man tai brazilės antakiai baisūs, primena transvestitą, žinau, kad antakius dažyt naudinga daug kam, nes natūralūs ne per gražiausiai, bet man baisu, kai taip išstorina - taip dirbtinai atrodo. man ir jos makiažai nelabai patiko.
Gal kas turite koki gera video kur rodo kaip pasidazyti su geliniu pravedimu akis? Nusipirkau gel pravodke, bet kolkas nepasakyciau kad idealiai gaunasi pasidazyti, noretusi koki video paziureti kaip tai daroma
Gal galite nuoroda,kaip pasidaryti toki makiaza?nes paciaia kazkaip nesiseka surasti...
dar Norejau paklausti,kaip yra naudojami highlighter ir illuminator?Dar tokiu produktu neturejau
o del tos braziles,tai toleruoju viska,bet kai pamaciau,koki makiaza jinai siulo einant i darba ar mokyklai,tai zinot... Taip ir bandziau isivaizduoti ofiso darbuotoja arba gimnaziste oranzinemis lupomis
o del tos braziles,tai toleruoju viska,bet kai pamaciau,koki makiaza jinai siulo einant i darba ar mokyklai,tai zinot... Taip ir bandziau isivaizduoti ofiso darbuotoja arba gimnaziste oranzinemis lupomis