Įkraunama...
Įkraunama...

Mamyčių ir mažylių namelis

QUOTE(Levanda81 @ 2012 02 24, 14:41)
*Gajut, o tu nuo kada pradėjai primaitinti savo princeses?
**Mes ir buvom pasivaikščiot, tiksliau pasiplaukiot  biggrin.gif

*Ameli tai velai,gal nuo 7-8men.,nes ji visai ignoravo koses,tai ir nekisau,o nuo 8men.jau mielai valge,tai ir isibegejom su kosem smile.gif O G tai gana anksti ,gal nuo 5men.jau koseles valge,o obuoliuko pagramdyto,tai mociute jau nuo 3men.dave doh.gif Jei jums su viduriukais bedos,tai as tikrai duociau bent po sauksteli slyvu tyreles,nes vis geriau negu kankintis vaikui ax.gif Ar kokio mirkytu slyvu vandenelio dar lyg duoda mamos, o va AnaMari lyg minejo semenu nuovira? Turetu buti geras dalykas 4u.gif
** lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Gaja*: 24 vasario 2012 - 14:51
Sveikos,
QUOTE(Adrija1 @ 2012 02 24, 09:12)
O ka daktare sake? Neliepe kaip nors didinti maisto kieki? Maniske vis siulo nusitraukinet pienuka ir dar duot po maitinimo, bet as uzsispyrusiai to nedarau ir bandau maitint tik is (.) Dabar jau rodos, kad ir rinkuciu atsirado, ir zandukai padidejo, bet kai pasveriu (na uzlipu pati ant svarstykliu, o paskui su E), tai svoriu nedaug pridejus. Jau pradedu bijot tos TA, kuri laukia 2men.  doh.gif

o pas okuliste prisiprasem, nes vel akyet uzpuliavo. Sake, kad jei iki 3men neisaugsim sios bedos, reiks zonduot kanalelius ir israse lasiukus, tai va lasinames  rolleyes.gif

Bjaurus oras. Ar Jus einat i lauka tokiu oru, mergaites?

Sakė dažniau siūlyti (.). Šiandie pagalvojau kad per greitai jį nukabindavau, kantrybės mažėja blush2.gif Tik užmigdavo ir nešdavau į lovytę. O jis dar snausdamas patraukia, kartais biškį prabunda ir pasiurbia g.gif Turbūt riebiojo pienuko taip snausdamas daugiau privalgo, nes gi riebiojo fazė gale..

Maniškio irgi akytės paraudę su mažom traiškanėlėm tai lašiukų išrašė.

Aš tai neinu, laukiu kol bent biškį nutirps kur nors kad pavaikščiot nesušlapus kojų eitų blush2.gif

QUOTE(Levanda81 @ 2012 02 24, 09:52)
Tai mano mažė spėkit ar miegojo namie  doh.gif  Numigo savo standartą 40min. ir viskas. Bet vakare lūžo anksti bent jau ačiū D.

Tai ilgai miegojo, maniškis šiandie tik kartą kokį pusvalandį neskaitant snaudimo ant papo biggrin.gif

QUOTE(Levanda81 @ 2012 02 24, 10:18)
Tiesa, prisiminiau, šiandien prieš lygiai metus sužnojau, kad laukiuosi  wub.gif

Ech nostalgija wub.gif
Man tai lygiai prieš metus embrionuką įdėjo wub.gif

QUOTE(*Mila* @ 2012 02 24, 11:02)
o siaip smagiai, augam, storejam, spardomes rolleyes.gif  wub.gif

wub.gif

QUOTE(*Strazdane* @ 2012 02 24, 12:12)
Ačiū dar kartą už sveikinimus smile.gif O mes jau po TA. Tai mano mažutė jau sveria 7 kg ir yra 62 cm ūgio.

Wow kokia burbuliukė biggrin.gif

QUOTE(*Gaja* @ 2012 02 24, 13:21)
O aliejuka tikrai gali is karto. Dar labai gerai linu semenu aliejus, ypac lietuviskas wub.gif

O fuuujjj.. Kažkada nusipirkau nes prisiskaičiau kad labai sveika bet niekaip nesugebėjau jo gerti, nei į jogrutą įmaišius - tik maisto gadinimas lotuliukas.gif Nežinau ar galėčiau vaiką taip kankinti, nors turbūt pradžioj nelabai jiem skirtumas yra - viskas vienodai keisto skonio gaunas biggrin.gif
Atsakyti
Reginuk, tikrai tos svarsytkles metu nepriduoda doh.gif Nes gi nevisad pataikysi pasitustines vaikas ar ne, nes kartais mazius i pampi tiek prisiusina, vos panesu hihihi.gif Tai vat ir buna ta paklaida pastovi, kuri nervus gadina doh.gif

Strazdane, neblogai paaugo tavo grazuole thumbup.gif Su gera TA jus! 4u.gif

Gajut, linu semenu nuoviras tikrai geras dalykas thumbup.gif

Skaitau as apie tyrele, tai man kolkas tamsus miskas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lana33 @ 2012 02 24, 13:14)
Sveikinu su puikia TA  4u.gif Kokia dicke tavo S bigsmile.gif nieko sau bigsmile.gif

Ačiū smile.gif Taip, jau tikrai dičkė

QUOTE(*Mila* @ 2012 02 24, 14:00)
Strazdane, puiki TA, saunu, kad maziuke miega, gryno oro prisikvepavo-super thumbup.gif

Taikrai labai super. Va pamaitinau, truputį pažaidėm ir vėl pučia į akį ax.gif

QUOTE(Levanda81 @ 2012 02 24, 15:41)
Stazdane, kokia jau didelė tavo dukriukas  wub.gif  Mes ir buvom pasivaikščiot, tiksliau pasiplaukiot  biggrin.gif

Nemaža bigsmile.gif Na taip, tas pasivaikščiojimas ir mums labiau pasiplaukiojimas. Rytoj jei nebus lietaus ir sniego tai einant pasivaikščioti guminius ausiuos, nes dabar patingėjau ieškotis jų smile.gif

QUOTE(*Gaja* @ 2012 02 24, 15:50)
o obuoliuko pagramdyto,tai mociute jau nuo 3men.dave doh.gif

biggrin.gif Šiandien paskambinau savo mamai pasigirti, kad anūkėlė jos puikiai auga tai pasiklausė ar gydytoja neliepė primaitinti papildomai, gal vaikui trūksta ko lotuliukas.gif O gydytoja griežtai neleido, nors aš net neklausiau ar galima, ar negalima, ji man tik tarp kitko pasakė, kad nepradėčiau saviveikla užsiiminėti. Nors aš to ir nežadu visai daryti schmoll.gif Labai tikiuosi, kad iki 6 mėn. užteks MP...

QUOTE(AnaMari @ 2012 02 24, 16:11)
Strazdane, neblogai paaugo tavo grazuole thumbup.gif Su gera TA jus! 4u.gif

Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Strazdane* @ 2012 02 24, 15:53)
biggrin.gif Šiandien paskambinau savo mamai pasigirti, kad anūkėlė jos puikiai auga tai pasiklausė ar gydytoja neliepė primaitinti papildomai, gal vaikui trūksta ko  lotuliukas.gif

Nu duoda lotuliukas.gif Maniškis 2 sav vyresnis dar tiek nesveria, tai bandau įsivaizduoti S žandus hihihi.gif
Atsakyti
O mes tai tik viena karta lauke buvom doh.gif Pupulis turi kazkoki virusiuka, sloga nedidele, tai nesinori eit "plaukiot", tai laukiam geresniu oru ax.gif biggrin.gif

Siandien mano lelius parpimo rekordus diena musa lotuliukas.gif
Atsakyti
Strazdane - Su gera TA thumbup.gif maniske dar tik dabar ciut virs 7 sveria ax.gif

Mes sian buvom lauke tai taip faina thumbup.gif nu grynas pavasaris thumbup.gif Pas mane rajone kazkaip nera tu balu o ir dabar graiai nutirpes saligatvis tai is vis super thumbup.gif Tiesa maniske jau antra karta kelia koncerta lauke nenori jau guleti lopsyje doh.gif nori jau ziureti, dairytis matyt teks jau sportine dali traukti g.gif
Atsakyti
QUOTE(irute1984 @ 2012 02 24, 19:18)
Strazdane - Su gera TA thumbup.gif maniske dar tik dabar ciut virs 7 sveria  ax.gif

Na mano mažutė netinginė, pienuką gerai traukia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Strazdane* @ 2012 02 24, 18:35)
Na mano mažutė netinginė, pienuką gerai traukia  biggrin.gif

Maniske pernelyg aktyvi ir judri tai visas kalorijas sudegina jau nuo dabar figura laiko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irute1984 @ 2012 02 24, 20:13)
Maniske pernelyg aktyvi ir judri tai visas kalorijas sudegina jau nuo dabar figura laiko  lotuliukas.gif

Tikra šaunuolė tavo Marija thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Strazdane* @ 2012 02 24, 15:53)
biggrin.gif Šiandien paskambinau savo mamai pasigirti, kad anūkėlė jos puikiai auga tai pasiklausė ar gydytoja neliepė primaitinti papildomai, gal vaikui trūksta ko  lotuliukas.gif

Aha,cia mamoms is senu laiku ikalta,kad MP ne maistas ir vaikas beveik badauja MP valgydamas lotuliukas.gif Mano mama irgi pamenu sake,kad vargsas vaikas pagaliau pavalgys,kai emiau koses duoti,tai sakau "aha,is bado tie dideli zandai ir rinkutes visur,kad net vos susilenkia vaikas lotuliukas.gif ". Zodziu,puikiai augat ir turit protinga gydytoja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gaja* @ 2012 02 24, 21:52)
Aha,cia mamoms is senu laiku ikalta,kad MP ne maistas ir vaikas beveik badauja MP valgydamas lotuliukas.gif Mano mama irgi pamenu sake,kad vargsas vaikas pagaliau pavalgys,kai emiau koses duoti,tai sakau "aha,is bado tie dideli zandai ir rinkutes visur,kad net vos susilenkia vaikas lotuliukas.gif ". Zodziu,puikiai augat ir turit protinga gydytoja 4u.gif

Taigi, kad tos mamos doh.gif Kažink kaip mes dėl savo anūkų pergyvensim g.gif biggrin.gif
Atsakyti