Sveikos,
QUOTE(Adrija1 @ 2012 02 24, 09:12)
O ka daktare sake? Neliepe kaip nors didinti maisto kieki? Maniske vis siulo nusitraukinet pienuka ir dar duot po maitinimo, bet as uzsispyrusiai to nedarau ir bandau maitint tik is (.) Dabar jau rodos, kad ir rinkuciu atsirado, ir zandukai padidejo, bet kai pasveriu (na uzlipu pati ant svarstykliu, o paskui su E), tai svoriu nedaug pridejus. Jau pradedu bijot tos TA, kuri laukia 2men.
o pas okuliste prisiprasem, nes vel akyet uzpuliavo. Sake, kad jei iki 3men neisaugsim sios bedos, reiks zonduot kanalelius ir israse lasiukus, tai va lasinames
Bjaurus oras. Ar Jus einat i lauka tokiu oru, mergaites?
Sakė dažniau siūlyti (.). Šiandie pagalvojau kad per greitai jį nukabindavau, kantrybės mažėja

Tik užmigdavo ir nešdavau į lovytę. O jis dar snausdamas patraukia, kartais biškį prabunda ir pasiurbia

Turbūt riebiojo pienuko taip snausdamas daugiau privalgo, nes gi riebiojo fazė gale..
Maniškio irgi akytės paraudę su mažom traiškanėlėm tai lašiukų išrašė.
Aš tai neinu, laukiu kol bent biškį nutirps kur nors kad pavaikščiot nesušlapus kojų eitų
QUOTE(Levanda81 @ 2012 02 24, 09:52)
Tai mano mažė spėkit ar miegojo namie

Numigo savo standartą 40min. ir viskas. Bet vakare lūžo anksti bent jau ačiū D.
Tai ilgai miegojo, maniškis šiandie tik kartą kokį pusvalandį neskaitant snaudimo ant papo
QUOTE(Levanda81 @ 2012 02 24, 10:18)
Tiesa, prisiminiau, šiandien prieš lygiai metus sužnojau, kad laukiuosi
Ech nostalgija
Man tai lygiai prieš metus embrionuką įdėjo
QUOTE(*Mila* @ 2012 02 24, 11:02)
o siaip smagiai, augam, storejam, spardomes
QUOTE(*Strazdane* @ 2012 02 24, 12:12)
Ačiū dar kartą už sveikinimus

O mes jau po TA. Tai mano mažutė jau sveria 7 kg ir yra 62 cm ūgio.
Wow kokia burbuliukė
QUOTE(*Gaja* @ 2012 02 24, 13:21)
O aliejuka tikrai gali is karto. Dar labai gerai linu semenu aliejus, ypac lietuviskas
O fuuujjj.. Kažkada nusipirkau nes prisiskaičiau kad labai sveika bet niekaip nesugebėjau jo gerti, nei į jogrutą įmaišius - tik maisto gadinimas

Nežinau ar galėčiau vaiką taip kankinti, nors turbūt pradžioj nelabai jiem skirtumas yra - viskas vienodai keisto skonio gaunas