QUOTE(Beta1 @ 2012 03 04, 19:42)
Vis dar gastroliuoja
Romantinausi su MB kaip ir buvo planuota prie skanios skanios vakarienes
Bet dabar jau namuose, virpulys ir dar visoks koks vidinis drebulys ima virsu, pradedu jaudintis, nebezinau ko imtis ir ko nesiimt
Ryt is pat ryto i ligonine su tasiukais.Pagal plana, tai padarius visus reikiamus tyrimus ir pasiskyrus tikslu CP laika turetu dar paleist namucio issimiegoti vakare (jeigu tai imanoma
) ir tada nuo pat ryto atkeliauti tiesiai i gimtadieni 

Brangioji as irgi jau uz tave jaudinuosi. net neisivaizduoju kokstas jausmas turetu buti paskutines dieneles, bet nesijaudinti turbut neimanoma. juk mes tu pupuliu taip nerealiai laukiam... kaip vyras laikosi? mano jauciu irgi trizniotu kartu su manim ir tikrai ne maziau nei as

laikykis mergyt. ramybes tavo sirdelei

o as snd buvau NEEEET dviejose pardese ir nusikaliau ziauriai. eina sau kaip man sunku judet. myciute as tau i kompanija. o einu vis ne typtopais... ryt reiks kazkaip tyrimus eit priduot. vargelis

prisiminiau ko dar norejau paklaust Betutes. pas tave lb faina vystymo lenta. lb patinka man, kad ji su uzvalkaliuku. as turiu tokia, bet guminiu tuo virsum, bet lb noreciau uzvalkaliuko. gal zinot ar yra ju pirktu kur atskirai? klausiau cipoline sake neturi..
ir dar, mergaites, gal zinot kur kaune butu galima nusipirkti ta termometra kur tik pridet prie galvytes reikia? nete radau, bet negaliu nusipirkt, nes neturiu lt saskaitos
Papildyta:
QUOTE(milima @ 2012 03 04, 20:35)
Kauno klinikose. o tu? eisiu tartis sia sav. bent taip tikiuosi