Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas, 8 tema

QUOTE(meduliukas @ 2012 02 25, 13:06)
Pasniukstinejau jau Zalioj stotelej - yra svoguneliu visokiu, net simtapuriu svogunu, kur as minejau, didelem galvom, kaina normali, kokybe gera.
As pirkau Bauhofe, nes pirmas man pasitaike pakeliui - pirkau geltonu apvaliu, pailgu, baltu ir violetiniu, labai kokybiski, daigu bauhofe taip pat kaina gera ir kokybe - pelergoniju papirkau.

Ir prisiminiau, ka dar reik seti, ogi salierus doh.gif Buciau pasivelinus.

o svogunus pirkti ne per anksti dar g.gif ar pats tas
Papildyta:
gal kuri sodinate bulves, kazkaip pirmais metais pasiteisino, paskui uzvelinau tai gavau tokiu kad pilna akiu buvo (itariu pasarines ikiso), o pernai per velai pasodinom tai kazko ir nepatiko...noreciau siemet ankstyvu ir normalaus dydzio
Atsakyti
Dar man kilo tokia mintis, gal kiek kvailoka, o jeigu as pasesiu ankstyvuju kopustu, paauginsiu daigus ir kai tik bus galima i siltnami po papildoma priedanga pasodinsiu, kaip manot, kas bus, uzaugs ar pamirs biggrin.gif g.gif
Papildyta:
QUOTE(troja3030 @ 2012 02 25, 12:09)
o svogunus pirkti ne per anksti dar  g.gif  ar pats tas
Papildyta:
gal kuri sodinate bulves, kazkaip pirmais metais pasiteisino, paskui uzvelinau tai gavau tokiu kad pilna akiu buvo (itariu pasarines ikiso), o pernai per velai pasodinom tai kazko ir nepatiko...noreciau siemet ankstyvu ir normalaus dydzio

As jau pirkau ir dar siek tiek parodoj "Ka pasesi" pirksiu, gal kokiu kitokiu rasiu, as juos saltai ir tamsiai pasidejau, manau nieko jiem neatsitiks.
Pernai visai beda buvo, o moketi 50 litu, kaip pernai as nelinkusi visai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(meduliukas @ 2012 02 25, 13:12)
Dar man kilo tokia mintis, gal kiek kvailoka, o jeigu as pasesiu ankstyvuju kopustu, paauginsiu daigus ir kai tik bus galima i siltnami po papildoma priedanga pasodinsiu, kaip manot, kas bus, uzaugs ar pamirs biggrin.gif  g.gif
Papildyta:

As jau pirkau ir dar siek tiek parodoj "Ka pasesi" pirksiu, gal kokiu kitokiu rasiu, as juos saltai ir tamsiai pasidejau, manau nieko jiem neatsitiks.
Pernai visai beda buvo, o moketi 50 litu, kaip pernai as nelinkusi visai biggrin.gif

o tai pernai kaina didele buvo??? kazkaip nepamenu...kada paroda??? noresiu roziu
Atsakyti
QUOTE(meduliukas @ 2012 02 25, 12:06)
As pirkau Bauhofe,

rytoj bauhofe 30% viskam kam ne akcija thumbup.gif
manau ir aš važiuosi pirkti jei dar bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(ievakata @ 2012 02 25, 10:58)
Kaip suprantu salierus jau reikejo paset, ar dar speju g.gif O porus galima ir veliau g.gif

O galima porus tiesiai i dirva?
Atsakyti
QUOTE(troja3030 @ 2012 02 25, 12:14)
o tai pernai kaina didele buvo??? kazkaip nepamenu...kada paroda??? noresiu roziu

Kovo pabaiga pati, 28....lygtai.
Atsakyti
QUOTE(Em/Er @ 2012 02 25, 13:33)
O galima porus tiesiai i dirva?

as is viso nesu dar nieko sejusi ... manau nebus velu. o porus geriau gal pasidaiginti...
Atsakyti
Rūta Mėta ačiū,arbūziukai atkeliavo
Atsakyti
Gavau siandien arbuzu seklytes! Aciu Rutai Metai 4u.gif

Atsakyti
g.gif kazka praskaiciau, kokias cia seklytes dalinates...kokia arbuzu veisle??? ar yra ju lietuvoje????
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2012 02 25, 11:57)
Linkiu kad jums isdygtu 4u.gif

Labai ilgai dygsta jau kazkur menesis praejo dar nesimato kad ruostusi dygti, kada sulauksiu nezinau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinkag: 25 vasario 2012 - 14:35
QUOTE(AisteZ @ 2012 02 25, 15:11)
Gavau siandien arbuzu seklytes! Aciu Rutai Metai 4u.gif

Ir aš labai dėkinga Rūtai Mėtai už sėklytes 4u.gif
Atsakyti