musu vestuvese bus dvi vaikuciu poros ,viena 3 m,kita 4m...
mano maziuke su berniuku nes ziedus,o jos drauge su berniuku barstys ziedlapius....
abi merginos ir abu vaikinai bus vienodais drabuziukais,viena suknyte jau turim,antra dar siuvam.... bet grozis koks.....
siaip vaikai yra vaikai,tai jai ir uzsioziuos ar ka,tai nieko nepadarysi,as nusiteikus viskam....

QUOTE(nakvisa @ 2011 01 10, 01:59)
musu vestuvese bus dvi vaikuciu poros ,viena 3 m,kita 4m...
mano maziuke su berniuku nes ziedus,o jos drauge su berniuku barstys ziedlapius....
abi merginos ir abu vaikinai bus vienodais drabuziukais,viena suknyte jau turim,antra dar siuvam.... bet grozis koks.....
siaip vaikai yra vaikai,tai jai ir uzsioziuos ar ka,tai nieko nepadarysi,as nusiteikus viskam.... 

QUOTE(Lady*love @ 2011 01 09, 23:12)

vau kaip grazu....

QUOTE(nakvisa @ 2011 01 10, 02:56)
vau kaip grazu....
ryskios jusu vestuves....
pas mus tai baltos suknytes su burgundisko vyno spalvos dirziukais....
tokios spalvos ir dominuos musu vestuvese.... 

tikiuosi kad to ryskumo per daug nebus...

Sveikos merginos

QUOTE(Aukso spurga @ 2011 01 15, 11:02)

Sveikos merginos

Na aš vienose vetsuvėse mačiau: pirmiausia ėjo mergaitė ir barstė žiedlapius, o po to paskui berniukas su žiedais ant pagalvėlės, o tada jau jaunąją atvedė tėtis

QUOTE(mmmune @ 2011 01 15, 11:45)
Na aš vienose vetsuvėse mačiau: pirmiausia ėjo mergaitė ir barstė žiedlapius, o po to paskui berniukas su žiedais ant pagalvėlės, o tada jau jaunąją atvedė tėtis 

Ir as taip buvau sugalvojusi, tik dar nepaminejua vienos smulkmeneles, bus dar vienas berniukas kuris yra antrokas, ir man jis visai is sio konteksto iskrenta bet esme tame, kad jis is busimojo mano gimines, ir kazkaip sios tris vaikiukus reik sukomponuoti,kad grazu butu

QUOTE(Aukso spurga @ 2011 01 15, 09:53)
Ir as taip buvau sugalvojusi, tik dar nepaminejua vienos smulkmeneles, bus dar vienas berniukas kuris yra antrokas, ir man jis visai is sio konteksto iskrenta bet esme tame, kad jis is busimojo mano gimines, ir kazkaip sios tris vaikiukus reik sukomponuoti,kad grazu butu

tuomet gali viena vaiku porele padaryti.tarkim geliu mergyte+geliu berniukas,o jiem is paskos tegu iena ziedu berniukas....

Sena tema, bet gal kas atsilieps
Susidūriau su problemyte... turiu 10 metų dukterėčią ir 6 metų sūnėną, labai norėčiau, kad mergaitė barstytų žiedlapius, o berniukas neštų žiedus. O problema tame, kad mes tuoksimės tik rotušėj, ten manau niekas barstyt nieko neleis
nebent išeinant iš rotušės. Gal kas turite kokių įdėjų, kad ta gėlių mergaitė nebūtų tokia ne į temą
Gal išeinant iš rotušės ji galėtų juos barstyt, bet ar neatrodys kvailai?

Susidūriau su problemyte... turiu 10 metų dukterėčią ir 6 metų sūnėną, labai norėčiau, kad mergaitė barstytų žiedlapius, o berniukas neštų žiedus. O problema tame, kad mes tuoksimės tik rotušėj, ten manau niekas barstyt nieko neleis

QUOTE(irmuten @ 2012 09 17, 13:40)
Sena tema, bet gal kas atsilieps
nebent išeinant iš rotušės. Gal kas turite kokių įdėjų, kad ta gėlių mergaitė nebūtų tokia ne į temą
Gal išeinant iš rotušės ji galėtų juos barstyt, bet ar neatrodys kvailai? 

Pas mus ziedlapiu bazmycioj niekas nebarste, o ziedukus nese abu - berniukas ir mergaite, ir buvo grazu