Įkraunama...
Įkraunama...

MRU studentės čia

QUOTE(Sefiene* @ 2012 05 21, 18:05)
geriau nebandyt, nebent labai gerai mokat tai daryt  smile.gif
o kodėl iš ivado? juk programa praktiškai pagal Vaišvilą  g.gif

na, bent jau mums akcentavo, kad pagrindas yra ivadas, o ko jame nera- is Vaisvilos. Tas ir gasdina, kad sako viena, o programa grynai is Vaisvilos. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tin-tin @ 2012 05 21, 20:21)
na, bent jau mums akcentavo, kad pagrindas yra ivadas, o ko jame nera- is Vaisvilos. Tas ir gasdina, kad sako viena, o programa grynai is Vaisvilos.  g.gif

man rodos jie nori, kad jų knygą skaitytumėt smile.gif
gal kada nors programa bus pagal ivadą rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos. Pagelbėkite su baudžiamosios teisės baigiamojo egzamino konspektais...Ačiū. lavilazaira@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Tin-tin @ 2012 05 21, 21:21)
na, bent jau mums akcentavo, kad pagrindas yra ivadas, o ko jame nera- is Vaisvilos. Tas ir gasdina, kad sako viena, o programa grynai is Vaisvilos.  g.gif

as tai nemanau kad is vaisvilos, yra gan nemazai klausimu programoj ir is ivado. o jie duoda klausimus turbut puse is vaisvilos, puse is ivado, arba buvo tokiu kur abiejose knygose buvo (tada reik is abieju rasyt ) smile.gif
Atsakyti
sveikos merginos, nors nestudijuoju MRU, bet noriu jusu pagalbos- gal galit man paaiskinti termina - poteisiniai reiskiniai=vaikiskosios teises?nes matau, kad MRU destytojas V.Slapkauskas apie tai turetu destyti, o aprasymo nerandu...
Atsakyti
Merginos reikia šeimos teisės konspekto, gal turit?
Atsakyti
mano mokslai MRU jau baigti!!!! thumbup.gif
Atsakyti
Gal čia yra buvusių ar esamų ekonomisčių, kurios galėtų padėti išspręsti keletą mikroekonomikos užduočių (elastingumas, paklausa ir t.t.)? Dėl atlyginimo susitartume.
Atsakyti
QUOTE(waidoshele @ 2012 05 22, 16:09)
mano mokslai MRU jau baigti!!!!  thumbup.gif

kaip fainai, sveikinu labai labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(waidoshele @ 2012 05 22, 14:09)

Na kaip fainai, baltai pavydziu.
Nuosirdziausi sveikinimai visoms kurios jau atsisveikina su studijomis. Ir linkiu neliudeti toms, kuriom nepavyko kolkas 4u.gif
Atsakyti

Sveikinu 4u.gif

Mano trečias kursas baigtas be skolų.
Atsakyti