Įkraunama...
Įkraunama...

Facebook 2

QUOTE(Meege @ 2012 11 07, 22:06)
Kodel kaip games lošiu fb jis uždideda su raktuku, ir draugai nemato, kaip čia yra?

user posted image

Tai reikia nustatyt-draugai. Arba jus pacioje pradzioje kai priemete zaidima padaret kad matytumet tik jus. Ir dabar pastoviai gaunasi tas pats... Man taip buvo,atstatau atrodo draugams,sekanti karta vel tik man. Gerai kad neseniai buvo priimta programa tai veiklos sarase radau ja ir ten padariau-draugams.Po to gerai viskas buvo. ax.gif
Atsakyti
Laba diena,
gal pagelbesit...yra sukurta grupe, bet kai kurie pakviesti draugai jos nemato. taip pat ju nerodo grupes sarase. bandziau kviesti per naujo, bet neleidzia, raso,kad jau zmogus yra pakviestas. Kaip padaryti,kad jie matytu grupe? istrint -kad per naujo pakvietsi, neiseina nes ju nerodo sarase. gal yra minciu? aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SaulisPasaulis @ 2012 11 08, 11:55)
Laba diena,
gal pagelbesit...yra sukurta grupe, bet kai kurie pakviesti draugai jos nemato. taip pat ju nerodo grupes sarase. bandziau kviesti per naujo, bet neleidzia, raso,kad jau zmogus yra pakviestas. Kaip padaryti,kad jie matytu grupe? istrint -kad per naujo pakvietsi, neiseina nes ju nerodo sarase. gal yra minciu? aciu  smile.gif

Pirma karta girdziu tai blink.gif Kiek esu grupiu adminas o ir savo didele grupe turiu-nebuvo niekad tokiu cirku blink.gif Nezinau ka ir sakyt.Bandykit i privacia zinute ikelt jiems grupes nuoroda-negi ir tokiu budu neras g.gif
Atsakyti
Galvojau , kad esu nustaciusi taip, kad nedraugai nemato mano nuotrauku. Patikrinu per kito zmogaus anketa, pasirodo, jis mato visas mano nuotraukas,nors nera mano drauguose verysad.gif . Tai kaip padaryti, kad mano ikeltas nuotraukas matytu tik mano draugai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(radera @ 2012 11 09, 19:20)
Galvojau , kad esu nustaciusi taip, kad nedraugai nemato mano nuotrauku. Patikrinu  per kito zmogaus anketa, pasirodo, jis mato visas mano nuotraukas,nors nera mano drauguose verysad.gif . Tai kaip padaryti, kad mano ikeltas nuotraukas matytu tik mano draugai? 4u.gif

Paprasciausias budas pasidaryt sarasa ir sudet i ji draugus.Ir tik tam sarasui leist tas foto.Paprasta ir efektyvu.Isbandyta. Kiti ne to saraso draugai ar svetimi tikrai nemato 4u.gif
Atsakyti
Žmonės gal žinot kodel pas mane nerodo prisijungusiu draugų? ten kaireje puseje po visomis programelemis turi rodyt Aciu.. smile.gif
Va foto ikeliau del aiskumo: file:///C:/Documents%20and%20Settings/Administrator/Desktop/be%20pavadinimo.bmp
Atsakyti
QUOTE(egle997 @ 2012 11 10, 22:04)
Žmonės gal žinot kodel pas mane nerodo prisijungusiu draugų? ten kaireje puseje po visomis programelemis turi rodyt  Aciu.. smile.gif
Va foto ikeliau del aiskumo: file:///C:/Documents%20and%20Settings/Administrator/Desktop/be%20pavadinimo.bmp

paveiksliukų iš kompiuterio nerodo.
turi būti įkelti į internetą.
Atsakyti
Sveiki, gal kas pades.
negaliu facebook'e siusti zinuciu niekam ir man negali. Gal kur nustatymuose reiktu kazka pakeist?
Atsakyti
Perskaiciau puse temos, bet neradau nieko apie ta programa Birthday calendar. Kaip ji veikia, nes as daznai po kelis kart gaunu kvietima is kokio draugo, kad jis nori mane pridet i ta kalendoriu. Ar ta programa man paspaudus prides mane tik tam konkreciam draugui ar ir nuo manes veliau siuntines tuos kvietimus? Noreciau atsakyt i konkretu kvietima, bet nenoriu pati siuntinet kitiems, nes itariu automatiskai ji siuncia visiems sarase. Aciu, kas atsakys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DuoDuo @ 2012 11 11, 16:50)
paveiksliukų iš kompiuterio nerodo.
turi būti įkelti į internetą.

O kaip ir kur ikelt i interneta kad rodytu?
Atsakyti
QUOTE(egle997 @ 2012 11 13, 15:57)
O kaip ir kur ikelt i interneta kad rodytu?

radikal.ru
Atsakyti
o kodel visas fb puslapis miniatiuriniu sriftu - nieko neimatoma iskaityti/matyti doh.gif Rodos, nieko nekeiciau/nespaudziau schmoll.gif
Atsakyti