Įkraunama...
Įkraunama...

Mamyčių ir mažylių namelis

Strazdane, visa laime, kad nebijai sunu ir adekvaciai sureagavai, nes kitaip neaisku, kaip butu baigesi unsure.gif Na, aciu Dievui, viskas gerai, be unsure.gif t ivare tau stresiuko doh.gif

Levanda, nu prajuokinai su ta boba ir labradoru doh.gif lotuliukas.gif

Zinok, net nezinau, ka pasakyt del tavo mazutes miego. O ka gydytoja sako? g.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaMari @ 2012 02 27, 12:37)

Mamytes, jei jau ejo kalba apie menesines, tai noreciau paklaust, gal kas naudojat kokias kontracepcines tabletes ar pleistrus? Niekad nemaniau, kad prireiks, bet vat teiraujuos i ateiti blush2.gif Ir kaip jums isvis lytinis gyvenimas su antrom pusem po gymdimo? blush2.gif

Mes nesisaugom ir net negalvoju,nzn bet manau kad taip greit nepastosiu,aisku iki metu orgasnizmui reikia atsistatyti,bet jau 4men praejo bus kaip bus smile.gif
O del mylejimosi tai galiu pasakyt kad iki siol kazdyi ras kak pervyi ras lotuliukas.gif Aisku as galiu laisvai be to gyvent,bet mb gaila,paskui dar eis kur kitur ieskotis blink.gif Juokauju aisku,bet ir mums sveikatai palaikyt reikia smile.gif

Mano mergina jau beveik 3val lauke miega..Namucius susitvarkiau,reiketu valgyt pasidaryt,bet taip tingiu ax.gif

Strazdanele, blink.gif nieko sau strioko apturejai??Butinai seimininkams pranesti reiktu..

Levanda,zinok pilnai suprantu tave del tu palaidu sunu..Cia UK tai jie visi palaidus vedzioja ypatingai tuos kovinius Stafus mane nervina,jau ne karta ant mano geriecio Sarpejuko uzpuole buvo! susaudyciu visus bash.gif

Beje merginos,kam po epidiuro nugara skauda?? Man tai tragedija kazkokia doh.gif jau palei ryta nezinau nei kaip atsigult..jauciu reikia kokiu masaziuku ar ko g.gif

http://www.facebook....199566293484639 dar karteli imetu nuorodele,kazkodel nenusikopina normaliai g.gif Rubeliai,rankines nelabai dideles kainos gal kam praverstu mirksiukas.gif
Papildyta:
Levandute,manau uztena tavo mazylei miego..maniske irgi daug nemiega lauke kokias 3val ir paskui keli miegeliai po 10-15min ir viskas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2012 02 27, 16:46)
Mes nesisaugom ir net negalvoju,nzn bet manau kad taip greit nepastosiu,aisku iki metu orgasnizmui reikia atsistatyti,bet jau 4men praejo bus kaip bus smile.gif
O del mylejimosi tai galiu pasakyt kad iki siol kazdyi ras kak pervyi ras  lotuliukas.gif Aisku as galiu laisvai be to gyvent,bet mb gaila,paskui dar eis kur kitur ieskotis  blink.gif Juokauju aisku,bet ir mums sveikatai palaikyt reikia smile.gif

Beje merginos,kam po epidiuro nugara skauda?? Man tai tragedija kazkokia doh.gif jau palei ryta nezinau nei kaip atsigult..jauciu reikia kokiu masaziuku ar ko g.gif

Na taip mes ir nesisaugom, bet as kazkaip prisibijau vis dar as nepasizruosus dar ir organizmas manau irgi tongue.gif O kad kiekvienas kartas kaip pirmas, tai tiesa, man irgi kaip ir nereiketu bet mb gaila blush2.gif Naudoju lubrikanta, nes labai sausa ten

O nugara tai man irgi skauda, ypac kai lelyte panesioju, paryciai taip pat skauda, ypac kai nuo sono ant nugaros atsiguliu ir issitiesiu g.gif Nors man ne epidurinis, bet spinalinis buvo daromas (tas kur per CP apatine puse atjungia )
Atsakyti
QUOTE(enia @ 2012 02 27, 17:50)
  Naudoju lubrikanta, nes labai sausa ten

mes irgi naudojam, nes be jo butu sakes doh.gif ..slidimo JOKIO
Atsakyti
2L VIENAME,su menesiukais jus 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

STRAZDANELE.ogo,koki strioka apturejai blink.gif gerai,kad viskas gerai baigesi 4u.gif as bijau sunu ziauriai unsure.gif

O pas mus dar jokio sekso blush2.gif taip bijau,kad skaudes,tai ir kankinu vargsa vyra savo doh.gif blush2.gif

Kalbat apie vaiko miega,tai mano panele po nakties pabunda apie 5 ar 6 ryto doh.gif paskui po kiekvieno maitinimo pabudrauja 1.5 val ir miega pora valandu,ir taip visa diena,o apie 9 vakaro eina jau miegoti iki ryto ,su 2 maitinimais nakti,o lauke tai parpia,kol vaikstom,ir valgyti nenori turbut biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lana33: 27 vasario 2012 - 18:59
na va mes po TA tai paaugom 1,5 cm dabar esam 67,5 cm ir priaugom 500 g sveriam 7,200 kg wub.gif gavom skiepuka tai net neverkem tik siek tie suraukem veiduka kai istrauke adata ir viskas tikra saunuole buvo thumbup.gif ir gavom siuntima pas reabilotologa eisim kovo 8 d ir tada pradesim lankyti manksteles nes pas mus padideje tonusiukai rankytese ir biski pamazeje tonusiukai kojytese wink.gif o taip sauniai augam wub.gif

kalbejot apie smileysex.gif tem mes irgi naudojam liubrikata ten slidomo kolkas jokio ir be liubrikato net skaudejo todel daugiau be jo daugiau net nebandem ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irute1984: 27 vasario 2012 - 19:50
Sveikos,
QUOTE(Adrija1 @ 2012 02 27, 14:07)
As panasiai valgau, tik man jautiena labai netinka, tai liko tos baltos mesytes- vista, kalakutas, triusis. Vaisiu nevalgau jokiu, nes nuo kartu su mesyte troskintu lietuvisku obuoliuku klykem, o pienuko tai gauna- as su kava geriu, i lakto arbatas piluosi, o ir sviestuko plonai uzsitepu ant duonytes  blush2.gif Lyg nieko.

Nu ji kaip ir kvepuoja, bet girdis, kad tas trukdis nosyteje. Siurbiu ir as pries kiekviena maitinima, miegojima ir pan., bet kad vis blogiau  verysad.gif Net nezinau ar i lauka eit? Jau nebuvom beveik savaite, noris ta vaika i gryna ora isvezt, bet ir bijau, kad labiau neisisirgtu  unsure.gif

Pieno aš tai vengiu. Užteko varškės spurgą suvalgyti ir pilvas išbertas. O sviestą daktarė leido - sakė ten riebalas o ne baltymas, tai daug kur naudoju ir užsitepu ant ruginės duonos biggrin.gif

Nemalonu kai šnarpščia, bet manau tuos lašiukus reikia kai jau visai užsikimšę lašinti. Mums dar Euphorbium homeopatinį patarė nusipirkti - padeda išvengti komplikacijų ax.gif Į lauką mes irgi nėjom, nes kartą buvo su vyru išėję tai kai grįžo tik didesnė sloga buvo unsure.gif Aišku galit pabandyt ir žiūrėt kaip jum bus.

QUOTE(AnaMari @ 2012 02 27, 14:37)
O tai ka, dukryte visai nesiduoda pamatavus temperaturos? unsure.gif Zinok, man atrodo tie bekontakciai termometrai truputi nesamones rodo doh.gif
Papildyta:
Mamytes, jei jau ejo kalba apie menesines, tai noreciau paklaust, gal kas naudojat kokias kontracepcines tabletes ar pleistrus? Niekad nemaniau, kad prireiks, bet vat teiraujuos i ateiti blush2.gif Ir kaip jums isvis lytinis gyvenimas su antrom pusem po gymdimo? blush2.gif

Puskė turi tokį termometrą, tai sakė gerai viską ten rodo. Tik matuojant reikia ne braukti per kaktą o į vieną tašką nutaikius palaikyti.

Man ginė patarė naudoti tik barjerinę kontracepciją. O dėl lytinio gyvenimo, tai tik pora kartų bandėm iki galo (kitais atvejais vis sutrukdydavo biggrin.gif ). Nelabai malonu, bet galvoju kad jei dažniau būtų gal normaliai būtų biggrin.gif Pačiai noras irgi sukyla, kol neateina reikalas daryti iš tikro hihihi.gif

QUOTE(Levanda81 @ 2012 02 27, 15:43)
Bėja kalbant apie mm. man gyd. aiškino, kad nesvarbu žindant ar ne jos gali atsirasti labai greitai, arba baigus žindyti. Čia priklauso nuo moters organizmo ir visai nesvarbu čia ne prie ko mišinukai ar (.)(.)

Prisivaikščiojom po lauką. Einu ir galvoju ką aš ne taip darau, kad mano mažylė namie dieną nemiega  verysad.gif  Ji verks ir verks ir nuovargio, bet tikrai nemiegos net ant rankų. Tad esu priversta kasdien vaiksčiot po 2-3val. kad nors tiek išmiegotų. Nesakau, kad man nepatnka vaikščioti. Bet sutikit, kai dabar buvo šalčiai ir į lauką negalima buvo eiti, KĄ TADA? nežinau... Vis galvoju ir galvoju ką aš darau ne taip  unsure.gif

Man ginė sakė kad kol žindysiu pilnai (be primaitinimo) didelė tikimybė kad kiaušidės miegos. O kai mišinukais maitina tai jau nebežindo gi ir atsistato organizmas greičiau dažniausiai g.gif

O pavalgius neužmiega? Maniškis tai dažniausiai ant papo ir nulūžta ax.gif

QUOTE(*Strazdane* @ 2012 02 27, 16:15)
uoj merginos, atėjau pasiguosti... Siaubas kaip išsigandau ir dar dabar dreba rankos...

Vajei, kaip baisu turėjo būt unsure.gif Aš tai kad ir mažą šunį sutikus sunerimstu kad nieko mažiukui nepadarytų, nors ir vežime jis biggrin.gif
Atsakyti
Strazdane blink.gif vaje kaip baisu,kaip gerai,kad viskas taip uzsibaige smile.gif
o mes visdelto vaziavom daryt tos galvos echo smile.gif tai pasake,kad perdaug greitai uzsitraukineja momenelis mano dukrytei blink.gif blink.gif patikrino smegenis,o paskui pasake,kad ten viskas gerai ir kad buna,kad taip greit traukiasi kitiems kudikiams unsure.gif gal kuri susiduret su tuo? unsure.gif bandziau info ieskot,ten raso,kad anksciau sakydavo,kad blogai ir vaikai nepilnai vystosi,invalidukai auga blink.gif blink.gif o dabar sakoma,kad tai normalu ir kad jei momenelis uzsitraukia anksciau,vadinasi jis mazas buvo ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2012 02 27, 16:50)

man tai irgi spinalini dare,tai ziauriai skaudedavo nugara po to...paskui liovesi,bet buvo cia neseniai vel skaudejo,bet jau kaire koja taip,kad taip nudiegdavo,jog atimdavo koja ir net bijodavau,kad nenuvirst ir vaiko neismest is ranku blink.gif blink.gif man tai masazuoja irgi dabar vaiku masaziste....tai geris neapsakomas thumbup.gif thumbup.gif del kojos kalbejau su masaziste,tai sake,kad greiciausiai po spinalinio matyt kazkur uzkliude koki nerva... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Strazdane* @ 2012 02 27, 16:15)
uoj merginos, atėjau pasiguosti...
Siaubas, kaip gerai, kad buvom su vežimu, o ne su nešiokle... O S per visą tą laiką miegojo, tai gerai, bent jos neišgasdino...

Siaubas unsure.gif Bet kaip gerai,kad tu zinojai kaip elgtis,nesupanikavai,nes as tai ir siaip sunu privengiu,o jei dar i koja segtusi,tai sakes doh.gif Tai dabar jau su nesiokle ir nebeisit,ane? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lana33 @ 2012 02 26, 22:15)
Ogo ZUBRIUKA blink.gif O gal tau ne del mmm,gal tas skausmas del kitos priezasties kokios nors ? gal apendicitas koks? blink.gif

Tikrai mmm.... Susisiekiau su daktaru savo siandien, tai sako, kad gali buti tokios skausmingos ir gausios dabar visada... blink.gif Kosmaras kazkoks, jei taip bus... Israse tableciu, kad taip neplaukciau ir viskas...

QUOTE(AnaMari @ 2012 02 26, 23:04)
Aha, as beldziaus blush2.gif

AnaMari- o tu pameni, kad mes kartu pradejom planuoti ir kartu i SM atejom?!... Pradejom bendrauti keliose tose paciose temose.. Bet po to kazkaip kitas pasirinkom ilgesniam laikui apsistoti... 4u.gif Bet atsimenu tave... Pamenu, kaip apie kazkokia avarija berods papasakojai kazkuria diena, tai labai susijaudinau skaitydama.. Ir istrigai man tada... 4u.gif 4u.gif

QUOTE(bum @ 2012 02 27, 01:42)

Ojoj vargšiukė 4u.gif Gerai kad bent užmigt gali per tą skausmą

Geriau vaistus labai stiprius, kur israse man po gimdymo nuo skausmo 4u.gif

QUOTE(*Strazdane* @ 2012 02 27, 06:15)
uoj merginos, atėjau pasiguosti... Siaubas kaip išsigandau

Oho! Virsune! Buciau isprotejus is baimes as...
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
QUOTE(*Gaja* @ 2012 02 28, 00:20)
Tai dabar jau su nesiokle ir nebeisit,ane? biggrin.gif

Eisim, eisim, tik kartu su tėtuku. Aš nešioklę nusipirkau tam, kad į miestą atšilus orams būtų galima išlėkt. Vežimas labai didelis. Ir jei geri orai bus savaitgalį, tai labai noriu į Kaziuko mugę trumpam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lana33 @ 2012 02 27, 20:59)
O pas mus dar jokio sekso blush2.gif taip bijau,kad skaudes,tai ir kankinu vargsa vyra savo doh.gif  blush2.gif

blink.gif Oho... mes pirma karta pabandem po 6 savaiciu - ziauriai skaudejo, tada naudojom lubrikantus, o po 2,5 men nuo gimdymo viskas tapo gerai kaip seniau mirksiukas.gif
Atsakyti