Atėjau patarimo

Prieš 6 dienas prisiauginau blakstienas pas tikrai gerą ( kitų išgirtą, bet ir mano pačios nuomone) meistrę blakstienas, o šiandien jau esu su kokia puse, jei ne mažiau, blakstienų

Prisiauginu blakstienas jau trečią kartą, anuos kartus irgi nukrisdavo greitai, bet aišku ne taip greitai kaip šį kartą. Visus kartus priaugino ta pati meistrė. Jos darbu tikrai likdavau patenkinta, nes padaro tikrai labai gražiai ir kruopščiai, dirba su normaliom priemonėm, salone, nu bet nelaiko man tos blakstienos nors tu ką

Blakstienos krenta šukujant, net ir šiaip vis ant veido randu prilipusių, bet jos krenta be mano natūralios blakstienos, o tik priauginta blakstiena, na grynai atsiklijuoja. Į pirtis neinu, blakstienų nešlapinu, nenaudoju paakių kremo, jokių aliejinių valiklių, nes net šešėliais prisiauginusi nesidažiau, ant pilvo nemiegu, na saugau kaip beišmanau. Galvoju gal pakeitus klijus kitais laikytų man jos ilgiau ar tiesiog būna taip, kad kitų organizmas nepriima tų blakstienų ir daryt ką nori, bet jos atsiklijuoja?

Pasidalinkit patirtimi ir mergaitės kurios nešioja/o ir meistrės ar čia man verta bandyt dar jas prisiauginėti ar jau nieko nebus, nes kažkaip ir pinigėlių ir laiko gaila dėl savaitės laiko grožio