Siaip tai be reikalo skubi su tuo check-in pasakyta, kad ne anksciau nei 14 dienu, tai sedi ir lauki reikiamos dienos
Mano skurdzios anglu kalbos zinios sako, kad outbound yra isvykstamasis, o inbound - griztamasis skrydziai. Tai, jeigu inbound nebuvo, tai ir neuzregistravo grizimui
Užsklandinių reklamų kiekis Supermamoj užkniso juodai
Siaip tai be reikalo skubi su tuo check-in pasakyta, kad ne anksciau nei 14 dienu, tai sedi ir lauki reikiamos dienos
Mano skurdzios anglu kalbos zinios sako, kad outbound yra isvykstamasis, o inbound - griztamasis skrydziai. Tai, jeigu inbound nebuvo, tai ir neuzregistravo grizimui
Kas zino, kodel neduoda skrydziu is Kauno i Paryziu balandzio pabaigai? ar dar neskelbiami tvarkarasciai, del to? Noriu vel skristi i paryziu gale balandzio savaitgaliui ilgesniam, bet kad nieko nera...
taip. nuskaiciuoja uz kiekviena zmogu pagal korteles rushi. yra zmoniu cia, kurie padeda to mokescio ishvengt, naudodami mastercard prepaid ar ryanair korteles.
tik, teisybės dėlei reikia pasakyt, kad kelionė vistiek brangsta apie 10%, nes jiems kainuoja tokia kortele atiskaitinėt. jei bilietas brangus, neapsimoka
tik, teisybės dėlei reikia pasakyt, kad kelionė vistiek brangsta apie 10%, nes jiems kainuoja tokia kortele atiskaitinėt. jei bilietas brangus, neapsimoka
tai rei brangsta 10 proc , tai visiškai neapsimoka.... Nes jei bilietas 400 ltl ,tai pridėjus tuos 10 proc kainuoja tiek pat kiek su paprasta kortele...
As irgi nesuprantu, tuo labiau, kad is Vilniaus i Paryziu ir Wizzair prades skraidyti. Man, aisku, geriau Vilnius, ne Kaunas. Bet kam vienodos kryptys is to pacio miesto. Galejo ta Paryziu Kaunui palikti, o Vilniui koki kita miesta duoti vietoj Paryziaus, i Paryziu ir su Wizzair galesim nuskristi