Įkraunama...
Įkraunama...

Gossip girl

QUOTE(atverklanga @ 2012 12 18, 12:53)
Del to tai man normaliai. Bet buvo blogiukas ir gavo viska, ko norejo. Idomus moralas  cool.gif
Tik nesupratau, kas ta moteris, su kuria Rufus buvo?

Bet, ar as klystu, bet juk rode, kad Rufus su Lile pasibuciavo, o ta kita moteris Serenos tevo dabartine sedejo salia smile.gif
Atsakyti
man tai patiko kad gražiai ir šviesiai baigės.
Ir dar pačiam gale grojo mano mylimiausia grupė tai iš vis wub.gif wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(atverklanga @ 2012 12 18, 13:39)
Ir su tuo GG nesamone sumale. Nelogiskai... Jei gerai pamenu, pirmam sezone GG paskelbe ganda, kad Serena laukiasi. Danas issigando, susirupino ir tikrai nustebo ta pamates. Tai dabar taip iseina, kad Danas pats ta ganda ir paskleide???

Ziurovu atmintis geresne nei serialo kureju lotuliukas.gif Dan kaip GG nenustebino, nors itariau Nate.

Nustebau del Liles ir Serenos tevo susiejimo, juolab, kad jis blogietis, o ten salia Rufuso turbut jo nauja moteris, kad jam vienam nebutu liudna be Liles biggrin.gif Nustebino, kad Jenny paskutinej serijoj sugrizo.
Man dar buvo keista, kad jei jau Blair zmona, tai negali liudyti pries savo vyra. Geras budas supanciot jauniki tongue.gif

As irgi tikejaus dvigubos serijos, o pasirodo, kad 1 valanda - tik retrospektyvos, tai tu net nesisiunciau. Zodziu, pagaliau GG baigesi smile.gif
Atsakyti
Na galiu pasikyti, kad nieko ispudingo. Kazkaip tikejaus truputi kazko wow. Labai sunervino, kad Lile ne su Rufusu. Man jie buvo tobula pora. Ir vestuviu per daug. 8,9 serijos tikrai patiko, bet si, paziurejau ir visiskai jokio kartelio, kad baigesi.
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2012 12 18, 20:18)
Man dar buvo keista, kad jei jau Blair zmona, tai negali liudyti pries savo vyra. Geras budas supanciot jauniki  tongue.gif

nu čia yra taip pagal visas teisės normas, kad žmona turi teisę neliudyti prieš savo vyrą smile.gif
Atsakyti
O Lile tikrai ne su Rufusu? Ten ta Rufuso moteris ne Dano ir Dzenes mama? o siaip paskutine serije nesuzavejo 4u.gif pirmieji serialo sezonai buvo tobuli, norejosi kazko tokio primenancio juos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2012 12 18, 19:18)
As irgi tikejaus dvigubos serijos, o pasirodo, kad 1 valanda - tik retrospektyvos, tai tu net nesisiunciau. Zodziu, pagaliau GG baigesi  smile.gif

Kad retrospektyvos buvo tik 33min unsure.gif Arba aš kažką ne tą atsisiunčiau. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DG*: 18 gruodžio 2012 - 23:03
O man patiko pabaiga, visą seriją šypsojausi, pabaigoj apsiašarojau blush2.gif gražiai pasibaigė, visi laimingi, suaugę, ir pabaiga su moralu. Laiku užsibaigė, bet gaila, po tiek metų žiūrėjimo rolleyes.gif
Atsakyti
Serija tai man tokia... nelabai.. Galejo tikrai ispudingesne pabaiga padaryt.. Siaip dziugu , kad viskas baigesi, nes jau ziurejau daugiau "is pareigos", nepasakyciau, kad paskutiniai sezonai man daug malonumo suteike biggrin.gif

Kaip visada Patiko sukneles ir sukuosenos! Serenos man visada labai patinka (tos tokios "patarsytos", "paveltos" thumbup.gif ), ir vestuvine, lyg ir tvarkinga bet lyg ir ne, liuks!

Blair plaukai paskutiniu metu man kazkokie nelabai budavo, bet vestuvine sukuosena buvo grazi jos wub.gif , kaip ir suknele smile.gif

Kad Danas GG, as jau itariau nuo praeitos serijos, kai jis teciui pasake - as visada turejau plana - iskart tiptelejo tokia mintis! Ir ji pasitvirtino bigsmile.gif !
Atsakyti
QUOTE(*kineziuke* @ 2012 12 19, 09:10)
Blair plaukai paskutiniu metu man kazkokie nelabai budavo, bet vestuvine sukuosena buvo grazi jos  wub.gif , kaip ir suknele smile.gif

Blair vestuvine suknele wub.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Girdejot, meksikieciai GG perdirbini darys bigsmile.gif Idomu, kokie bus aktoriai g.gif
Atsakyti