Įkraunama...
Įkraunama...

Mamyčių ir mažylių namelis

QUOTE(AnaMari @ 2012 02 19, 10:11)

Vat man dilema del tu maudyniu doh.gif

O kas kiek dabar maudai?
Man pvz kas antra diena geriau nes dar i tarpus su ratu leidziam pasipliuskent,o ir miega geriau po maudyniu,taip kad ziurekit kaip jums geriau ir patogiau kaip ir 2Lviename sako vieni maudo 2k per savaite kiti kasdien 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaMari @ 2012 02 19, 12:11)
Vat man dilema del tu maudyniu doh.gif

As tai stengiuosi madyti kas antra diena, bet kartais buna kad jinai irzli vakarais buna tai praleidziu maudynes. dabar jinai jau pas mane deidele tai maudosi maudyniu ziede tai laaaaaaaabai jai patinka, vakar as is vonios isejau ne ka sausesne nei jinai lotuliukas.gif taip pluskenosi kad ojojoj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(2Lviename @ 2012 02 19, 12:57)
Tu ziurek kaip jo odele - jeigu nesauseja, patinka maudyt- ir maudykit kasdien....Bet galima ir kas antra diena...As jau rasiau kazkada, kad vieni gydytojai sako kasdien, kiti - i savaite 2 kartus tik...o kuo vaikas didesnis, tuo reciau j ireik maudyt smile.gif....nebus blogai nei taip, nei taip - cia jusu paciu pasirinkimas smile.gif....man labiau patinka kasdien maudyt, ji tokia svarute eina miegoti atrodo, ir jai gal maloniau smile.gif..Del to ir maudom kasdien smile.gif

Na, odele tai dar tokia idomi, turbut nueina tas pirmas odeles sluoksnis, o pirma karti ji maudem visai neseniai, nes turejo slogyte, o ligoninej tai kur ten ismaudysi doh.gif
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2012 02 19, 13:24)
O kas kiek dabar maudai?
Man pvz kas antra diena geriau nes dar i tarpus su ratu leidziam pasipliuskent,o ir miega geriau po maudyniu,taip kad ziurekit kaip jums geriau ir patogiau kaip ir 2Lviename sako vieni maudo 2k per savaite kiti kasdien 4u.gif

Na, kiek teko maudyt, tai kas antra diena kolkas ax.gif
O kad po maudyniu geriau miega - faktas thumbup.gif
QUOTE(irute1984 @ 2012 02 19, 13:25)
As tai stengiuosi madyti kas antra diena, bet kartais buna kad jinai irzli vakarais buna tai praleidziu maudynes. dabar jinai jau pas mane deidele tai maudosi maudyniu ziede tai laaaaaaaabai jai patinka, vakar as is vonios isejau ne ka sausesne nei jinai lotuliukas.gif taip pluskenosi kad ojojoj  biggrin.gif

Laukiu ir as to laiko, kai gales maziukas su ziedu pliuskentis, nors ir dabr kiekviena akimirka brangi, nesinori nieko praleist wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gaja* @ 2012 02 19, 10:42)
Sveikos,mielosios, pacios svelniausios ir rupestingiausios,be galo mylincios savo stebukliukus,mamytes wub.gif As buvau iskritusi is eterio beveik savaitele,nes maziuke su zaisliuku pataike i atvira aki ir suzeide ragena,tai 2 dienas is viso gulejau lovoje diena,nakti,nes baisiai skaudejo ir negalejau visai atsimerkti... dabar jau geriau, jau atsimerkiu,bet dar sunku ilgai ziureti,tai ne viska perskaiciau,bet sveikinu ka su menesiukais, ka su dantukais, ka su TA,o kitiems balioniukas uz pilvukus ir bemieges naktis 4u.gif Ir tikrai pritariu,kad pasitarti ir pasidalinti patirtim visada idomu ir gerai,bet kiek viena mama geriausiai jaucia kaip jos vaikuciui geriausia,tai manau,vienos tiesos cia negali buti  smile.gif Smagu,kad sikart diskusija praejo graziai ir sugebejom pasisakyti,bet nesusipykti thumbup.gif
Saugokit save ir mazuosius angeliukus wub.gif

Gaja, pasaugok savo akytę unsure.gif sveik greičiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaMari @ 2012 02 19, 10:17)
Laba ryta 4u.gif

Mamytes, norejau paklausti, kaip daznai jus maudot savo vaikiukus? ax.gif

mes maudomes kiekviena vakara,man kaip 2Lviename sako,tokia svarute buna thumbup.gif man atrodo ir vaikiukui smagiau 4u.gif o ir miega daug geriau 4u.gif bet cia vel kiekviena mamyte daro,kaip jos leliukui geriau 4u.gif ziema,kai toks maziukas,tai manau uztenka ir kas antra diena mirksiukas.gif
Atsakyti
oi kad daug praziopsojau, vis tas mezgimas tongue.gif visas kurios svente tortadienius mirksiukas.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
Mergaites gal kas zinot kur vilniuje yra pirkti Britax ar maxi cosi neuzsakinejant ... cia panevezy apie Britax tai nera girdeje o maxi cosi uzsakinet reikia, o as kazkaip nenoriu pirkt nepamatavus ax.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

mamytes,sakykite,prasau kaip turi buti ir ar reikia sunerimti/daryti kazka,pazystama issikalbejo,kad pas jos mergyte nera jokio plyselio/tarpelio/skylutes ties iejimu i maksti blink.gif pas manaja karakaite taip pat nera,bet net nepagalvojau nerimauti,nes juk dar labai mazyte,o va pazystama protina,kad tai neissivyste iki galo lytiniai organai....kaip yra istikruju? g.gif

p.s. mes maudomes kas vakara ax.gif mum taip patinka ir svarbiausia tinka 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Dovi2003 @ 2012 02 20, 02:21)
Mergaites gal kas zinot kur vilniuje yra pirkti Britax ar maxi cosi neuzsakinejant ... cia panevezy apie Britax tai nera girdeje o maxi cosi uzsakinet reikia, o as kazkaip nenoriu pirkt nepamatavus  ax.gif

nezinau kaip kitom,bet asmeniskai mum maxi cosi- thumbup.gif thumbup.gif butent TOBI, prisitvirtina kedute taip gerai,nejuda,nekliba kaip kitos...
Atsakyti
labas rytas. va pagaliau vakar uzbaigiau dar viena suknyte Ausrinei, seses krikstynoms. imesiu cia nuotraukyte :

user posted image
Atsakyti
Sveikutes:)
QUOTE(pjurgitukas @ 2012 02 20, 09:55)
labas rytas. va pagaliau vakar uzbaigiau dar viena suknyte Ausrinei, seses krikstynoms. imesiu cia nuotraukyte :

user posted image

Koks grozis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pjurgitukas @ 2012 02 19, 23:55)

user posted image

WOW! Koks groooozis! wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pjurgitukas @ 2012 02 20, 11:55)

user posted image

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif kaip grazu wub.gif
Papildyta:
[quote=Baltija L.,2012 02 20, 11:41]
labas rytas 4u.gif

mamytes,sakykite,prasau kaip turi buti ir ar reikia sunerimti/daryti kazka,pazystama issikalbejo,kad pas jos mergyte nera jokio plyselio/tarpelio/skylutes ties iejimu i maksti blink.gif pas manaja karakaite taip pat nera,bet net nepagalvojau nerimauti,nes juk dar labai mazyte,o va pazystama protina,kad tai neissivyste iki galo lytiniai organai....kaip yra istikruju? g.gif

g.gif mes turim skylute,turbut turi buti,nes buvau mazyle pas ginekologe nuvezus,aisku,del kitos priezasties,nes kaip tepineli paimti tada be skylutes g.gif ten gi kisa pagaliuka doh.gif blush2.gif tai nieko nesake,turbut normalu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lana33: 20 vasario 2012 - 10:42