QUOTE(Ajste @ 2012 07 03, 17:38)
taip, si moteriske ir kompanija labai gera, aptarnavimu ir ekskursiju kokybe bei kaina likom labai patenkinti.

Mes kita treciadieni kilsim i Sharma
  Mes kita treciadieni kilsim i Sharma   Oru prognozes 37-40
   Oru prognozes 37-40   Na, jei ka, tai ir sedesim vienam is isreklamuotu baseinu (greiciausiai tam su baru
  Na, jei ka, tai ir sedesim vienam is isreklamuotu baseinu (greiciausiai tam su baru   ) ir tiek. Juk labai kelioniu neplanuojam, nebent i dykuma ir panardyt. Kalbant apie nardyma, kaip jus darot su fotoaparatais? Ar neimat visai ar fotografuojat tik krante/laive ar turit tuos spec deklus kur gali fotografuot nardydamas? Norisi graziu foto ir siaip megstu pyskinti, bet gaila butu fotoaparato jei jam kas nutiktu
  ) ir tiek. Juk labai kelioniu neplanuojam, nebent i dykuma ir panardyt. Kalbant apie nardyma, kaip jus darot su fotoaparatais? Ar neimat visai ar fotografuojat tik krante/laive ar turit tuos spec deklus kur gali fotografuot nardydamas? Norisi graziu foto ir siaip megstu pyskinti, bet gaila butu fotoaparato jei jam kas nutiktu  
 Dievinu jūrą ir dėl jos ten važiuoju (beveik), tad nelabai ketinu leisti laiką baseine, tačiau mano viešbutis siūlo kokteilius neišlipant iš baseino net
  Dievinu jūrą ir dėl jos ten važiuoju (beveik), tad nelabai ketinu leisti laiką baseine, tačiau mano viešbutis siūlo kokteilius neišlipant iš baseino net  

Visokiuose forumuose skaiciau poru atsiliepimus apie romantiskas atostogas, viesbuty irgi siuloma paslaugu poroms, bet noretusi labiau apciuopiamos info, pvz ar oro uoste neklausinejo, ar siaip kreivai neziuri jei laikaisi uz ranku, apsikabini, paksteli i skruosta ir t.t. Kaip jie, zinantys: pasienieciai, viesbucio darbuotojai reaguoja i sitokius dalykus? Ta prasme, kad ne sutuoktiniai. Na nesinori, kad kreivai ziuretu kiekvienam zingsny
  Visokiuose forumuose skaiciau poru atsiliepimus apie romantiskas atostogas, viesbuty irgi siuloma paslaugu poroms, bet noretusi labiau apciuopiamos info, pvz ar oro uoste neklausinejo, ar siaip kreivai neziuri jei laikaisi uz ranku, apsikabini, paksteli i skruosta ir t.t. Kaip jie, zinantys: pasienieciai, viesbucio darbuotojai reaguoja i sitokius dalykus? Ta prasme, kad ne sutuoktiniai. Na nesinori, kad kreivai ziuretu kiekvienam zingsny   nors lazdos perlenkt su viesais pasimylavimais nezadu, bet  pvz instinktyviai isikimbu MB i ranka nepazistamoj vietoj
  nors lazdos perlenkt su viesais pasimylavimais nezadu, bet  pvz instinktyviai isikimbu MB i ranka nepazistamoj vietoj  
  Tikiuos nepaaiskes, kad begales visko reik pirkt
  Tikiuos nepaaiskes, kad begales visko reik pirkt  
 Jeigu trumpai, tai nedarytkit to, ko ir LT nedarot, visa kita su savo MB yra normalu
   Jeigu trumpai, tai nedarytkit to, ko ir LT nedarot, visa kita su savo MB yra normalu   

Va tada tai neimanoma isbut lauke.
  Va tada tai neimanoma isbut lauke. Itariu bus mano megstamiausias
  Itariu bus mano megstamiausias   Jei visi kiti viesbucio gyventojai ten nebus sukrite
  Jei visi kiti viesbucio gyventojai ten nebus sukrite   

Vienas geriausiu patarimu
  Vienas geriausiu patarimu   Britas mano MB ir abu pakankamai padorus esam (viesumoj
  Britas mano MB ir abu pakankamai padorus esam (viesumoj   ) taai tikiuos problemu nebus
  ) taai tikiuos problemu nebus 

, nes ten oras dregnesnis nei Egipte ir nesciom ziauru (pati patyriau... kai dienas skaiciavau, kad tik greiciau namo
 , nes ten oras dregnesnis nei Egipte ir nesciom ziauru (pati patyriau... kai dienas skaiciavau, kad tik greiciau namo   , avienos kvapas erzino ir t.t., oras karstas ir dregnas
 , avienos kvapas erzino ir t.t., oras karstas ir dregnas   ). Egipto karstis lengvesnis, kad ir kiek rodytu laipsniu (visai normalu ir + 36 kai mes buvom).  Taigi is visu variantu atrodo, kad tinkamiausia vasarai Graikija: ir su vaiku gerai bus, ir oras turetu tikti. Buvau visose salyse ir palyginus viska, as jau turbut n karta (bet rudeni) rinkciausi Egipta
 ). Egipto karstis lengvesnis, kad ir kiek rodytu laipsniu (visai normalu ir + 36 kai mes buvom).  Taigi is visu variantu atrodo, kad tinkamiausia vasarai Graikija: ir su vaiku gerai bus, ir oras turetu tikti. Buvau visose salyse ir palyginus viska, as jau turbut n karta (bet rudeni) rinkciausi Egipta   Buvom ir vieni, ir su vaiku, viskas
 Buvom ir vieni, ir su vaiku, viskas   

tik, aisku, viesbuti gera 5* imkit ir atostogos bus geros.
  tik, aisku, viesbuti gera 5* imkit ir atostogos bus geros. As tai skaiciavau dienas ir vis norejau kad jos ilgiau eitu visai nenorejau grist. O ir va
 As tai skaiciavau dienas ir vis norejau kad jos ilgiau eitu visai nenorejau grist. O ir va  ikas galvojau bus ramesnis del karsciu o ji visai kaip be galvos dzin jai buvo
 ikas galvojau bus ramesnis del karsciu o ji visai kaip be galvos dzin jai buvo   
  bet su dviem kleckais
  bet su dviem kleckais

Gal galite rekomenduoti kokį gerą viešbutį su gera animacija, geru maistu ir gera lokalizacija. Va, kiek daug reikalavimų
 Gal galite rekomenduoti kokį gerą viešbutį su gera animacija, geru maistu ir gera lokalizacija. Va, kiek daug reikalavimų