Labas,
gavau ir as savo uzsakyma

Ikeamarketui didelis
+Bandysiu po truputi pasidalinti ispudziais apie prekes.
Pradedant smulkmenom:
Konservu atidarytuvas 
Sitas yra totali nesamone. Jis pjauna skardine ne is virsaus, bet is sono.

Lieka astriu metalu styranti skardine.
O sio
bulviu skustuko 
peiliukas juda vietoje, dar nebandziau naudoti, bet abejoju, ar tas judejimas bus patogus.
Tada gavom
ISDANS roletus, esu labai patenkinta juom. Naudosiu vietoj naktiniu uzuolaidu. Ir dabar tas ju baltumas ant lango remo labai patinka, nes kai susuktos, tai visai nesimato. Medziaga tik tokia jautresne, negalima jos visai lenkti, nes iskart lieka zymes. Musu langas is dveju langu, tai didziajam gavom roleta, o mazajam nebuvo, tikiuosi dar atsiras, nes dabar puse taip puse taip
Lempos gaubtas Alvine Parla ir lempos stovas Hemma
Toliau cia isgirtas
Mogden tuoleto sepecio laikiklis 
, dar nepakabinom ir nenaudojom, bet nuvyle... mazas gabaliukas tos keramikos nuskeltas, bet jei be to viskas gerai, tai man nepatiko, kad jis labai garsiai zvanga ta sepeti atgal dedant. Kaip puodai virtuveje, galetu buti kokia guma tarp dankcio ir keramikos
Dar gavom

Vilmie uzvalkaliuka pagalvei, bet netinka ji man prie Alvine lempos dabar, kai isskirtingo laiko saraseliu uzsakyma padariau, gal kuria sudomins cia.
Tuomet turim Viserum
foto Remeli , merginos, kaip ji pakabinti ant sienos??? Pagal instrukcija pasidaro vielute per viduri, o ka su ja??
Papildyta:Dar lempa

Minut gavom. Viskas gerai, bet realiai ji balta, o laikiklis metalo sidabrinis, pilkas, bet ne rudas ir lempa ne rusva. Nuotraukoje gal lempute spalvota issukta...