QUOTE(Jurblond @ 2012 03 30, 09:57)
Vis gryžtu pažiūrėti meškiukės

. Nu labai gražūs man abudu jie. O velta nosis kieta kieta? Blakstienos skirtos žaislams ar žmogiškos?
Pas mane sintetinis kailiukas, tai galvoju ar gražu būtų baltutėlis, tik akys ir nosius juoduliukai, ar visgi spalvot
nosis tikrai kietai suvelta, o blakstienos "zmogiskos" :)kai pirkau pardavejos truputi kreivai pasiziurejo, nes as ne kokia fyfa, kad blakstienas klijuociau
Baltuciukai irgi labai graziai atrodo.... mano pirmoji imeskinta buvo baltute su raudona nosim ir raudona velta sirdele....
QUOTE(~saulyte~ @ 2012 03 30, 10:26)
Sveiko, merginos! Pasiuvau ir dar noooooriu!!!
Smagus lepeckojis

O mesku gamyba itraukia, kaip kokia priklausomybe.... praeina pora dieneliu po pagaminimo ir vel rankytes pacios tiesiasi
QUOTE(Naktis1 @ 2012 03 30, 14:02)
Laba, kokių gražuolių galima čia sutikti
Tiesa pasakius jau žiūrint į kitų darbus kyla noras siūti, o pabandžius sunku sustoti, čia mano antras darbelis
Panasu i tikra balta loki....
Del foto, tai pasistenk fotografuoti kur daugiau naturalios sviesos, arciau lango, geriau neapniukusia diena... nedekit tu ale fonu.... gadina jie visa vaizda, nes nera lygus ir grazus... geriau susidelioj ant stalo grazesne kompozicija ir nufotkink...
QUOTE(Kvaksytė @ 2012 03 30, 14:06)
S.B.M. užsikabinus ant gražiaakių meškių siuvimo, o aš ant lininių zuikių

Niekaip nesuprantu kodėl man taip norisi zuikius siūti

Juk pradėjau nuo meškinų. Vakar mažuliuką pradėjau, sakiau bus meška, bet kai atėjo laikas ausis dėti, tai prisiuvau zuikio ausis

Tai turiu dar vieną zuikytę. Tikiuosi su Velykom šitas zuikių paradas pasibaigs

Norėčiau
ČIA 
Mano tėvai kiekvienais metais važiuoja su mašina į kelionę po Europą, tai šitą tašką jau liepiau jiems įtraukti į maršrutą

Sakiau įduosiu sąrašą ir galės man užprekinti akių, nosių, kailių
Uoj kokia tu blogis, tokia vieta uzrodzius, dabar sedesiu ir svajosiu, kaip ten nusigauti..... Ten meskiniautoju rojus
O tau ne meskomanija, bet zuikomanija

..... Man tai mergaitisku mesku manija ir blakstienuotu