesiu nauja namu gyventoja bokseriuka 4u.gif Ir vasa jam galesiu skirti visa 4u.gif wub.gif
P.s. Sako , kad rudeni islaiko, duoda lengvesnius klausimus. O preliminariais duomenimis katedra gal duos kelis simtu klausimu ir jie bus analogiski egzamine, tiap bus lengviau mums islaikyti. Nes dabar tai buvo klausimai uzsukti tokie
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saliutas: 16 gegužės 2012 - 22:22
Bet kaip suzinot, jei ir organizuosis kas perlaikyma? pvz as esu po nemazos pertraukos grizus i mosklus, praktiskai su niekuo neturiu kontaktu. visi tik sneka apie gropsa, o kaip i ji papult misija neimanoma...
tas vaikinukas sedejo netoli manes, nu bet ir snekejo garsumu... girdejau, kad beveik egzus visus taip laikesi, tai pasidovanojo baigiamaji sau.. cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo igneta: 17 gegužės 2012 - 01:20
QUOTE(cuoliukė @ 2012 05 16, 15:33)
labutis, na gal as kvailai cia paklausiu, bet noriu suzinoti ar yra nors vienas baigiamasis egzaminas kur nereiketu spresti uzdaviniu? kiek teko girdeti, lyg tai darbo  teises ir soc, saugos t. baigiamajame egzamine nera uzdaviniu g.gif

Darbo teisės baigiamajame tikrai yra uždavinys- šiemet laikiau ir buvo smile.gif

Po KT egzamino girdėjau tik gerus atsiliepimus, panos džiaugėsi kad pasirinko būtent KT, nes klausimai nesunkūs buvo... Įdomu, kodėl ten taip daug neišlaikė g.gif Gal jie turi konkrečius skaičiukus, kiek žmonių turi išlaikyt g.gif nežinau net ką galvot.
Drebėdama laukiu DT rezultatų blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(igneta @ 2012 05 17, 01:19)
Bet kaip suzinot, jei ir organizuosis kas perlaikyma? pvz as esu po nemazos pertraukos grizus i mosklus, praktiskai su niekuo neturiu kontaktu. visi tik sneka apie gropsa, o kaip i ji papult misija neimanoma...
tas vaikinukas sedejo netoli manes, nu bet ir snekejo garsumu... girdejau, kad beveik egzus visus taip laikesi, tai pasidovanojo baigiamaji  sau..  cool.gif

Net nežinau ką tau patart. Į grupsą pakliūt tai reikia moderatoriui rašyt (tiesą sakant aš jau net nepamenu kas jis blush2.gif ). Gal iš šito forumo neišlaikiusių mergaičių telefono numeriukus paimk, ir susisieksi. Kad organizuotų perlaikymą, reikia kuo daugiau rašyt prašymų ir nešti juos į dekanatą. Tuomet gal bus atsižvelgta. Nes kiek girdėjau po TT egzamino, Beinoravičius sakė, jog pernai metais suorganizuotas perlaikymas nepasiteisino, todėl šiemet jo atsisakyta. Jis nebuvo užtikrintas, todėl dar vilties yra....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eripa: 17 gegužės 2012 - 07:25
QUOTE(igneta @ 2012 05 17, 02:19)
tas vaikinukas sedejo netoli manes, nu bet ir snekejo garsumu... girdejau, kad beveik egzus visus taip laikesi, tai pasidovanojo baigiamaji  sau..  cool.gif

Na o tu is teises is valdymo ? Tai parasyk man prijungsiu prie groopso mirksiukas.gif
Atsakyti
Jei kas laike Darbo t. gal galetu parasyti kaip sekesi? ar sunku buvo?

Papildyta:
QUOTE(sagrarija @ 2012 05 16, 20:52)
tik tarptautines teises, jei istestines. Dieniniam ir cia uzdavinys is privatines teises...

aciukas,
labai man nepatinka tie uzdaviniai, teorija dar galima ismokti...tai manau reiks rinktis Tarptautine teise jei tikrai nera uzdaviniu.
Atsakyti
Mergaites, kas is neakivaizdininkiu laike Baudziamosios baigiamaji? kokie klausimai buvo??
Atsakyti
QUOTE(cuoliukė @ 2012 05 17, 13:06)
Jei kas laike Darbo t. gal galetu parasyti kaip sekesi? ar sunku buvo?

atsakymas į šitą klausimą labai subjektyvus smile.gif Kam sunku, o kam ne.
Klausimai tokie:
1. Darbo teisių savigyna
2. Darbo santykių stabilumo principas.
3. Darbo santykių lankstumas.
Uždavinukas apie Susitarimą dėl nekonkuravimo.

Spręskit pati ar sunku 4u.gif
Atsakyti