Įkraunama...
Įkraunama...

Skyrelio nėštukės

QUOTE(Beta1 @ 2012 03 04, 19:42)
Vis dar gastroliuoja  biggrin.gif  Romantinausi su MB kaip ir buvo planuota prie skanios skanios vakarienes  wub.gif  Bet dabar jau namuose, virpulys ir dar visoks koks vidinis drebulys ima virsu, pradedu jaudintis, nebezinau ko imtis ir ko nesiimt  ax.gif  Ryt is pat ryto i ligonine su tasiukais.Pagal plana, tai padarius visus reikiamus tyrimus ir pasiskyrus tikslu CP laika turetu dar paleist namucio issimiegoti vakare (jeigu tai imanoma  unsure.gif ) ir tada nuo pat ryto atkeliauti tiesiai i gimtadieni smile.gif

Brangioji as irgi jau uz tave jaudinuosi. net neisivaizduoju kokstas jausmas turetu buti paskutines dieneles, bet nesijaudinti turbut neimanoma. juk mes tu pupuliu taip nerealiai laukiam... kaip vyras laikosi? mano jauciu irgi trizniotu kartu su manim ir tikrai ne maziau nei as lotuliukas.gif
laikykis mergyt. ramybes tavo sirdelei wink.gif lauksiu is taves ziniu 4u.gif

o as snd buvau NEEEET dviejose pardese ir nusikaliau ziauriai. eina sau kaip man sunku judet. myciute as tau i kompanija. o einu vis ne typtopais... ryt reiks kazkaip tyrimus eit priduot. vargelis doh.gif
prisiminiau ko dar norejau paklaust Betutes. pas tave lb faina vystymo lenta. lb patinka man, kad ji su uzvalkaliuku. as turiu tokia, bet guminiu tuo virsum, bet lb noreciau uzvalkaliuko. gal zinot ar yra ju pirktu kur atskirai? klausiau cipoline sake neturi..

ir dar, mergaites, gal zinot kur kaune butu galima nusipirkti ta termometra kur tik pridet prie galvytes reikia? nete radau, bet negaliu nusipirkt, nes neturiu lt saskaitos

Papildyta:
QUOTE(milima @ 2012 03 04, 20:35)
O kur planuoji gimdyti? smile.gif

Kauno klinikose. o tu? eisiu tartis sia sav. bent taip tikiuosi
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 03 04, 18:42)
As prisipirkau visokiu groziu Lilu pardej.

Vis dar gastroliuoja  biggrin.gif  Romantinausi su MB kaip ir buvo planuota parie skanios skanios vakarienes  wub.gif  Bet dabar jau namuose, virpulys ir dar visoks koks vidinis drebulys ima virsu, pradedu jaudintis, nebezinau ko imtis ir ko nesiimt  ax.gif  Ryt is pat ryto i ligonine su tasiukais.Pagal plana, tai padarius visus reikiamus tyrimus ir pasiskyrus tikslu CP laika turetu dar paleist namucio issimiegoti vakare (jeigu tai imanoma  unsure.gif ) ir tada nuo pat ryto atkeliauti tiesiai i gimtadieni smile.gif

Ačiū, apžiūrėjau, nelabai mano dydžio yra blush2.gif

Man net šiurpuliukai kūnu nuėjo bigsmile.gif wub.gif

Man jau kelinta diena atrodo, kad kažką jaučiu, bet protas sako, kad dar per anksti doh.gif o noras sako, kad gal ir ne lotuliukas.gif Būtu po savaitės cool.gif patikėčiau, dabar netikiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Alda1 @ 2012 03 04, 20:44)
*kaip vyras laikosi? mano jauciu irgi trizniotu kartu su manim ir tikrai ne maziau nei as  lotuliukas.gif

**o as snd buvau NEEEET dviejose pardese ir nusikaliau ziauriai. eina sau kaip man sunku judet. myciute as tau i kompanija. o einu vis ne typtopais... ryt reiks kazkaip tyrimus eit priduot. vargelis  doh.gif
***prisiminiau ko dar norejau paklaust Betutes. pas tave lb faina vystymo lenta. lb patinka man, kad ji su uzvalkaliuku. as turiu tokia, bet guminiu tuo virsum, bet lb noreciau uzvalkaliuko. gal zinot ar yra ju pirktu kur atskirai? klausiau cipoline sake neturi..

* nu kaip kaip biggrin.gif Vaidina ramu ir atsiputusi biggrin.gif

** tai dar pasliauziok, neskubek tik lukstentis mirksiukas.gif Nors man dabar kas nors pasiulytu dar keleta savaiteliu paslankiot su tuo pilvu tai apsiverkciau vietoj hihihi.gif

*** as Kotrynoj pirkau, bet cia Vilniuj.Tai nezinau kas cia tau Kaune reiktu pasiulyt.Gal ten kokia kotryna yra ? siaip jau turetum rasti ta uzvalkaliuka tikrai kazkur g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alda1 @ 2012 03 04, 20:44)

1.o as snd buvau NEEEET dviejose pardese ir nusikaliau ziauriai. eina sau kaip man sunku judet.

2.ir dar, mergaites, gal zinot kur kaune butu galima nusipirkti ta termometra kur tik pridet prie galvytes reikia? nete radau, bet negaliu nusipirkt, nes neturiu lt saskaitos

Papildyta:
3.Kauno klinikose. o tu? eisiu tartis sia sav. bent taip tikiuosi

1. cia daugiau i kompanija tokiu jungiasi biggrin.gif , tai vadinasi viskas cia normalu, kad judet norisi, bet jau nebeiseina doh.gif

2. o man visokie tokie kazkodel nepatikimi termometrai g.gif , gal kazkas is pazistamu naudojo ir kita nuomone sake?

3. As irgi smile.gif , tai gal ir susitiksim prie gimdyklu pavyzdziui biggrin.gif . As jau susitarus tik reikia sulaukt savo gydytojo ax.gif . Su kuo tarsis jei ne paslaptis 4u.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 03 04, 20:52)
* nu kaip kaip  biggrin.gif  Vaidina ramu ir atsiputusi biggrin.gif

** tai dar pasliauziok, neskubek tik lukstentis  mirksiukas.gif  Nors man dabar kas nors pasiulytu dar keleta savaiteliu paslankiot su tuo pilvu tai apsiverkciau vietoj  hihihi.gif

*** as Kotrynoj pirkau, bet cia Vilniuj.Tai nezinau kas cia tau Kaune reiktu pasiulyt.Gal ten kokia kotryna yra ? siaip jau turetum rasti ta uzvalkaliuka tikrai kazkur  g.gif

* 100 %, kad vaidina. drasus zuikiai tie vyrai lotuliukas.gif

** nu jo man dar ankstoka. bet zinok, kad pagalvoju, kad dar taip 3sav, tai baisokoka. man 2pilnai uztektu blush2.gif gal ir negraziai as cia, bet mano lelyte jau irgi didele, tai uztektu ir jai turbut ax.gif o jei cp butu, tai ir butu uz mazdaug 2sav.

*** O tu uzvalkaliuka pirkai atskirai ar jis buvo kartu su lenta? kontryna yra kaune, tai lekciau ieskot tikrai

Papildyta:
QUOTE(milima @ 2012 03 04, 21:11)
1. cia daugiau i kompanija tokiu jungiasi  biggrin.gif , tai vadinasi viskas cia normalu, kad judet norisi, bet jau nebeiseina  doh.gif

2. o man visokie tokie kazkodel nepatikimi termometrai  g.gif , gal kazkas is pazistamu naudojo ir kita nuomone sake?

3. As irgi  smile.gif , tai gal ir susitiksim prie gimdyklu pavyzdziui  biggrin.gif . As jau susitarus tik reikia sulaukt savo gydytojo  ax.gif . Su kuo tarsis jei ne paslaptis  4u.gif ?

As pas mamytes skaiciau, kad jie lb geri, o tie kur ausytej, tai sako, kad kiekvienoj ausy skirtingai rodo. o tas kur tik paliest, tai brangus, na bet jokio vargo. kankinimo leliuko. plius ir teveliams bus gerai smile.gif nu gal da persigalvosiu, bet kol kas esu linkusi ant jo paislaidauti ax.gif

parasysiu tau i az apie gydytoja wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Streamy @ 2012 03 04, 20:49)
Ačiū, apžiūrėjau, nelabai mano dydžio yra  blush2.gif

Tai gal parduotuveje dydziu butu daugiau. jei tu vln gali nulekt paziuret, nes tikrai fainos ir kainos padorios. o as apsipirkau liemeneliu Mark & Spencer. yra lyg ji Vilniuj. kainos nemazos, bet kokybe superine ir lb malonios medvilnines. pirkau dvi miegui be jokio sutvirtinimo ir dvi nesiojimui tokias minkstas, bet su paduku ar kaip cia issireiksti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alda1 @ 2012 03 04, 20:20)
Tai gal parduotuveje dydziu butu daugiau. jei tu vln gali nulekt paziuret, nes tikrai fainos ir kainos padorios. o as apsipirkau liemeneliu Mark & Spencer. yra lyg ji Vilniuj. kainos nemazos, bet kokybe superine ir lb malonios medvilnines. pirkau dvi miegui be jokio sutvirtinimo ir dvi nesiojimui tokias minkstas, bet su paduku ar kaip cia issireiksti smile.gif

Reikės iki Spenserio palekti kada 4u.gif Ačiū 4u.gif
MB pamatė, kad internete landžioju, sako aš tau nupirksiu biggrin.gif Jau taip jisai džiaugiasi (.)(.), o man kančia doh.gif

Keberiokšt, pasakok, kaip Jums sekasi miegoti? Kaip šiaip sekasi augti?
Atsakyti
QUOTE(milima @ 2012 03 04, 19:11)
nors kai ir as guliu jauciuosi, kad kalnus galiu nuversti, bet pusvalandi pasidarbavus suprantu, kad tik lovoj guledama stipri jauciuos  biggrin.gif

uoij, čia gi apie mane biggrin.gif atsikėlė šiandien ponia Rūta ir sumąstė šaldytuvą išsivalyt.. išsivaliau, bet dar nebaigus valymo darbų norėjosi viską mesti ir eiti pailsėti, o kur dar virtuvę apsitvarkyt doh.gif va ir visas šiandieninis mano darbas.. lotuliukas.gif
o taip norisi ir tą, ir aną ir trečią pasidaryt.. taigi, su tokiais tvarkymosi tempais man reiktų dar kelių savaičių pabūti komplekte kad daugmaž apsikuopti taip kaip man reikia ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rute: 04 kovo 2012 - 20:31
QUOTE(Rute @ 2012 03 04, 20:30)
uoij, čia gi apie mane  biggrin.gif atsikėlė šiandien ponia Rūta ir sumąstė šaldytuvą išsivalyt.. išsivaliau, bet dar nebaigus valymo darbų norėjosi viską mesti ir eiti pailsėti, o kur dar virtuvę apsitvarkyt  doh.gif va ir visas šiandieninis mano darbas..  lotuliukas.gif
o taip norisi ir tą, ir aną ir trečią pasidaryt..  taigi, su tokiais tvarkymosi tempais man reiktų dar kelių savaičių pabūti komplekte kad daugmaž apsikuopti taip kaip man reikia ax.gif

Pas mane pilvas dar nedickas, ale aš ir panašiai,,,lovą pasikloju, tada ant jos prigulu lotuliukas.gif
Jau dabar suku galvą, ką teks daryti vasara g.gif pilvas styros, daržai ir gėlynai neravėti, namai netvarkyti doh.gif Mane aparpuolis ištiks doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Bet kad ir aš šiandien be jėgų... Gal mėnulio fazė netinkama g.gif Nieko gero nenuveikiau, bet tik lova traukia, ir gana doh.gif Geros ateinančios savaitės nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2012 03 04, 11:41)
kaip faina jums mergaites, kaip ir as dabar noreciau, kad butu 40 sav ax.gif

Neskubek, Sangria,
dar pasidziauk nestuke.gif
Papildyta:
QUOTE(Beta1 @ 2012 03 04, 18:42)

Vis dar gastroliuoja  biggrin.gif  Romantinausi su MB kaip ir buvo planuota prie skanios skanios vakarienes  wub.gif  Bet dabar jau namuose, virpulys ir dar visoks koks vidinis drebulys ima virsu, pradedu jaudintis, nebezinau ko imtis ir ko nesiimt  ax.gif  Ryt is pat ryto i ligonine su tasiukais.Pagal plana, tai padarius visus reikiamus tyrimus ir pasiskyrus tikslu CP laika turetu dar paleist namucio issimiegoti vakare (jeigu tai imanoma  unsure.gif ) ir tada nuo pat ryto atkeliauti tiesiai i gimtadieni smile.gif

sekmes tau, Betut 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Myciute @ 2012 03 04, 18:31)
sake, kad taip bus. zodziu, toliau guliu issisiepus ir kojas suglaudus. Sakiau, jei nepabyresiu dar, kitos savaites antroj pusej pasikviesiu mergaite, kad padarytu manikiura ir pedikiura namuose, nes jau siandien masinoj supratau, kad kelione automobiliu jau ne man...  ax.gif

Myciute, laikyk dar kojas suspaudusi smile.gif smile.gif smile.gif
Merginos, ar jums judesiukiu nesumazejo?
Atsakyti
Na ir priplepėjot... Kol viską perskaičiau. Laimei nieko rimto nepraleidau. Užtat kita savaitė žada būti labai įdomi. Ruošiam gimtadienio amuniciją ir laukiam. Net įdomu, kuri pirma pabyrėsit biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Tanga @ 2012 03 04, 23:20)
Užtat kita savaitė žada būti labai įdomi. Ruošiam gimtadienio amuniciją ir laukiam. Net įdomu, kuri pirma pabyrėsit  biggrin.gif

statau už beta biggrin.gif ji čia pas mus nerami dūšia bando paskutines minutes 2in1 išnaudot naudingai, tai pirmoji ir pabyrės 4u.gif
Atsakyti