QUOTE(jolituxxx @ 2012 02 23, 12:18)
Aš tai esu pasisėjusi svyrančias braškytes,bazilikus, levandas, valgomuosius hibiskus

Dar reiktų salierų pasisėt ir pankolių. Bet va savaitgalį išvažiuojam, neaiškus kas bus iš tų mano augalėlių

Niekas šviesytės jiems neuždegs
Kaip gerai, kad priminėt apie svyrančias braškes, jau buvau pamiršus, kad turiu

kada sėjot, dar nesudygo? Ir kokio gylio indelį ėmėt? Barstėt bet kaip ar kas kažkiek atstumo

pažiūrėjau, tai pas mane laaabai smulkios tos sėklytės ir jų max 20 tik
QUOTE(Neris @ 2012 02 23, 14:04)
Bandysiu auginti, bet nevisai žinau kur panaudoti pvz.baziliką

Rozmarinas tinka mėsai ruošti taip pat ir raudonėlis ar aš klystu...
Iš raudonėlio dar arbata visai skani
QUOTE(vilka11 @ 2012 02 23, 18:04)
Beje naudojame zesnako ziedo kotelius labai skanu. As juos marinuoju, o vasara labai labai skanu sumalus per blenderi su krapais, petrazolemis, druskyte sumaisytis su sviestu ir tepti ant batono skrebuciu

Kaimynai i mane itariai ziurejo, kai as paklausiau ar jiems reikia tu koteliu, nes juos vis tiek ismeta
O juos tik jaunučius tinka valgyt?
QUOTE(*Vilma* @ 2012 02 24, 09:30)
pas mane jau dygsta

pasėjau 12d.
Kaip anksti pasėjot, aš turiu pasižymėjus, kad sėja nuo kovo mėn
Kiek sėklyčių sudygo iš pokelio? Aš irgi norėčiau šitos žolės, internetinėj turbūt pirkot?