Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 43 tema

Silk Rhea grazi, bet nepavadinciau jos sexy, nes nera gilia iskirpte, uzsisega iki kaklo sagutemis mirksiukas.gif Siaip panasi i silk bloussana.
Atsakyti
Na, galiu apie geltona Silk Rhea popover pasakyti tik tiek, kad ji irgi neatitinka spalvos, reliai - garstyciu geltona smile.gif
4 dydis su mazdaug 90 cm krutine neblogai, bet galetu buti laisvesnis, tik tada jau liemuo butu per platus, ir taip jau noretusi siauresnio smile.gif

Siaip palaidine tikrai grazi, nors ir ne tai, ko tikejausi.
Gerai, kad nesusigundziau pirkti uz originalia kaina doh.gif

Idejau pardavimui, bet pasimatavau dar syki prie donegal sijonuko - tai gal ir nebeparduosiu blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(cikada7 @ 2012 02 21, 21:08)
Silk Rhea grazi, bet nepavadinciau jos sexy, nes nera gilia iskirpte, uzsisega iki kaklo sagutemis mirksiukas.gif  Siaip  panasi i silk bloussana.

kazko labai seksi irgi nepastebejau biggrin.gif
gal pacio maziausio dydzio tas laisvumas kitoks, nes 4 jau nieko blatno unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(karolinc' @ 2012 02 21, 21:39)
Na, galiu apie geltona Silk Rhea popover pasakyti tik tiek, kad ji irgi neatitinka spalvos, reliai - garstyciu geltona  smile.gif
4 dydis su mazdaug 90 cm krutine neblogai, bet galetu buti laisvesnis, tik tada jau liemuo butu per platus, ir taip jau noretusi siauresnio smile.gif

Kaip idomiai, kad man su 89 krutine tinka 0 dydis, o jum su 90 net ir 4 dydis galetu buti laisvesni ax.gif Tikriausiai pas jus peciai platus g.gif Gal idesit realia foto? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(karolinc' @ 2012 02 21, 20:39)
Na, galiu apie geltona Silk Rhea popover pasakyti tik tiek, kad ji irgi neatitinka spalvos, reliai - garstyciu geltona  smile.gif

Siaip palaidine tikrai grazi, nors ir ne tai, ko tikejausi.
Gerai, kad nesusigundziau pirkti uz originalia kaina  doh.gif

Idejau pardavimui, bet pasimatavau dar syki prie donegal sijonuko - tai gal ir nebeparduosiu  blush2.gif
Papildyta:
kazko labai seksi irgi nepastebejau  biggrin.gif
gal pacio maziausio dydzio tas laisvumas kitoks, nes 4 jau nieko blatno  unsure.gif

Karolinc, o tu Bonnie turi, koks dydis tau tiko? Bandau primesti kokio man reiktu Rhea g.gif
Atsakyti
QUOTE(_Vikce_ @ 2012 02 21, 22:08)
Kaip idomiai, kad man su 89 krutine tinka 0 dydis, o jum su 90 net ir 4 dydis galetu buti laisvesni  ax.gif Tikriausiai pas jus peciai platus  g.gif  Gal idesit realia foto?  4u.gif

nea, visai neplatus schmoll.gif
na, gal daugiau su "navarotais" per ta krutine biggrin.gif
Tau, Savita, reiketu 6 manau... as bonnie is Taves gi 6 pasiemiau rolleyes.gif

o kiek 0 dydzio per krutine? 4 - 44,5.. nu tai logiskai 89 cm viso...

cia gal bus kaip su Bonnie, kai dydziai vos vos skiriasi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karolinc': 21 vasario 2012 - 21:54
QUOTE(karolinc' @ 2012 02 21, 21:52)
nea, visai neplatus  schmoll.gif
na, gal daugiau su "navarotais" per ta krutine  biggrin.gif
Tau, Savita, reiketu 6 manau... as bonnie is Taves gi 6 pasiemiau  rolleyes.gif

doh.gif Ot atmintis, geda blush2.gif
Tai sita 4 dydzio yra tokia pati kaip Bonnie 6, ar didesne?
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2012 02 21, 22:53)
doh.gif Ot atmintis, geda blush2.gif
Tai sita 4 dydzio yra tokia pati kaip Bonnie 6, ar didesne?

einu suguldysiu patikrint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(karolinc' @ 2012 02 21, 21:55)
einu suguldysiu patikrint  biggrin.gif

drinks_cheers.gif Aciu
Atsakyti
QUOTE(karolinc' @ 2012 02 21, 22:55)
einu suguldysiu patikrint  biggrin.gif

Tai va, Bonnie peciai 41 cm krutine 47
Rhea 35,5 krutine 48

tai kogero Tau visgi 8 irgi reiktu... g.gif

as gal girta ta Rhea matavau ir matavausi, nieko jinai neperanksta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(karolinc' @ 2012 02 21, 22:04)
Tai va, Bonnie peciai 41 cm krutine 47
Rhea 35,5 krutine 48

tai kogero Tau visgi 8 irgi reiktu... g.gif

as gal girta ta Rhea matavau ir matavausi, nieko jinai neperanksta  lotuliukas.gif

Peciai tik tiek blink.gif 35.5cm mastau.gif
O kaip tau paciai realiai uzsidejus, kuri laisvesne atrodo pakilnojus rankas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2012 02 21, 23:06)
Peciai tik tiek blink.gif 35.5cm mastau.gif
O kaip tau paciai realiai uzsidejus, kuri laisvesne atrodo pakilnojus rankas blush2.gif

Vaizdo prasme tai Rhea rankoves duoda platumo, nes platesnes, o ir patogesne gal jinai, nes mano peciai nera platus, man oer krutine svarbu laisvumas smile.gif

beje, Savita, nepamirsau, ka zadejau savaitgali, bet niekur nebuvau nosies iskisus, vyras sirgo, vaikui dantys dygsta, namie durdomas biggrin.gif gal ryt nuleksiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karolinc': 21 vasario 2012 - 22:21
Savita, as Bonnie turiu 8 d. nes tik tas dydis geriausiai buvo su 94 cm krutine. O Rhea turiu 2 d, bet noreciau 4 d. butu laisviau per krutine. O siaip silkiniai marskiniai pas mane 4-6 d. Silk bloussana tiko 2 d. Matavaus 4 d. tai per krutine nebuvo labai didelio skirtumo nuo 2 dydzio, bet is peciu per laisva buvo. Tau manau 6 d. idealiausiai butu mirksiukas.gif

Siandien buvau J.Crew parduotuveje, tai tiek groziu is naujos kolekcijos wub.gif
O per sale is pirktu gavau basutes, tai buvo sumaisyti dydziai 7 ir 9 d. ir net spalva ne ta doh.gif Neisivaizduoju kaip jie issiuncia taip sumaise...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cikada7: 22 vasario 2012 - 02:26