Įkraunama...
Įkraunama...

MRU studentės čia

QUOTE(sagrarija @ 2012 02 27, 11:01)
tai kad jau reikejo pasirinkti iki vasario 7 d. As - darbo teise smile.gif

o as Europos sajungos teise smile.gif tik dar nezinau ar leis man juos laikyt smile.gif
Atsakyti
As Baudziamaja teise mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės 4u.gif
Gal kas esate tarptautinei privartinei teisei rašiusios rašto darbus, kokiomis panašiomis temomis kaip apie paveldėjimo reglamentą, apie pasiūlymą reglamentui dėl civilinio statuso dokumentų, apie išlaikymo reglamentą, apie reglamento Briuselis I pakeitimų pasiūlymus ar apie Roma III reglamentą (jo liusus ir minusus)??? Jei tiap gal turite ką patarti, nes tiesą sakant nelabai numanau nuo ko pradėti, kur medžiagos ieškoti reikalingos, o laiko ne tiek daug jau ir liko unsure.gif
Atsakyti
Matai kadangi as buvau laikinai nutraukusi studijas iki kovo pirmos tai dar man galima rinktis:)o nieko negirdejot apie administracine ar civiline teise?
Gal zinot kada bus paskaitos pries valstybinius?
Atsakyti
QUOTE(kriste85 @ 2012 02 27, 17:40)
Matai kadangi as buvau laikinai nutraukusi studijas iki kovo pirmos tai dar man galima rinktis:)o nieko negirdejot apie administracine ar civiline teise?
Gal zinot kada bus paskaitos pries valstybinius?

Kovo 17 ir balandzio 21 mirksiukas.gif Jau tinklapyje galima rasti tvarkarasti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saliutas @ 2012 02 28, 02:08)
Kovo 17 ir balandzio 21  mirksiukas.gif  Jau tinklapyje galima rasti tvarkarasti  mirksiukas.gif

Dekuj,lekiu ziureti:)
Atsakyti
Gal zinote kaip vyksta pas destytoja L. Vaige tarptautines privatines egzamino perlaikymas?
Atsakyti
QUOTE(Vaisara @ 2012 02 28, 11:42)
Gal zinote kaip vyksta pas destytoja L. Vaige tarptautines privatines egzamino  perlaikymas?

Kiek girdejau duoda klausimus mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas mergaitės,

gal galite pasidalinti CT spec dalies ir CT proceso konspektais? verysad.gif Būsiu labai dėkinga

valdemru2009@gmail.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutialt: 28 vasario 2012 - 13:05

Turiu tobulus MRU BAIGIAMOJO VALSTYBINIO KONSTITUCINES TEISES EGZAMINO konspektus

Konspektai yra sudaryti 2010 m. pagal MRU konstitucines teises baigiamojo egzamino programa. Laikiau egzamina praeitais metais, mokiausi VIEN TIK IS situ konspektu ir gavau 10. i juos ieina wisa reikalinga egzaminui medziaga- Lietuvos konstitucine teise ir lyginamoji konstitucine teise. zodziu yra absoliuciai wiskas, ko reikia egzaminui.Konstitucinio teismo nutarimai integruoti pagal temas. konspektus sudaro 245psl, A4, 12 sriftas. Kam idomu, rasykite asmenine zinute. Pati situos konspektus as pirkau. Konspektuose nera tik naujausios konstitucinio teismo praktikos- nuo 2010m antros puses. Bet ten nebus daug aktualiu nutarimu.

Atsakyti
QUOTE(OneMinute @ 2012 02 24, 11:47)
sveikos bendramoksles mergaites:)
noriu informacijos apie destytoja Kavaliauskiene is civilinio proc.katedros.Turiu atsiskaityti praktika pas ja,kokie reikalavimai,ar reikia apsiginti pas ja,ar tiesiog pristatyti ir viskas.Nes pati esu ne lt.praktika jau senai atlikus,gal uztektu kad ja kazkas nuvestu ir viskas,pacios manes nereiktu.nes praitais metais pas kita destytoja taip ir buvo.aciu

viskas bus gerai ! smile.gif labai nesunku pas ja praktika atsiskaityt smile.gif kartais uztenka tik praktikos lapus nunesti wink.gif
Papildyta:
Gal kas turi ES materialines teises konspektus ? labai reikia
Atsakyti
QUOTE(kriste85 @ 2012 02 27, 09:18)
Sveikutes,gal yra kas siemet laikys valsybinius?koki zadal dalyka pasirinkti?

nerekomenduoju valdymo teoriju, pazymiai buwo labai blogi ir skolininku buwo. pati konstitucines gavau vienintele 10. o valdymo teoriju 6 doh.gif vien beprasmis kalimas- sunku wiska iskalti. labai nerekomenduoju zodziu.
Atsakyti