QUOTE(2Lviename @ 2012 02 19, 12:57)
Tu ziurek kaip jo odele - jeigu nesauseja, patinka maudyt- ir maudykit kasdien....Bet galima ir kas antra diena...As jau rasiau kazkada, kad vieni gydytojai sako kasdien, kiti - i savaite 2 kartus tik...o kuo vaikas didesnis, tuo reciau j ireik maudyt

....nebus blogai nei taip, nei taip - cia jusu paciu pasirinkimas

....man labiau patinka kasdien maudyt, ji tokia svarute eina miegoti atrodo, ir jai gal maloniau

..Del to ir maudom kasdien
Na, odele tai dar tokia idomi, turbut nueina tas pirmas odeles sluoksnis, o pirma karti ji maudem visai neseniai, nes turejo slogyte, o ligoninej tai kur ten ismaudysi
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2012 02 19, 13:24)
O kas kiek dabar maudai?
Man pvz kas antra diena geriau nes dar i tarpus su ratu leidziam pasipliuskent,o ir miega geriau po maudyniu,taip kad ziurekit kaip jums geriau ir patogiau kaip ir 2Lviename sako vieni maudo 2k per savaite kiti kasdien
Na, kiek teko maudyt, tai kas antra diena kolkas
O kad po maudyniu geriau miega - faktas
QUOTE(irute1984 @ 2012 02 19, 13:25)
As tai stengiuosi madyti kas antra diena, bet kartais buna kad jinai irzli vakarais buna tai praleidziu maudynes. dabar jinai jau pas mane deidele tai maudosi maudyniu ziede tai laaaaaaaabai jai patinka, vakar as is vonios isejau ne ka sausesne nei jinai

taip pluskenosi kad ojojoj
Laukiu ir as to laiko, kai gales maziukas su ziedu pliuskentis, nors ir dabr kiekviena akimirka brangi, nesinori nieko praleist