Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas, 8 tema

QUOTE(Lora11 @ 2012 02 23, 14:05)
Is saldytuvo tik i puoda, ko gero ax.gif

lotuliukas.gif oi, iš šaldytuvo iškrapštyto čilio sėklos sėkmingai sudygsta ir dar uždera nemenkai. Šaldytuvai tik tam tikrų laikymo sąlygų išpildymas, o ne nurodymas dėt į puodą bigsmile.gif
Atsakyti

as tai saldziau prieskonines zoleles. perejau per mamos darza, viska sutinkau, paskui smulkintuvu susmulkinau ir i mazus indelius sudejusi i saldikli sugrudau. Man patinka mesa su jais marinuoti. Naudojau net svogunu ir cesnaku ziedus biggrin.gif
Atsakyti
aš pasidarius buvau tik petražolių, porų ir krapų mišinį, susmulkinau nedžiovintus , sumaišiau ir sušaldžiau, super man. taip pamėgau petražoles.
reikės man ir daugiau sėti prieskoniukų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazge1979: 23 vasario 2012 - 15:30
O as visada saldydavau prieskonius,simet bandysiu dziovint miksa. O dziovint orkaitej?
Atsakyti
QUOTE(j.ole @ 2012 02 23, 16:56)
O as visada saldydavau prieskonius,simet bandysiu dziovint miksa. O dziovint orkaitej?

ax.gif nereik orkaitėje...lapai visokie gerai džiūsta vėdinamoj patalpoj , ir reik , kad nebūtų saulės ant jų...
Atsakyti
As dziovinau misini sriubai truputi kitoki - poru zalesne dalis, kuri zaliam pavidale nenaudojama, petrazoles saknines ir lapines, salieru gumbai ir lapai, morkos, aitriosios paprikos. Sriubytei dabar super tinka. Kitais metais dar noriu pastarnoka uzsiauginti i sita misini g.gif Pankolis gal irgi tiks g.gif
Kadangi misinys ruosiamas rudeni, tai dazniausiai dziovinu ant radiatoriaus. Savaitgaliais ir i orkaite idedu ant 50 laipsniu, jei matau, kad per dregnas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurindre: 23 vasario 2012 - 16:05
QUOTE(laurindre @ 2012 02 23, 16:04)
As dziovinau misini sriubai truputi kitoki - poru zalesne dalis, kuri zaliam pavidale nenaudojama, petrazoles saknines ir lapines, salieru gumbai ir lapai, morkos, aitriosios paprikos. Sriubytei dabar super tinka. Kitais metais dar noriu pastarnoka uzsiauginti i sita misini g.gif Pankolis gal irgi tiks g.gif


Toki pat ir dariau, tik be aitrios paprikos-su ja kitoki dariau. Ir dar papildomai dejau cesnaku ir svogunu smile.gif

Man anyta paskolino dziovykle-joje greitai sudziuvo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 23 vasario 2012 - 16:08
Paprikos labai mazai, ant tokio kiekio net nesijaucia. O svogunai irgi labai tiktu, cesnakai irgi. Bet gaila buvo dziovinti, kai vos valgymui uztenka. Dziovinau tik perteklinius, ar kitaip nenaudojamus biggrin.gif
Atsakyti
ax.gif a , jūs čia tokį įdomesnį gaminat...man tai patinka viskas kai atskirai būna...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 23 vasario 2012 - 16:17
QUOTE(diuni @ 2012 02 23, 17:17)
ax.gif a , jūs čia tokį įdomesnį gaminat...man tai patinka viskas kai atskirai būna...

pritariu, man irgi labiau patinka viskas atskirai rolleyes.gif del to as ir i vegetos puse neziuriu schmoll.gif
Atsakyti
Man puikiai sekesi džiovinti gumbinius salierus ir šaknines petražoles - sutarkavau smulkesne burokine tarka ir supylus į skardelę virš krosnelės džiovinau.
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2012 02 23, 10:27)
As ciobreliu ceklu prisipirkau-keliu rusiu.. is viso - tiek gerio ir grozio turiu, bet pirma karta auginsiu, tai pasimetusi siek tiek esu ax.gif

As sejau tiesiai i dirva auga puikiai smile.gif
Atsakyti