QUOTE(Detra @ 2012 03 07, 10:40)
Čia ne tikėjime esmė, o jausme. Jei atvirai man kaip ne čiužinių pardavimo vadybininkei o kaip paprastam vartotojui nusišvilpt kokios ten geriausios savybės, svarbu būtų patogu ir malonu, o kiek bandžiau man tai suteikia viskoelastas, super jausmas kai grimsti pagal savo kuno linijas, gulėdama ant 7 anatominių zonų pačių pačiausio čiužinio jaučiuosi ne taip gerai, todėl ir renkuosi tai kas man patinka labiausiai

jei jau mokėti pinigus, tai už tai, kas tau patogu

suprantu, kad jūs kaip šios srities ekspertai norite pasiūlyti geriausius iš geriausių, tą ir darote, beje

tačiau pardavimuose yra svarbu ir išklausyti kliento poreikius ir lūkesčius, ne visada tai kas naujausia ir geriausia tinka it patinka..
Pilnai Jums pritariame, kad čiužinio įsigijimas, pirmiausia, EMOCIJA, NUOTAIKA, JAUSMAS.
Taip pat galėčiau pasakyti forumo dalyvei
KICE, kuri įsigijo nebrangų čiužinį, bet yra labai laiminga ir patenkinta.
Jei Jūs jaučiatės laiminga, nusipirkusi/išbandžiusi kažkurį čiužinį, tai mes galime tik paminėti Jums to čiužinio privalumus, skirtumus nuo kitų čiužinių, palyginti, ką gaunate rinkoje už tą pačią sumą, rekomenduoti, į ką atkreipti dėmesį.
Sėkmės renkantis!
Papildyta:QUOTE(Smailiukas @ 2012 03 07, 11:47)
Bandau ieskoti ciuzinio, kurio parametrai 135x190. Ar is anksciau temoje aptartu bent vienas tokiu ismatavimu?
Visi LONO čiužiniai gali būti nestandartinių matmenų, svarbu, kokį išsirinksite .