Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių plepesiai

As tai tauriu nezadu dovanoti:
1. Bet kokiu nesinori, o grazios brangios.
2. Ar tikrai to reikia?
3. Maniskiai ne Lietuvoj gyvena, dar neduok dieve sudauzys gabendami ar jei paliks pas mama tai koks viso to tikslas?
4. kiek teko pasmalsaut nuotaku temose, tai jos ten dauguma pacios perkas, o jei nori dovanot neklausi gi jaunuju - ar norit tauriu... g.gif
Nu nezinau....
Manau gal paprasciausiai paruosiu kokius papuosimus kad saleje papuost ju taures ir tiek.
Siaip kaip dovana gal ir smagu tokios taures, bet man jau per brangu...
Atsakyti
Kai paskaičiau komentarus visos merginos teisingai sako, vienoms tos taurės ypatingos, kitoms visai ne - jeigu jau dovanojat tokias brangias taures, tai man atrodo reikėtų ir daugiau info apie jaunuosius žinoti. Pvz., gorosinkos vyras negeria šampano, bet gal jis geria vyną?, jei ir jo negeria - tai arba išviso nedovanoti, arba padovanoti 6 vnt.
Beje, jei jaunasis užkietėjęs alaus megėjas, o jaunoji - labaio mėgsta šampaną, tai ir padovanočiau išgraviruotus daiktus: linksmą bokaliuką ir gražią taurę, ir nematau tame nieko blogo. Svarbu, kad jauniesiems patiktų - ir tuos daiktus tikrai naudotų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurisimo @ 2012 03 20, 14:46)
?, jei ir jo negeria - tai arba išviso nedovanoti, arba padovanoti 6 vnt.
Beje, jei jaunasis užkietėjęs alaus megėjas, o jaunoji - labaio mėgsta šampaną, tai ir padovanočiau išgraviruotus daiktus: linksmą bokaliuką ir gražią taurę, ir nematau tame nieko blogo. Svarbu, kad jauniesiems patiktų - ir tuos daiktus tikrai naudotų smile.gif

Jei jau kas "užkietėję", aš tokiem geriau lankstinuką apie AA padovanočiau. :]]]

Tik nepykit hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 20 kovo 2012 - 15:26
O tu teisingai sakai thumbup.gif aš gal per stiprų žodį parinkau "užkietėję" mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, labai noreciau prisijungimo prie pastuko, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gorosinka @ 2012 03 20, 13:10)
To paskutinės kelios įkeltos taurės tikrai nerealios. Bet aš tikriausiai būčiau už tai, kad geriau dovanoti šešias arba apskritai nedovanoti. Na nebent jaunieji pareikštų norą.
Aš per savo vestuves norėjau savo taurių, gavau... Nu ir... Stovi dvi vargšės nenaudojamos.

QUOTE(Laurisimo @ 2012 03 20, 13:26)
Ir aš nesutinku, mes gavome dovanų labai brangias taures šampanui (6 vnt.), mums jos tiek patinka, kad iš jų geriame tik ypatingomis progomis (vestuvių metinės, vaikučio gimimas ir pan.), ir tai tik dviese su vyru. Aš būčiau su mielu noru geriau priėmusi 2 vnt., nes kitų 4 vnt. nenaudojame ir kitiems neduodame gerti. Nes jos mūsų taurės , gerdami iš jų jaučiame kažkokį ryšį, aplanko prisiminimai..., todėl jos ir ypatingos, nes skirtos tik mums - net sunku paaiškinti  ax.gif Tikiuosi jas išsaugoti iki begalybės, ir gal net per deimantines vestuves iš jų gerti šampaną  biggrin.gif

Tai va jau cia, pas mus kiek nuomoniu doh.gif Isivaizduoju, kiek tu nuomoniu pas nuotakas doh.gif As ir turiu savas taures, bet ne karto is ju negerem, nes gavom viena su nuskelta kojele jau po vestuviu (na ivyko kaip ivyko, svocia po visko tik jas atidave - ai, sake kaip norit, galit sudauzyt ant laimes...) Nu nesudauzem, bet stovi rusy... Mano vyras negeria is vis nieko - nei stipraus, nei sampo, nei vyno. Retai alu... Tai jam tos taures dzin.
O jus man visos padejot apsisprest thumbup.gif Pirksiu as tas 6 vnt. 2 isgraviruosiu, o 4 lai lieka. Jei jaunoji nores, surasiu progas ir likusias padovanot. Jei ne - tai nebus 120 ar 150 Lt kainavusi dovana... Su swarovskais aisku labai grazu, bet as nedrisciau pirkt nepasitarus. Kaip ne kaip pinigai yra dideli, o jei niekas neivertins...
Atsakyti
QUOTE(ziulyte @ 2012 03 20, 17:46)
Tai va jau cia, pas mus kiek nuomoniu  doh.gif Isivaizduoju, kiek tu nuomoniu pas nuotakas  doh.gif As ir turiu savas taures, bet ne karto is ju negerem, nes gavom viena su nuskelta kojele jau po vestuviu (na ivyko kaip ivyko, svocia po visko tik jas atidave - ai, sake kaip norit, galit sudauzyt ant laimes...) Nu nesudauzem, bet stovi rusy... Mano vyras negeria is vis nieko - nei stipraus, nei sampo, nei vyno. Retai alu... Tai jam tos taures dzin.
O jus man visos padejot apsisprest  thumbup.gif Pirksiu as tas 6 vnt. 2 isgraviruosiu, o 4 lai lieka. Jei jaunoji nores, surasiu progas ir likusias padovanot. Jei ne - tai nebus 120 ar 150 Lt kainavusi dovana... Su swarovskais aisku labai grazu, bet as nedrisciau pirkt nepasitarus. Kaip ne kaip pinigai yra dideli, o jei niekas neivertins...

protingai sakai thumbup.gif galu gale likusias pati sunaudosi grazios .ziurek susibegs megaites ,ir turesi. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kokių gerų minčių kyla per tokias diskusijas thumbup.gif
Atsakyti
klausykit kad cia jau visos nuotaikoj,galkatra imestu pinigu sabloniuka?nu ziurejau pastuka as ten nelabai gaudaus ir neradau.o tikrai parsisiunciau daug ko.tik neaisku ka panaudosiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(erikuza @ 2012 03 20, 20:09)
klausykit kad cia jau visos nuotaikoj,galkatra imestu pinigu sabloniuka?nu ziurejau pastuka as ten nelabai gaudaus ir neradau.o tikrai parsisiunciau daug ko.tik neaisku ka panaudosiu blush2.gif

Pašte tikrai yra pinigų šabloniukai. Pati neseniai viska parsisiunciau, tai tikrai radau. Bet va nepasakysiu, kuriame laiške. Ieškokit wink.gif
Atsakyti
Kokiam formate reikia pinigu?

Yra tokie 100 litu
Yra tokie 200 litu
Yra tokie 500 litu

Is musu pasto turiu 500 Lt su foto ir su zmogeliuku juokingu. Jei nerasi, rasyk i az savo el. pasta - permesiu wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziulyte: 20 kovo 2012 - 19:58
Sveikos. Labai šauniai jūs čia visos bendraujat. Norėčiau ir aš prie jūsų jungtis blush2.gif Svočiausiu rugpjūčio 11 d., pirmas kart biggrin.gif
Atsakyti