QUOTE(stryga @ 2012 03 19, 22:51)
Atsakyti negaliu, nes neseniai gavau pirma "doze", o kada prasideda visi tie salutiniai poveikiai po pirmos injekcijos?
Man prasidėjo maždaug 3čią sav po pirmos injekcijos. Iki tol naiviai džiaugiausi, kad man nebus šalutinių poveikių

tiesa pirmojo mėn gale pakraujuos keletą dienų, neišsigąsk taip turi būti
Nors baisiausia, bent jau man, buvo ne fizinis diskomfortas, bet nesuvaldomos emocijos...vat ko nesitikėjau, tai kad nesugebėsiu savęs valdyt, net nėštumo metu šitaip nebuvo...Pasakysiu tiesiai šviesiai, vos vos nepriėjom skyrybų slenksčio per mano emocijų priepuolius

Dabar jau viskas praeity ir šeimoje santykiai taisosi...bet brrr prisiminti nesinori tos būsenos
QUOTE(tildushka @ 2012 03 19, 23:22)
Na aš tai galiu patvirtinti, kad tas šalutinis poveikis bjaurus, o kada pasibaigs... Aš IVF ruošiuos, tai man buvo pažadėta, kad vėl būsiu normali motera nuo stimuliacijos pradžios, o kaip bus, tai neįsivaizduoju. Užjaučiu dėl vis kankinančių karščio bangų
Stryga, man po pirmos injekcijos jau jautėsi šiek tiek, o po antros prasidėjo linksmybės, kad vos ne alpstu, kaip karšta būna. Beje, iš karto patariu vitaminų kokių pagert, ypač C ir kalcio, nes bent jau man labai lūžinėja nagai, maudžia kaulus bei sąnarius ir nuolat sergu
Bjaurus ne tas žodis - nepakenčiamas tiesiog

jau taip tikėjausi, kad praėjus mėn po paskutinio suleidimo viskas baigsis...tai ne, tęsiasi visi smagumai iki šiol...
Dėl vit kai klausiau sakė nieko negert, nes baisu buvo dėl kaulų retėjimo. Nieko negėriau, tai nžn ar sutapimas ar ne bet jau kokį mėn skauda dešinės rankos nykščio sąnarį, ypač po nakties jis toks sustingęs ir skausmingas

tikiuosi, kad viskas atsistatys, jei ir buvo šitų nelemtų vaistų pakenkta
Sėkmės visoms kurios einate per šį košmarišką laikotarpį, užuojauta nuoširdi