Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA Nr. 15

QUOTE(srauni_upe @ 2012 02 17, 11:37)
drinks_cheers.gif

Man tai didžiausias stiliaus nesusipratimas - provansas/  ala klasika tarybiniame daugiabutyje  biggrin.gif

tai siaip provansas yra ale kaimiskas stilius, tik kaimas Prancuzijoje su savo tradicijom (ir tam tinkancioje aplinkoje) ir kaimas is tarybiniu laiku, biski skiriasi biggrin.gif
Man labai grazu antikvaras, bet kainos doh.gif ir nusipirkus viena balda turi ir viska priderinti. Is kitos puses ne visada jis ergonimiskas ir patogus...delto nu reikia kazkaip rasti tinkanti ir patinkanti stiliu
Atsakyti
Konkretus klausimas - jei kas turit, bandėt BEDDINGE LÖVÅS - ar patogios jos kasdieniam miegojimui, koks jų čiužinys?

http://www.ikea.com/...373/#/S59874373

Gal kas nors pasiūlys ką nors patogaus paauglės kambariui? Svarbu, kad atlošas nebūtų labai aukštas...
Atsakyti
Dėl Ikėjos pigumo - seniai varvinau seilę į šitokią kampinę Kramfors odinę sofa (tik šviesųjį variantą, kurio jau kuris laikas nebėra pas lenkus). Ar kas drįstų pasakyti, kad pigus studentiškas baldas? biggrin.gif
Galiausiai nusipirkome panašaus tipo (tik su miegamuoju mechanizmu) čia, Vilniuje, už panašius pinigus (gal netgi šiek tiek pigiau, negu su atvežimu gautųsi pirkti Kramfors), tai patikėkit, kiek "įverinimų" sulaukiau, jog esu visiškai išpindėjusi ir, matyt, neturiu, kur kišti pinigų ir pan. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Hennessy, o cia lietuviai ar ne lietuviai taip sake biggrin.gif siaip is esmes, nu neuzrasyta, kad Ikea visur viesai, yra panasiu baldu, o jei daiktas namie inegruotas graziai, manau, niekas ir nekomentuos, tipo ai cia ikejinis..dazniau klausia, kur pirkai biggrin.gif o cia galima pasakyti-paslaptis biggrin.gif ir kiek mokejau paslaptis biggrin.gif
Atsakyti
Paprastai, tai pati ikea kopijuoja, o ne ją..

Atsakyti
QUOTE(EmIeJu @ 2012 02 16, 19:52)
user posted image

merginos prasau atsisaukit kas is albumelio turite sia spinta  4u.gif
labai reikia suzinoti kiek uzima vietos pilnai atidarius duris  4u.gif turiu nuo sienos iki lovos max 1 metra,tai mastau ar tiptu  g.gif  4u.gif

Reikia milimetru tikslumu? nes siaip tai pagal duotus ismatavimus tiesiog atliekate matematinius veiksmus ir zinote vienu dureliu ploti
130/3=43,33333
turint omenyje, kad sonuose dar yra plokstes dalis, t.y. dureles neeina visiskai nuo krasto iki krasto, vadinasi daugiau, nei tu 43 cm atidarytos dureles tikrai neturetu uzimti g.gif
As taip suprantu. arba man siandien smegenys atostogauja. Jei jums vistik reikia ypatingo tikslumo, tai tada atsiprasau uz pamoka blush2.gif

QUOTE(Forgete @ 2012 02 17, 11:10)
Man tik juokinga kai zmones paskutinius pinigus padeda ant brangiu baldu vien tam, kad galetu pasigirti ar dvasine ramybe pajusti , kitaip sakant - pakazuxos  lotuliukas.gif

Paskutinius pinigus jei kisa, tada gal. O siaip tai, Ikea vistik turi tik tam tikro stiliaus baldus, tai nori nenori reikia pirkti kitur, jei is Ikea nieko pasiderinti nesigauna. Mamai as visai nemazai jau visko supirkusi is Ikea, o sau deja, bet mazai ka galeciau prisitaikyti. Vaikams va si ta nupirkau. Ir tai ne snobiskumas, tiesiog as noriu tam tikro galutinio efekto interjere, o su Ikea baldais savo sumanymu igyvendinti man nepavyktu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 17 vasario 2012 - 12:40
QUOTE(Cobre @ 2012 02 17, 12:36)
Paskutinius pinigus jei kisa, tada gal. O siaip tai, Ikea vistik turi tik tam tikro stiliaus baldus, tai nori nenori reikia pirkti kitur, jei is Ikea nieko pasiderinti nesigauna. Mamai as visai nemazai jau visko supirkusi is Ikea, o sau deja, bet mazai ka galeciau prisitaikyti. Vaikams va si ta nupirkau. Ir tai ne snobiskumas, tiesiog as noriu tam tikro galutinio efekto interjere, o su Ikea baldais savo sumanymu igyvendinti man nepavyktu.

drinks_cheers.gif pas mane minimalizmas, man tinka, bet nerandu visko ko man reikia ir kas man tiktu.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2012 02 17, 13:36)
Reikia milimetru tikslumu? nes siaip tai pagal duotus ismatavimus tiesiog atliekate matematinius veiksmus ir zinote vienu dureliu ploti
130/3=43,33333
turint omenyje, kad sonuose dar yra plokstes dalis, t.y. dureles neeina visiskai nuo krasto iki krasto, vadinasi daugiau, nei tu 43 cm atidarytos dureles tikrai neturetu uzimti  g.gif 
As taip suprantu. arba man siandien smegenys atostogauja. Jei jums vistik reikia ypatingo tikslumo, tai tada atsiprasau uz pamoka  blush2.gif

4u.gif As ir taip skaiciavau doh.gif ale noretusi 100% juolab kad net 2 forumietes idejusios foto rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2012 02 17, 10:37)
Man tai didžiausias stiliaus nesusipratimas - provansas/  ala klasika tarybiniame daugiabutyje  biggrin.gif

na atsiprasau, bet cia jau nesutiksiu..parodykit man, kiek namu LT atitinka ne tarybini laikmeti..tikrai nedidele dalis didziuosiuose miestuose senamiestyje ir aplink..gi didzioji dalis yra butent tarybiniais metais ar jau pastaraisiais desimtmeciais statyti daugiabuciai ir namai..tai pagal jusu logika siukstu negalima klasikiniu ar provanso stiliumi tokiu namu/butu irengineti? g.gif jei statai nama siais laikais, tai turi modernu stiklini kuba statyti su stikliniais-metaliniais-plastmasiniais baldais ir gink dieve nieko panasaus i klasikinio stiliaus nameli su klasikinio stiliaus baldais? unsure.gif
ar kaip kas cia parase - tarybines statybos namui - tik sena tarybine sofa, taburetes ir t.t?
Atsakyti
nesvarbu, keikvienas mano pasakymą įvertins pagal savo supratimą ir nusidiskutuosim iki begalybės. tai gal tiek to. Skonis - individualus dalykas.
Atsakyti
QUOTE(EmIeJu @ 2012 02 17, 12:46)
4u.gif As ir taip skaiciavau  doh.gif ale noretusi 100% juolab kad net 2 forumietes idejusios foto  rolleyes.gif

Jei kiekvienas milimetras svarbus, tada suprantu jus smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, gal galit patarti kas veža iš Ikea į Kauną? Daiktas nelabai didelis ir nėra brangus, tai kai paskaičiuoju, pristatymas gaunais brangiau nei pati prekė doh.gif
Ir dar... ar teko pirkti patalynę? Kaip kokybė? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Debesiuke*: 17 vasario 2012 - 13:41