Įkraunama...
Įkraunama...

Rankdarbiai iš odos

QUOTE(extrasens @ 2016 04 12, 21:05)
turiu, kiek siūlot?

Tai kiek norit? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte2: 13 balandžio 2016 - 20:04
QUOTE(saulyte2 @ 2016 04 13, 20:03)
Tai kiek norit?  biggrin.gif


20
Atsakyti
QUOTE(extrasens @ 2016 04 13, 21:11)

daug smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2016 04 13, 21:23)


Na tada niekuom negaliu padėti. Pats mokėjau 35eu.
Atsakyti
Gal kuriai reikia kojelės prie sivimo mašinos odai arba zamšai siūti.
http://www.siuvimost...edele-su-ratuku
Atsakyti
Kas vyksit į Jūros šventę aplankykit mus 653vieta.
Atsakyti
Laba diena,
ieškau, kas galėtų pagaminti personalizuotas (su inicialais) užrašų knygeles odiniais viršeliais. Užsakymas skubus. Jei kas apsiimtų, lauksiu asmeninės žinutės
Atsakyti
Sveiki, 4u.gif
Gal kas nors esate atradę odai klijus bekvapius? Įdomu ar įmanoma rasti panašius klijus į momenta, bet kad būtų bekvapiai..? smile.gif
Atsakyti
Kilo toks klausimas, ar tarp odininkų būna vegetarų? Dar klausimas, tikras. AR yra siuvimo mašina kuri galėtų susiūti minkšta ir ponytę odą ? Pvz. Senukuose ar pigu. Lt nusipirkti tokią norėtųsi.
Atsakyti
QUOTE(Ortija @ 2016 10 10, 11:24)
Kilo toks klausimas,  ar tarp odininkų būna vegetarų? Dar klausimas,  tikras.  AR yra siuvimo mašina kuri galėtų susiūti minkšta ir ponytę odą ? Pvz.  Senukuose ar pigu. Lt nusipirkti tokią norėtųsi.


Bet kuri šiuolaikinė siuvimo mašina siuva ploną odą, tik reikia nusipirkt tefloninę arba žingsniuojančią pėdutę, Bet betkokiu atveju reikės paklijuot kąnors jeigu norėsit siūti eriuko odą.
Atsakyti
Ačiū už atsakymą.
Atsakyti
sveiki odininkai,
nu labai aktualus klausimas - kur isigyti naturalios odos? Karts nuo karto pasiunu kokia rankine ar kuprine, bet kai uzsakoves papraso kokios idomesnes spalvos ar fakturos odos, grynai beda - nera pasirinkimo.
Ar yra koks odu tiekejaskad butu didelis pasirinkimas kur nors? Rasiau galvijas lt (atrode kad daug pas juos pagal internetini puslapi o dar rase kad patys superka, apdirba) bet is ju jokios atsakymo, ignoruoja.
aciu uz bet koki pasidalinima savo patirtim.
Atsakyti