Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas, 8 tema

QUOTE(jolituxxx @ 2012 02 22, 15:51)
Yra tos šaknys ir kelmai  doh.gif  norėčiau, kad pašalintų, bet aš jų neišrausiu, o manajam netrukdo tai taip ir kiurkso  doh.gif
Papildyta:
Šaunuolis  drinks_cheers.gif Gal vyresnis Jūsų vyras  g.gif Aš viliuosi jog po truputį irgi pripratinsiu, jo šeimoje jau tradicija, kad moteris vyrus pripratina prie sodininkavimo ir daržininkavimo  lotuliukas.gif
Papildyta:
Bandžiau pernai plėst, patylomis pasodinau moliūgų prie šiltnamio, po to pasakiau, kad ten moliūgai, vistiek baigėsi tuo, kad praejo su žoliapjove  doh.gif  lotuliukas.gif

Per svajoniu sodus sake, kad kelme reik isgresti kelias skyles ir pripilt salietros tai per metus ar trumpiau kelmas supuna 4u.gif ka manot apie tai?
Papildyta:
QUOTE(jolituxxx @ 2012 02 22, 15:51)
Bandžiau pernai plėst, patylomis pasodinau moliūgų prie šiltnamio, po to pasakiau, kad ten moliūgai, vistiek baigėsi tuo, kad praejo su žoliapjove  doh.gif  lotuliukas.gif

Nu tada nachaliskai issikasciau lysve, nors ir nupjautu kas pasodinta bet zolytes ten nebutu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2012 02 22, 17:39)
Jolituxxx skaitau ir nesuprantu g.gif visiska nepagarba tavo darbui ir tau...turbut is seimos atsinese...taigi kaip faina ir skanu valgyt savo darzoves,o ne is pardes prifarsiruotu velniai zino kokiu trasu ir chemiju...
bandyciau gudraut...tai ka imanoma sodint tarp geliu ir nieko nesakyt,o jei paklaus-gele ir tiek...
pernai tarp geliu palei siltnamio sienele susodinau keleta likusiu agurku,zydejo geles,o agurkai net nesimate...
bandyk ikalbet,kad mulciuotu savo obelis su nupjauta zole,bus trasa obelims,o ir tau galimybe koki moliuga paslapciom pasodint,vijokline pupele ax.gif

Šeima jo tai tvarkinga rolleyes.gif Čia jam pagal nuotaiką kaip užeina, kartais būna šilkinis, dėl mano augalų įsibrenda į š... iki kelių tikrąją to žodžio prasme lotuliukas.gif Veža mėšlą per visą miestą su savo mašina, dėl kelių mano sėklyčių trenkiasi per visą miestą lotuliukas.gif Šiltnamį dėl manęs pastatė naują, dėl jo tai senojo būtų užtekę, ne kiekvienas vyras vietoj to jog nusipirktų naują mašiną statytų žmonai šiltnamį blush2.gif Dovanoja orchidėjas, tik bėda jog po to nenori jog laistyčiau jųdoh.gif Nu nėra taip kad visai negerbtų mano darbo kai papasakoju tokius atvejus tai gal atrodo taip schmoll.gif Sako jei pildysiu visus tavo norus mane patį vijokliais apauginsi lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Rūta Mėta @ 2012 02 22, 17:42)
Mano vyro senelis senus kelmus salietra naikindavo. Kelme išgręždavo skylę nemažą ir salietros pripildavo. Per kažkiek laiko ji išgrauždavo medieną ir belikdavo lopeta pasidarbuoti. O su mašina tai beviltiška, nebent šaknys būtų atkastos ir nukirstos.

Reikėtų išbandyti gal g.gif jau užkniso tie kelmai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 22 vasario 2012 - 18:44
QUOTE(jolituxxx @ 2012 02 22, 18:42)
Sako jei pildysiu visus tavo norus mane patį vijokliais apauginsi  lotuliukas.gif

wub.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 02 22, 18:10)
o nėr kažko, ko jis norėtų, kad pas jus pačius augtų? Gal vietoj moliūgų arbūzų pasodinkit? Visai durnas būtų, jei nušienautų fool.gif Galėtų draugams girtis. Paskui gal dar ką įkalbėsit augint.
Maniškis irgi nelabai patenkintas, kad aš tiek daržuose/šiltnamiuose krapštausi, jis visad sako, kad geriau ir pigiau nusipirkti, o tą laiką išnaudoti poilsiaujant ir keliaujant. Bet šiaip tik paburbuliuoja, nekiaulina. O jei kas gerai užauga, tai ir draugams pasigiria  biggrin.gif

Tai sodinsiu šiemet arbūzus, jau beveik ir vietą jiems baigiu išprašyt lotuliukas.gif Yra ką jis augint norėtų, bet prie tų augalų išdygtų ir policija lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Šiaip atrodo su vynuogėm norėtų užsiimt ax.gif bet kol kas kurias turim tai labiau man tenka prižiūrėt doh.gif
Tai va ir maniškis panašiai burbuliuoja doh.gif Sako po to per tuos augalus negalim ilgiau kažkur išvykti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 02 22, 18:10)
ne tiek tos bėdos buvo, kitoj vietoj pagrindinis masyvas augo. Bet velnių gavo, užtat po to po jo šienavimo kiekviena aukštesnė piktžolė palikta lieka. Sako - o ką aš žinau, gal čia irgi tavo kokia gėlė ar uoga  biggrin.gif

thumbup.gif

ten kažkas apie moliūgus klausė ax.gif nepacitavau,bet yra atskira tema ir mes ten neblogai šiandien pliurpiam thumbup.gif
štai čia mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MONAMI*: 22 vasario 2012 - 19:03
mano pirmus metus stovėjo už manęs ir žvengė
balsu kai kasiau daržą, mano daržovių negavo, galėjo ryt šaltibarščius su pirktu agurku, bet vis kišdavo nosį kur nereikia ir raškydavo viską iš MANO daržo. kitais metais padėjo susikast daržiuką kitur, jau net vidury kiemo, bet ir vėl, tada sumažinau gėlynus, išplėtė žolę. trynė rankas iš pasitenkinimo, galvojo laimėjo. o žolė, pasiutus, tais metais augo dienom, be MISTERIO niekas žolės nepjovė, pavargo rankelės darbo negavę prieš tai, pavargo kojelės visą gyvenimą šaligatvius šlifavę, pernai didesnį daržą pats padarė, morkas augino biggrin.gif , vejos pamažino, vaikam atsirado žaidimui aikštelė menka. rudenį visą kabarzdyną sutvarkė, šiais metais daržas bus didelis, pats sukasė, metro aukščio lysves padarė. na gerai, iškęsiu, pavasarį sutvarkysiu, sodinsim jau gal abu , sakė velniop tiek vejos, pjaut nėra laiko biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazge1979: 22 vasario 2012 - 19:37
thumbup.gif jėga
Atsakyti
QUOTE(mazge1979 @ 2012 02 22, 19:36)
mano pirmus metus stovėjo už manęs ir žvengė
............................

labai smagus ir pamokantis pasakojimas thumbup.gif
Atsakyti
o aš pykdavau, kai iš manęs kastuvą ar šakes atimdavo blush2.gif Dirba savo darbus, pamato, kad kastuvą nešuosi ir atlekia viską metęs. Paskui pasislėpus dirbdavau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 02 22, 19:47)
o aš pykdavau, kai iš manęs kastuvą ar šakes atimdavo  blush2.gif Dirba savo darbus, pamato, kad kastuvą nešuosi ir atlekia viską metęs. Paskui pasislėpus dirbdavau  biggrin.gif

tokia žmona - kiekvieno vyro svajonė thumbup.gif O gal manė, kad sliekų žvejybai eini kast? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 02 22, 19:49)
tokia žmona - kiekvieno vyro svajonė  thumbup.gif  O gal manė, kad sliekų žvejybai eini kast?  biggrin.gif

pas miestietį darže sliekų nėra lotuliukas.gif Pirkdavo, įsivaizduoji? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 02 22, 19:50)
pas miestietį darže sliekų nėra  lotuliukas.gif Pirkdavo, įsivaizduoji?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

oi, negaliu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Žvengiu apsiašarojusi lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti