QUOTE(Myciute @ 2012 02 20, 16:00)
ledidi, isgasdinai, tai ka man dabar daryti, kur kreiptis?
Aš tau parašiau tai, ką man gydytojai sakė tiesiai į akis. O kas prižiūri tavo nėštumą? AK į mano 1,5 žiūrėjo pro pirštus taip pat. Kreipkis į savo gyd., kuri prižiūri nėštumą. Ir nesinervink labai, svarbu laiku pastebėti ir imtis veiksmo. Tikrai negalima to palikti iki nėštumo pabaigos negydant. Dažniausiai ligoninėse lašelinėmis numuša per kelias dienas. Ir dar, jei cukrai pas tave normoje, greičiausiai dėl angliavandenių trūkumo atsirado tie ketonai. Ir negalvok apie blogiausia. Nors ir žinojau, kas galėtų atsitikti, vis viena galvojau, kad viskas gerai.
Papildyta:
QUOTE(Beta1 @ 2012 02 20, 16:11)
Nu cia dabar

mesk i sona ta strereotipa, kad gera mama yra ta, kuri maitina is papo.Man is vis keistai atrodo tas maniakiskas apsedimas dabartiniu a la "teisingu" mamu, kurios isivaizduoja, kad privaloma bet kokia kaina ir budu ikisti vaikui i burna ta papuli.Jeigu nusitraukineji ir taip issisprendzia problema, vadinasi taip yra geriausia.As kitaip ir neplanuoju kaip tik nusitraukineti, tiesa pasakius ir net neabejoju, kad busiu pati paciausia mamyte

Taip kad ziurek kas tau ir mazylei geriau, nes taisykliu kaip daryt ta ir ana niekas tikrai nesurase, svarbu mamyte laiminga, o tuomet ir vaikiukas ramesnis bus
Imesk kokia nuotraukyte paspoksot, ka
Ačiū, už paguodos žodį

. O tai visi kaip susitarę - oi, kaip blogai, kad iš buteliuko

.
Kažkada bandžiau, bet man neišeina įdėti nuotraukų. Nesuprantu, kodėl?