http://pinterest.com...-color-schemes/ Čia daug yra spalvų kombinacijų pavyzdžių, gal kas pasisems idėjų

QUOTE(cacukele @ 2012 02 21, 01:03)
Manau, kad cia su tom spalvom per daug prisiziurejote amerikietisku filmu. Tai tikrai nera pats esminis dalykas. Mano manymu yra zymiai svarbesniu uzsiemimu, nei kad sukti galva del to ar pamerges batai deres prie torto spalvos. Cia jau daugiau nei juokinga. Vat taip ir atsiranda vadinamosios "bridezilla'os" - isprotejusios nuotakos. As nezadu tokia tapti
Maziausiai sau suku galva del kazkokiu spalvu. Pas mane pamerges gales rengtis kaip noris (isskyrus baltai-cia mano spalva ir juodai, nes vestuves tai ne laidotuves
), batelius mautis gales kokius nores. Vestuviu sventes vieta puosime gelemis, koios tuo metu zydes. Ir man giliai dzin, jei stalo papuosimai nederes prie mano puokstes. Man svarbiausiai, kad susirinktu visi laukiami zmones, kad visiems butu linksma ir smagu. Va taip.
Aisku, cia tik mano subjektyvi nuomone, kuri itariu daugeliui laaaabai jau nepatiks.
Ir nepykit-spalvos tikrai nediktuoja VISKO. Galu gale tai tik spalvos.

Aisku, cia tik mano subjektyvi nuomone, kuri itariu daugeliui laaaabai jau nepatiks.
Ir nepykit-spalvos tikrai nediktuoja VISKO. Galu gale tai tik spalvos.
na kai nesakykit,kad tai nesvarbu..

As manau, kad tikrai per daug tu skirtingu spalvu.. Juk viska reikes derinti.. atspalviai skirsis ir bus visiska makalyne..
Mano patarimas butu daryti is dvieju spalvu.
Sekmes
Papildyta:
super nuoroda! Aciu
Mano patarimas butu daryti is dvieju spalvu.
Sekmes

Papildyta:
QUOTE(Little_Miss @ 2012 02 23, 22:05)
http://pinterest.com...-color-schemes/ Čia daug yra spalvų kombinacijų pavyzdžių, gal kas pasisems idėjų 

super nuoroda! Aciu

QUOTE(Karmen Kass @ 2012 02 29, 22:25)
dėl skonio nesiginčijama. Vieni derina rūbus, kita ne, vieniems svarbu spalvos kitiems ne. Man asmeniškai gražu kai viskas suderinta. Tada atrodo tvarkingai skoningai ir nepigiai.
sutinku su jumis. skonis ne brolis - nepasigincysi. man taip pat patinka kai viskas suderinta ir apgalvota. suprantama, tas pareikalauja namazai laiko ir pastangu. su mb esame kalbeje, kad musu vestuviu spalva galetu butu balta-melyna, bet vel gi..vestuves nusprendem kelti ziemos laikotarpiu, tai dabar mastau ar tokia ryski spalva, kaip melyna tiks ziemos vestuvems? gal reiketu pasirinkti kiek svelnesnius pastelinius atspalvius? kad deretu prie visumos. labai patiko pries tai issakyta mintis apie sidabrine spalva, manau butu puiku, graziai ziuretusi, bet ar nebus sunku gauti pamergems sidabrines spalvos sukneles? tuo labiau, kad esame is nedidelio miestuko.
QUOTE(mazyte_pastaptis @ 2012 03 01, 11:13)
su mb esame kalbeje, kad musu vestuviu spalva galetu butu balta-melyna, bet vel gi..vestuves nusprendem kelti ziemos laikotarpiu, tai dabar mastau ar tokia ryski spalva, kaip melyna tiks ziemos vestuvems?
Mano nuomone, žiemos vestuvėms mėlyna atrodytų nuostabiai ir pabrėžtų baltą- tik kad jos nebūtų pernelyg daug, o tik akcentai

Pati galvoju apie mėlynos- geltonos derinį

visada mano mėgstamiausios spalvos buvo mėlyna ir violetinė bei jų atspalviai..

tik mano vestuvės rugsėjo mėnesį.. jaučiu nelabai kaip žiūrėtųsi tokios spalvos, kai laukia jau ir taip mirgu margu, geltona, raudona ruda dominuoja..
net nebežinau ką pasirinkti..

tik mano vestuvės rugsėjo mėnesį.. jaučiu nelabai kaip žiūrėtųsi tokios spalvos, kai laukia jau ir taip mirgu margu, geltona, raudona ruda dominuoja..

net nebežinau ką pasirinkti..

Sveikos,
man labai gražios spalvotos vestuvės. Tik su spalvom reik labai atsargiai elgtis, nes ir geltona, ir mėlyna - intensyvios. Gal užtektų šių spalvų detalių (gėlių, segtuko ar plunksnos į plaukus, šventės vietos dekoravimo akcentų).
man atrodo, kad svarbiausia visuma, nes, jei nuotaka bus super suderinusi savo garderobo detales, bet pamiršusi jaunikį ir neįspėjusi apie color kodą svečių, nepapuošus stalų ir šventės vietos - bus nekas
Dar galvoju, kad svarbu (bent aš taip dariau per savo vestuves, kad nereiktų sukt galvos), pasiimti žmogų, kuris vestuvių dieną sužiūrėtų ar viskas savo vietose, pasirūpintų, kad nebūtų savavališko restorano ar svečių kišimosi į dekoravimą ar spalvos nenukištos, kur nors toliii toliii nematomoj vietoj
man labai padėjo viena mergaitė. tada jinai šiaip atlėkė į pagalbą, o šiais metais susikūrė viešą savo puslapį tiulis.lt. fainai dirba, be to, nekomerciškai žiūri į reikalus.
man labai gražios spalvotos vestuvės. Tik su spalvom reik labai atsargiai elgtis, nes ir geltona, ir mėlyna - intensyvios. Gal užtektų šių spalvų detalių (gėlių, segtuko ar plunksnos į plaukus, šventės vietos dekoravimo akcentų).
man atrodo, kad svarbiausia visuma, nes, jei nuotaka bus super suderinusi savo garderobo detales, bet pamiršusi jaunikį ir neįspėjusi apie color kodą svečių, nepapuošus stalų ir šventės vietos - bus nekas

Dar galvoju, kad svarbu (bent aš taip dariau per savo vestuves, kad nereiktų sukt galvos), pasiimti žmogų, kuris vestuvių dieną sužiūrėtų ar viskas savo vietose, pasirūpintų, kad nebūtų savavališko restorano ar svečių kišimosi į dekoravimą ar spalvos nenukištos, kur nors toliii toliii nematomoj vietoj

QUOTE(Indii @ 2012 03 27, 20:34)
tai va, ir aš pagalvojau kad per daug jau poto spalvų visokiausių bus..
blogiausia kad aš nemėgstu geltonos..

tai nebežinau ką ir pasirinkt.. nebent raudoną...

QUOTE(-Vėja- @ 2012 03 27, 20:38)
blogiausia kad aš nemėgstu geltonos..

Raudona gan idomiai turėtų atrodyti. Bet mane asmeniškai erzintų, man ji per daug ryški

Aš tai linkstu prie žalsvos spalvos atsplavių. O tokia neryški geltona - man gražu

Gražiausia, kai viskas dera tarpusavyje, tačiau spalvos taip pat priklauso ir nuo tematikos. Jeigu pvz mano vestuvės būtų vasarą, tada labai džiaugčiausi jeigu būtų visa vaivorykštė
Kitas dalykas, galima rinktis vieną aktyvią spalvą, o toliau jau žaisti su pasteliniais tos spalvos atspalviais.
Mes pasirinkom baltą plius vieną aktyvią ir ryškią spalvą, kuri dominuos pagrindiniuose dalykuose, bet labai stengiuosi su ja neperspausti
O jeigu turėtume pulką, NIEKADA neprašyčiau būti vienodo modelio ir atspalvio suknelėmis
šiuo atveju nebijau spjauti į šulinį, kadangi man klonuotos pamergės labai negražu 
Temos autorės vietoje rinkčiausi šiek tiek švelnius pasirinktų spalvų atspalvius, arba vienos ryškios, kitos švelnesnės spalvos derinius

Mes pasirinkom baltą plius vieną aktyvią ir ryškią spalvą, kuri dominuos pagrindiniuose dalykuose, bet labai stengiuosi su ja neperspausti

O jeigu turėtume pulką, NIEKADA neprašyčiau būti vienodo modelio ir atspalvio suknelėmis

Temos autorės vietoje rinkčiausi šiek tiek švelnius pasirinktų spalvų atspalvius, arba vienos ryškios, kitos švelnesnės spalvos derinius

as bandau derinti raudona ir balta
bet kuo toliau tuo maziau lieka raudonos
zadejau autis raudonus ausktakulnius, rankine ir puokste bus dekoruota raudona juosta
bet teko raudonu bateliu atsisakyti del kulno auskcio - per mazas
nusipirkau tinkamus baltus
MB labai nenori raudonos kaklaskares, bet dar neprarandu vilties
sveciam jokio dres kodo nerasiau , bet kalbant uzsiminiau, kad vestuviu spalva - raudona
sesuo suknele siuvasi raudona
bet kuo toliau tuo maziau lieka raudonos

bet teko raudonu bateliu atsisakyti del kulno auskcio - per mazas

MB labai nenori raudonos kaklaskares, bet dar neprarandu vilties

sveciam jokio dres kodo nerasiau , bet kalbant uzsiminiau, kad vestuviu spalva - raudona
sesuo suknele siuvasi raudona