Sveikos,
QUOTE(Adrija1 @ 2012 02 27, 14:07)
As panasiai valgau, tik man jautiena labai netinka, tai liko tos baltos mesytes- vista, kalakutas, triusis. Vaisiu nevalgau jokiu, nes nuo kartu su mesyte troskintu lietuvisku obuoliuku klykem, o pienuko tai gauna- as su kava geriu, i lakto arbatas piluosi, o ir sviestuko plonai uzsitepu ant duonytes

Lyg nieko.
Nu ji kaip ir kvepuoja, bet girdis, kad tas trukdis nosyteje. Siurbiu ir as pries kiekviena maitinima, miegojima ir pan., bet kad vis blogiau

Net nezinau ar i lauka eit? Jau nebuvom beveik savaite, noris ta vaika i gryna ora isvezt, bet ir bijau, kad labiau neisisirgtu
Pieno aš tai vengiu. Užteko varškės spurgą suvalgyti ir pilvas išbertas. O sviestą daktarė leido - sakė ten riebalas o ne baltymas, tai daug kur naudoju ir užsitepu ant ruginės duonos
Nemalonu kai šnarpščia, bet manau tuos lašiukus reikia kai jau visai užsikimšę lašinti. Mums dar Euphorbium homeopatinį patarė nusipirkti - padeda išvengti komplikacijų

Į lauką mes irgi nėjom, nes kartą buvo su vyru išėję tai kai grįžo tik didesnė sloga buvo

Aišku galit pabandyt ir žiūrėt kaip jum bus.
QUOTE(AnaMari @ 2012 02 27, 14:37)
O tai ka, dukryte visai nesiduoda pamatavus temperaturos?

Zinok, man atrodo tie bekontakciai termometrai truputi nesamones rodo
Papildyta:
Mamytes, jei jau ejo kalba apie menesines, tai noreciau paklaust, gal kas naudojat kokias kontracepcines tabletes ar pleistrus? Niekad nemaniau, kad prireiks, bet vat teiraujuos i ateiti

Ir kaip jums isvis
lytinis gyvenimas su antrom pusem po gymdimo?
Puskė turi tokį termometrą, tai sakė gerai viską ten rodo. Tik matuojant reikia ne braukti per kaktą o į vieną tašką nutaikius palaikyti.
Man ginė patarė naudoti tik barjerinę kontracepciją. O dėl lytinio gyvenimo, tai tik pora kartų bandėm iki galo (kitais atvejais vis sutrukdydavo

). Nelabai malonu, bet galvoju kad jei dažniau būtų gal normaliai būtų

Pačiai noras irgi sukyla, kol neateina reikalas daryti iš tikro
QUOTE(Levanda81 @ 2012 02 27, 15:43)
Bėja kalbant apie mm. man gyd. aiškino, kad nesvarbu žindant ar ne jos gali atsirasti labai greitai, arba baigus žindyti. Čia priklauso nuo moters organizmo ir visai nesvarbu čia ne prie ko mišinukai ar (.)(.)
Prisivaikščiojom po lauką. Einu ir galvoju ką aš ne taip darau, kad mano mažylė namie dieną nemiega

Ji verks ir verks ir nuovargio, bet tikrai nemiegos net ant rankų. Tad esu priversta kasdien vaiksčiot po 2-3val. kad nors tiek išmiegotų. Nesakau, kad man nepatnka vaikščioti. Bet sutikit, kai dabar buvo šalčiai ir į lauką negalima buvo eiti, KĄ TADA? nežinau... Vis galvoju ir galvoju ką aš darau ne taip
Man ginė sakė kad kol žindysiu pilnai (be primaitinimo) didelė tikimybė kad kiaušidės miegos. O kai mišinukais maitina tai jau nebežindo gi ir atsistato organizmas greičiau dažniausiai
O pavalgius neužmiega? Maniškis tai dažniausiai ant papo ir nulūžta
QUOTE(*Strazdane* @ 2012 02 27, 16:15)
uoj merginos, atėjau pasiguosti... Siaubas kaip išsigandau ir dar dabar dreba rankos...
Vajei, kaip baisu turėjo būt

Aš tai kad ir mažą šunį sutikus sunerimstu kad nieko mažiukui nepadarytų, nors ir vežime jis