Įkraunama...
Įkraunama...

Skyrelio nėštukės

QUOTE(LediDiDi1 @ 2012 02 20, 16:43)
Papildyta:
Mažylė besotė, tik vargstam su maitinimu. Nemokam valgyti iš (.). Niekaip nepavyksta man gerai paduoti, o jai tinkamai paimti. Kartais vos neverkiu dėl to ir graužiu save, kad nesu gera mama. Šiuo metu nutraukinėju, taip ir maitinamės verysad.gif .

Nu cia dabar schmoll.gif mesk i sona ta strereotipa, kad gera mama yra ta, kuri maitina is papo.Man is vis keistai atrodo tas maniakiskas apsedimas dabartiniu a la "teisingu" mamu, kurios isivaizduoja, kad privaloma bet kokia kaina ir budu ikisti vaikui i burna ta papuli.Jeigu nusitraukineji ir taip issisprendzia problema, vadinasi taip yra geriausia.As kitaip ir neplanuoju kaip tik nusitraukineti, tiesa pasakius ir net neabejoju, kad busiu pati paciausia mamyte tongue.gif Taip kad ziurek kas tau ir mazylei geriau, nes taisykliu kaip daryt ta ir ana niekas tikrai nesurase, svarbu mamyte laiminga, o tuomet ir vaikiukas ramesnis bus mirksiukas.gif

Imesk kokia nuotraukyte paspoksot, ka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Myciute @ 2012 02 20, 16:00)
ledidi, isgasdinai, tai ka man dabar daryti, kur kreiptis?  unsure.gif

Aš tau parašiau tai, ką man gydytojai sakė tiesiai į akis. O kas prižiūri tavo nėštumą? AK į mano 1,5 žiūrėjo pro pirštus taip pat. Kreipkis į savo gyd., kuri prižiūri nėštumą. Ir nesinervink labai, svarbu laiku pastebėti ir imtis veiksmo. Tikrai negalima to palikti iki nėštumo pabaigos negydant. Dažniausiai ligoninėse lašelinėmis numuša per kelias dienas. Ir dar, jei cukrai pas tave normoje, greičiausiai dėl angliavandenių trūkumo atsirado tie ketonai. Ir negalvok apie blogiausia. Nors ir žinojau, kas galėtų atsitikti, vis viena galvojau, kad viskas gerai.
Papildyta:
QUOTE(Beta1 @ 2012 02 20, 16:11)
Nu cia dabar  schmoll.gif  mesk i sona ta strereotipa, kad gera mama yra ta, kuri maitina is papo.Man is vis keistai atrodo tas maniakiskas apsedimas dabartiniu a la "teisingu" mamu, kurios isivaizduoja, kad privaloma bet kokia kaina ir budu ikisti vaikui i burna ta papuli.Jeigu nusitraukineji ir taip issisprendzia problema, vadinasi taip yra geriausia.As kitaip ir neplanuoju kaip tik nusitraukineti, tiesa pasakius ir net neabejoju, kad busiu pati paciausia mamyte  tongue.gif  Taip kad ziurek kas tau ir mazylei geriau, nes taisykliu kaip daryt ta ir ana niekas tikrai nesurase, svarbu mamyte laiminga, o tuomet ir vaikiukas ramesnis bus  mirksiukas.gif

Imesk kokia nuotraukyte paspoksot, ka  ax.gif

Ačiū, už paguodos žodį 4u.gif . O tai visi kaip susitarę - oi, kaip blogai, kad iš buteliuko doh.gif doh.gif doh.gif .

Kažkada bandžiau, bet man neišeina įdėti nuotraukų. Nesuprantu, kodėl? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 02 20, 16:11)
Nu cia dabar  schmoll.gif  mesk i sona ta strereotipa, kad gera mama yra ta, kuri maitina is papo.

Žinok, aš dar ne tokių prisiklausau doh.gif Gera mama tik pati gimdo (jokio CP). Gera mama tik pati maitina (iš papo) ir dar būtinai ilgai. Gera mama maistą žiūrisi, kai dar laukiasi ir kai maitina. Gera mama tą, aną ir t.t. doh.gif O aš dariau taip, o aš va šitaip ir t.t. Nu žinok, mane kartais siutas ima. Kai neklausi pas žmogų nei patarimo, nei nuomonės, kodėl būtinai nori tau patarti g.gif Nu gerai suprantu, artimiausi žmonės, bet kai aplinkiniai doh.gif Man kai reikia patarimo, tai ir klausiu.
Atsakyti
QUOTE(LediDiDi1 @ 2012 02 20, 17:30)
Aš tau parašiau tai, ką man gydytojai sakė tiesiai į akis. O kas prižiūri tavo nėštumą? AK į mano 1,5 žiūrėjo pro pirštus taip pat. Kreipkis į savo gyd., kuri prižiūri nėštumą. Ir nesinervink labai, svarbu laiku pastebėti ir imtis veiksmo. Tikrai negalima to palikti iki nėštumo pabaigos negydant. Dažniausiai ligoninėse lašelinėmis numuša per kelias dienas. Ir dar, jei cukrai pas tave normoje, greičiausiai dėl angliavandenių trūkumo atsirado tie ketonai. Ir negalvok apie blogiausia. Nors ir žinojau, kas galėtų atsitikti, vis viena galvojau, kad viskas  gerai.
Papildyta:

ledidi, nestuma mano priziuri paprasta poliklinikos gine. Ketonu pas mane raso ne 1,5, o 15! bet israsant is AK prasiau pakomentuoti tyrimus, viska atrodo suziurejo ir sake viskas normoje. gliukoze raso norma irgi... uzdavei galvos skausmo, nes pas gine vaziuosiu tik ryt vakarop... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Myciute @ 2012 02 20, 16:41)
ledidi, nestuma mano priziuri paprasta poliklinikos gine. Ketonu pas mane raso ne 1,5, o 15!  bet israsant is AK prasiau pakomentuoti tyrimus, viska atrodo suziurejo ir sake viskas normoje. gliukoze raso norma irgi... uzdavei galvos skausmo, nes pas gine vaziuosiu tik ryt vakarop...  unsure.gif

Aš supratau, kad 15, tiek ir pas mane buvo. Iš ginės reikalauk, kad kažką darytų, siųstų į ligoninę. Ir parašyk, kaip sekėsi. Tik būk gera, nestresuok. Viskas yra pataisoma.
Atsakyti
QUOTE(kerzaka @ 2012 02 20, 17:32)
Gera mama tik pati gimdo (jokio CP).

Va va, sitas irgi neblogas biggrin.gif Bet mes gi protingos moterys, suvokiancios tokiu ir panasiu svaiciojimu beprasmiskuma, taigi darykim geriau sprendimus tokius, kurie geriausi mums ir musu vaikams, o ne stenkimes itikti to meto madai ar dar kitokiam smegenu uztemimui rolleyes.gif Zinau, kad buti "naturine" mama ne mano klumpem, tai ir nesokinesiu kaip varle pries lietu.Busiu kitaip pati paciausia mama - su vienkartinem sauskelnem, jeigu reikes misinuku ir vaiku mieganciu ne mano, o savo lovoj tongue.gif Bet uztat turesiu daug daug meiles, silumos ir visu kitu dalyku, kuriu tikrai reikia vaikui wub.gif

Myciute, tikrai paklausyk Ledididi ir issiaiskink kas ten ir kaip su tais ketonais unsure.gif Kazkaip keista, kad medikam toks tyrimo atsakymas pasirode normos ribose doh.gif

Ledididi, o kaip po CP jautiesi pati ? Ar labai baisu buvo ? unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, nestuliukes 4u.gif

Ledididi, nepergyvenk tu del to buteliuko, juk savo mazyles alkoanos nepalieki, tai koks gi skirtumas is ko ji valgys mirksiukas.gif Paskui po truputi gal ir pripras prie papulio mirksiukas.gif
Tiesa sakant, mane tai tas nusitraukinejimas uzknisa doh.gif Nebutu buvus tos operacijos, tai tikrai maitinciau papuliais, nes mazius be problemu valgo ir is kruties ir is buteliuku, jam nesvarbu net kiek zinduke skyluciu biggrin.gif O dabar man pienas dingineja, nors ir stengiuos daryt viska, kad jo butu unsure.gif Primaitinu misinukais, o savo pieneli duodu kaip vitaminus ax.gif Uzkniso save kaltint, kad as bloga mama ir negaliu ismaitint savo mazylio, pradejau kazkaip kitaip i viska ziureti ax.gif
Styprybes jums, svarbiausia, kad turi savo aukseli salia! wub.gif
Atsakyti
Sveikos nestuke.gif

Kaip smagu atrodo man is mano varpines toms, kurioms laikas jau arteja prie finiso arba kurios jau pagimde wub.gif , net asarele issprusta perskaicius istorijas wub.gif Linkiu paciu geriausiu ispudziu susitinkant su mazyliais mirksiukas.gif

Ir kaip dziaugiuosi, kad cia visos viena kaip kumstis, jei kas blogai-pataria, paguodzia, pamoko wub.gif Dekui, kad yra toks skyrelis ir jus visos wub.gif

O as paskaiciau apie Myciutes ketonus ir irgi susimasciau-pas mane rado tepinelyje leukocitu nemazai ir kraujyje seniau buvo esu maciusi(tik kraujyje kiek pamenu nedaug-15), tai dabar galvoju-kazin nieko tie leukocitai, gyd sako-jei nejauciate kokio diskomforto tai nieko, bet gal geriau sunaudoti kokias zvakutes ar vaistukus pagert? Gal kas susidure-kaip manot? g.gif

Atsakyti
QUOTE(angeliukkkeee @ 2012 02 20, 18:26)
O as paskaiciau apie Myciutes ketonus ir irgi susimasciau-pas mane rado tepinelyje leukocitu nemazai ir kraujyje seniau buvo esu maciusi(tik kraujyje kiek pamenu nedaug-15), tai dabar galvoju-kazin nieko tie leukocitai, gyd sako-jei nejauciate kokio diskomforto tai nieko, bet gal geriau sunaudoti kokias zvakutes ar vaistukus pagert? Gal kas susidure-kaip manot?  g.gif

As viena karta turejau tu leukocitu 25, tai gavau zvakuciu ir tuo viskas baigesi.Nors irgi nieko niekur nejauciau.
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 02 20, 18:39)
As viena karta turejau tu leukocitu 25, tai gavau zvakuciu ir tuo viskas baigesi.Nors irgi nieko niekur nejauciau.

Dekui, Betute, uz ats. 4u.gif Ryt einu pas gyd., pabandysiu pakamantineti placiau 4u.gif

Kamelija, kaip tu laikaisi? Kaqip tavo tie skausmai nugaroje, nes mane irgi kartais kamuoja doh.gif Va snd irgi dilgsi kaireje nugaros puseje doh.gif
Atsakyti
QUOTE(angeliukkkeee @ 2012 02 20, 18:26)
O as paskaiciau apie Myciutes ketonus ir irgi susimasciau-pas mane rado tepinelyje leukocitu nemazai ir kraujyje seniau buvo esu maciusi(tik kraujyje kiek pamenu nedaug-15), tai dabar galvoju-kazin nieko tie leukocitai, gyd sako-jei nejauciate kokio diskomforto tai nieko, bet gal geriau sunaudoti kokias zvakutes ar vaistukus pagert? Gal kas susidure-kaip manot?  g.gif

leukocitu nestukes gali daugiau tureti nei eilinis sveikas zmogelis, bet jei kas neramina, butinai paklausk savo gyd. 4u.gif
Atsakyti
Ledididi, dziugu, kad jau namuciuose 4u.gif labai noriu pamatyti tavo mazyle wub.gif o del maitinimo nepergyvenk, gal veliau gausis, vaikui reikia ramios mamytes mirksiukas.gif prasneko ta, kuri irgi pergyventu del to pacio dalyko doh.gif
Beta, vsio, siandien baigiau darbus, turiu susikrovus daiktus i ligonine ir tvarkinga spinta, su visais leliaus islygintais drabuzeliais ax.gif eiciau dar ka nors patvarkyti, bet gal jau trauksiu paguleti biggrin.gif
Atsakyti