QUOTE(Karolina_22 @ 2012 01 22, 14:59)
Reikia Jūsų patarimo. Jūsų nuomone, ar verta darytis makiažą šimtadieniui?
verta
QUOTE(Smash @ 2012 01 22, 17:25)
As tai truputi skeptike esu del visu tu proginiu makiazu. Ziurint i isleistuviu nuotraukas, tai negaliu atsidziaugti, kad pati daziausi, nes tiesiog baisu matyti klasiokes atrodancias 10 metu vyresnem. Visu daryti makiazai, mano skoniui buvo ziauriai perspausti ir visai netinkami pagal amziu, nors bet kokiam amziui man jie ne kazka. Makiazas turi atrodyti naturaliai ir lengvai, o dauguma tu vietiniu meistriu tai atrodo nupiesia veida ant taves, antakiai, konturavimai, pudros, viskas matosi kaip ir kur buvo daryta.
gerai, kad jūs mokėjot dažytis ir turėjot kuom, bepigu kalbėt. Aš manau, kad vakarinis gali būt ir ryškesnis, bet nebūtinai jis sendins. Jei matos, kas kaip buvo daryta, tai tiesiog prasta visažistė, arba kaip jūs ir patarinėjat draugių/tetų/mamų darbai
QUOTE(Laumė* @ 2012 01 22, 18:27)
uzejo tema apie simtadieniu makiazus, tai pasisakysiu
nedarykit, mergaites, tu sventiniu makiazu.
cia dar tas amzius, kai grozis tiesiog is vidaus svyti. tikrai pakakt turetu lengvo, jaunatvisko make-up.
kokia nesąmonė

ne visos švyti, o grožį pabrėžt ar tai, ką turi gražiausio būtina, ypač per šventes
QUOTE(Irisinė @ 2012 01 22, 21:22)
Juk tikrai nemažai tenka matyti moterų ir merginų papuoštų vestuvėms, gimtadieniams, šimtadieniams ar išleistuvėms, kurios būna pasendintos makiažo "pagalba", o kartais ir taip riebiai, kad...
gal nepasendintos, bet tiesiog kitokios nei kasdien, todėl ir atrodo vyresnės.