Įkraunama...
Įkraunama...

Mamyčių ir mažylių namelis

QUOTE(kukulka @ 2012 02 21, 11:22)
Netiketai-nelauktai, mano gimtadienio proga vakar... ax.gif
T.P.Keberiokst:
"As jau mama!po 9 val skaudziu saremiu,be didelio progreso ir finale cp,23.14 vakar gime musu sunelis Joris AUgustas.3570 gr,,grozis beprotiskas"

Vajei kokia laime cray.gif ir as apsiasarojau. Sveikatytes daug daug ir kantrybes smile.gif

O mano S taip pat labai nerami pasidare. Verkslena, zyzia... Vakar net kieme nenusiramino, atvirksciai, taip isireke, teko greit grizt namo, daviau (.), pavalge, nurimo ir uzmigo, o vakare tokie stiprus diegliai uzejo, reke vaikas gera valanda kol nuluzo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2012 02 21, 12:44)
Labas rytas,
Pasigyriau kad R gerai miegojo 2pastarasias naktis tai sianakt kas 4val kelesi  biggrin.gif
Irzlumas neispasakytas! net su soskiuku kasosi dantenas taip juokingai  lotuliukas.gif Ir isteriskas rekimas  blink.gif Jeigu taip bus dar ilgai tai nusoksiu nuo proto! doh.gif

mano sianakt kas valanda kelesi - tai jums dar kas 4 val - CIA LABAI GERAI biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kukulka @ 2012 02 21, 00:22)
T.P.Keberiokst:
"As jau mama!po 9 val skaudziu saremiu,be didelio progreso ir finale cp,23.14 vakar gime musu sunelis Joris AUgustas.3570 gr,,grozis beprotiskas"

Keberiokst, dideliausi sveikinimai sulaukus issvajotojo sunelio!!! Aukit, stiprekit! Daug mamytes pienelio!!! wub.gif wub.gif wub.gif

Kukulka, su gimtadieniu Tave! happybday.gif
Atsakyti
QUOTE(2Lviename @ 2012 02 21, 10:09)
mano sianakt kas valanda kelesi - tai jums dar kas 4 val - CIA LABAI GERAI biggrin.gif

Ojei..tai neverta miegot buvo eiti smile.gif Man kai pas 2 kelesi kancia buvo didziausia,nes labai esu didele megeja pamiegot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kukulka @ 2012 02 21, 10:22)
T.P.Keberiokst:

Sveikinimai jūsų šeimai. Sveikatytės visiems ir stiprybės.
Ir labai gražus vardukas sūnelio wub.gif
Atsakyti
Nagi, mamytes, neverkslenam del nemiegotu nakteliu, gi sitiek metu verkem isikniaubusios i pagalve ir meldemes, apie tokias nakteles wub.gif Susikimbam uz rankuciu ir laikomes wub.gif
pvz., mes sianakt tik 4 val normaliai uzmigom, o kelemes 8.30 val mirksiukas.gif Ir nieko, nusisypso tas mano bedantis ir diena vel nusvinta naujomis spalvomis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2012 02 21, 13:46)
Ojei..tai neverta miegot buvo eiti smile.gif Man kai pas 2 kelesi kancia buvo didziausia,nes labai esu didele megeja pamiegot  ax.gif

verta verta - ir ta valanda atrodo zinok AUKSINE biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kukulka @ 2012 02 21, 12:22)
T.P.Keberiokst:

SVEIKINAM wub.gif wub.gif wub.gif ramiu nakteliu ir sklandaus maitinimo 4u.gif 4u.gif 4u.gif
ir as apsiasarojau pagalvojus, kiek lauktas zmogiukas pagaliau jau su teveliais
cry.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mila* @ 2012 02 21, 12:59)
---Taip, nesioju wub.gif tikra stebukliuka, netikeciausia, koks gali buti blush2.gif

-------bet jau kooooks dideeelis deeeekui uz recepciuka, mieloji, neissivaizduoji, kaip laiku ir vietoj jis buvo bigsmile.gif  thumbup.gif
sukau galva, ka cia siandiena idomesnio iskept, nepatikesi, nebuvau dar kepus tokiu blyneliu blush2.gif
Prisikirtau kaip nezinia kas, Braske mano irgi gardziausiai sukirto keleta, mums labai tiko su RuDuDu biggrin.gif as juo patepiau virsu, kaip sviestu sumustini, skonis neispasakytas-niam niam rolleyes.gif
Aciu 4u.gif

-----idomu koks wub.gif nes jau mano is fantastikos srities.. ax.gif
----- i sveikatele, ir i pilvelius abieju su braskyte mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa7 @ 2012 02 21, 14:06)
-----idomu koks  wub.gif  nes jau mano is fantastikos srities.. ax.gif
----- i sveikatele, ir i pilvelius abieju su braskyte  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

nu jo, tikrai ir mes manem, is fantastikos smile.gif
Braskes susilaukem tik po 7m laukimo ir tik su gydytoju pagalba, o dabar va jau 17sav auga mazuliukas, natur pagavom ne negaude blush2.gif wub.gif

dekui, prisikirtau ir vel jau rata suku apie juos, jauciu, reiks dar biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2012 02 21, 13:46)
Ojei..tai neverta miegot buvo eiti smile.gif Man kai pas 2 kelesi kancia buvo didziausia,nes labai esu didele megeja pamiegot  ax.gif

oi verta, patikek, nes daugiau nieks neduoda pamiegot lotuliukas.gif bet uztat mano sianakt kelesi tik du kartus clap.gif clap.gif
p.s. kaip arbatele? jauti koki poveiki ar ne? mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(*Mila* @ 2012 02 21, 15:09)
nu jo, tikrai ir mes manem, is fantastikos smile.gif
Braskes susilaukem tik po 7m laukimo ir tik su gydytoju pagalba, o dabar va jau 17sav auga mazuliukas, natur pagavom ne negaude blush2.gif  wub.gif

dekui, prisikirtau ir vel jau rata suku apie juos, jauciu, reiks dar biggrin.gif lotuliukas.gif

super super --graziai nesiok wub.gif

ir as antra partija kepsiu lotuliukas.gif niu baisiai skanu.... biggrin.gif
Atsakyti
Keberiokst, nuoširdžiai sveikinu tave tapus mamyte!!!! Daug pienuko mažiukui, o mamytei daug kantrybės ir ramaus mažiuko! wub.gif

Labas mamytės! 4u.gif
Atsakyti