QUOTE(Lora11 @ 2012 02 24, 16:34)
As planuoju tuos pomidorus laikyti be aliejaus. Vilniuj , nuo pilies einant i virsu, berods Didzioji gatve, ten pradzioj tokia krautuvele buvo. Daug suriu, padazu ir siaip visokiu pagundu. Esu ten pirkus paprastai sveriamus dziovintus. Nebuvo tokie labai labai sausi, bet ju jokiems patiekalams neliko greit. Vienus susveitem.
Ir kanavo, kiek atsimenu, padoriai. Taigi siandien parsinesiau sintetiniu is Maximos, pabandysiu pati procesa konvekcinej. Vasara, po skardiniu stogu, palepej , bet kas sudziusta, mikliai.Priverciau kaip karoliu ir tegu kaba Gal atsiminsiu kaip ten su ta druska.Lyg stipriam suryme palaikyt, ar tik druska apibarstytus su zolelem.
O kas cia ? Auginot ar ragavot?
http://www.e-seklos....ji_puteliai?p=2
Su maximiniais nevark, juo labiau dabar ne sezonas. Jie tikrai netinkami tokiems darbams. Tik ismesi. Mirkyti tirpale nereikia, reikia gi dziovinti, tai turi kuo sausesni buti. Pabarstai prieskoninem zolelem, as naudoju prieskoniu misini picoms, nes ten tik zoleles ir tinkamos arba dziovinta bazilika ir truputi druskos. Isimu seklas su skysciu, pries tai per puse perjaunu.