Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 43 tema

Pasiėmiau Bistro mini sijonuką, tai tikrai koks fainas, kokybiškas wub.gif Tik 0 dydis su 88 cm klubais truputį didokas. Reikia pasileist žemiau ant klubų, kad būt gerai. Bet nunešiu siuvėjai, kad pasiaurintų šiek tiek, ir bus super wub.gif
Atsakyti
Ikeliu ir as kelias nuotraukas to, kas labai patiko ax.gif

Ismatavimai: ugis 1,60 cm, 86 cm krutine, 95 cm klubai

Factory Wooltown skirt 2 dydis, man labai patiko thumbup.gif Tiktu mazo ugio moteriskei.

user posted image

Maise dress, 2 dydis. 0 butu buves geriau, taipogi manau geriau atrodo ant zemesnio ugio moteriskes.

user posted image
Cia didesne foto
http://foto.delfi.lt...icture/2141041/

Chainlink cable sweater, XS dydis. Man labai patinka sis megztukas, S dydis manau irgi tiktu.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anushka_1312: 19 vasario 2012 - 20:27
Koks grazus paskutinis megstukas bigsmile.gif Koks jo ilgis, ar nera trumpas?
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2012 02 19, 20:33)
Koks grazus paskutinis megstukas bigsmile.gif Koks jo ilgis, ar nera trumpas?

Cia sis megztukas 4u.gif
http://www.jcrew.com...D=1323945564312

Trumpokas jis, sakyciau irgi graziau atrodo ant mazo ugio moteriskes. Ji toks visas keistokas, man jis thumbup.gif
Atsakyti
Suknutes liemuo tikrai jau ant ribos, jums graziai ziurisi, aukstesnei merginai jau butu problematiska.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2012 02 19, 20:40)
Suknutes liemuo tikrai jau ant ribos, jums graziai ziurisi, aukstesnei merginai jau butu problematiska.

Taip as laukiau tos suknytes, bet biski mane tos pustos rankoves nuvyle doh.gif
Pas mane 2 dydis, gal 0 butu buves geriau.
Atsakyti
QUOTE(Anushka_1312 @ 2012 02 19, 22:46)
Taip as laukiau tos suknytes, bet biski mane tos pustos rankoves nuvyle doh.gif
Pas mane 2 dydis, gal 0 butu buves geriau.

Man grazu wub.gif
Sijonukas ir megztukas irgi grazus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(varlyte3 @ 2012 02 19, 21:15)
Man grazu  wub.gif
Sijonukas ir megztukas irgi grazus  thumbup.gif

aciu 4u.gif
MB apie pirma derinuka pasake, kad per daug paprasta lotuliukas.gif ir suprask dabar ka cia uzsidet, kad nepaprasta butu lotuliukas.gif
Atsakyti
Penkišimtainioliktą kartą pasiteirausiu - su 92cm Café capri geriau imti 2 ar 0 dydį? kažkaip 2 dažnai kabo, noriu aptemptų g.gif
Atsakyti
Anushka_1312 wub.gif Maisie dress man laabai graziai atrodo..tik petukai man kliuva, ar jie per daug pasmuke, ar didoka skaitosi suknele g.gif Bet siaip tai suuuuper wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Federica @ 2012 02 19, 21:41)
Penkišimtainioliktą kartą pasiteirausiu - su 92cm Café capri geriau imti 2 ar 0 dydį? kažkaip 2 dažnai kabo, noriu aptemptų  g.gif

Apie dydzius butent siu kelniu tikrai nemazai buvo diskutuota ir visai neseniai, nepatingekit pasiskaityti. Bet turbut 0.
Jiegu norit aptemptu tai ne ta modeli ziurit, tokios jos nebus. O jeigu bus mazos ir aptemps kojas, atrodys nekaip.
Atsakyti
QUOTE(skyeyes @ 2012 02 19, 21:52)
Anushka_1312  wub.gif Maisie dress man laabai graziai atrodo..tik petukai man kliuva, ar jie per daug pasmuke, ar didoka skaitosi suknele g.gif Bet siaip tai suuuuper wub.gif  wub.gif  wub.gif

aciu 4u.gif
Ten gal nuotrauka tokia gavosi, petukai siaip savo vietoje. Is nuotraukos gal atrodo, kad petukai kaip bloussanoj g.gif
Man per krutine gal siek tiek laisvoka, tai push_up turetu padeti lotuliukas.gif
Atsakyti