QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 02 19, 19:28)
Dontstop, mano berniuaks tokia pat striuke turi

Tik jis greiciau isaugs
As jau anksciau stebejausi, kaip Jums uztenka tiek rubeliu vaikui. Nespeciau skalbti turbut

O kaip Jus planuojate vaikui kapsule? Pvz per ziemos ispardavima kazka isigyjat kitai ziemai bandydama nuspeti kokio dydzio reikes ar ne? Mano vaikai gime ta pati menesi, tai galvojau dvyniams pirkdama galesiu orientuotis pagal tai, koks buvo brolis tokio amziaus, bet nebesu tokia tikra kad pavyks
Na va

Jūsiškis irgi pavasarinukas?
Maniškiui iš tikrųjų reikia mažiau, nei šiandien parodžiau. Tikrai tiek bus per daug. Čia vaiko močiutė pasistengė, pripirko per nuolaidas ko reikia ir ko nereikia. Šiandien sužinojau, kad dar vienas kelnes griebė, Maximoj 10 lt kainavo. Ji negali praeiti pro tokias kainas

O dar ir primezga visko. Žieminių megztinių tiek turėjom šiemet, kad kai kuriuos spėjom tik po kartą apsivilkti
Dėl skalbimo, tai pas mus 3,5 kg skalbimo mašina. 3,5 kg - tai vos keli rūbai

Pvz patalinė visa net netelpa. Taigi sukasi ji pas mus kasdien, kai kuriom dienom ir po 2 - 3 kartus per dieną. Rūbus prieš skalbimą aš ypatingai neskirstau pagal spalvas. Atskiriu tik visai baltus nuo visų kitų. Vaikiškus rūbus skalbiu kartu su mūsų.
Mano vaikas visą savaitę nešioja tuos pačius rūbus, išskyrus apatinius. Apatinius keičiam kasdieną, nors ne, apatines palaidinukes keičiam 2 kartus į savaitę. O kelnes, golfus, bliuzonus, megztinius - kartą į savaitę, maximum du.
Niekaip ypatingai neplanuoju, nes kol kas neaiškus "išaugimo režimas"

Pirmaisiais metais vaikas rūbus išaugdavo per sezoną, nuo antrųjų jau ištempdavom po 2 sezonus, o nuo trečiųjų jau ir po 3. Perku jam kažką, kai pamatau gerą kainą, dažniausiai vienu didžiu didesnį, nei tuo metu nešioja. Tada tas rūbas kurį laiką laukia savo eilės, kartais ilgiau nei metai

Dabar va matau, kad džinsai ant išaugimo ribos, vadinasi iki rudens gaudysiu nuolaidas.
Vis dėlto pagalvojau, kad vaikui nelabai perku per išpardavimus

Kojines, pėdkelnes pagal poreikį perku Maximoj, kai būna 40 % nuolaida (būna kartą per 3 mėn). Kelnes, džinsus, bliuzonus - vėlgi Maximoj ar kituose PC per nuolaidas (ne rečiau kaip kartą į 3 mėn būna). Palaidinių ir maikučių pasisekė labai ilgam užsipirkit Laredoute dar prieš porą metų

Kombinezonus, batus, pirštines, kepures, golfus perku iš SM tarpininkių kada jų prireikia (nelabai ten nuolaidų būna) - kitkas iš jų asortimento nepasiteisino. Megztinius, liemenes, šalikus, vilnones kojines mezga mama. Paskutinę batų porą pirkom iš Deichman ir labai patiko - matyt reikės sekti išpardavimus ir pirkti "ant išaugimo"