Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas, 8 tema

QUOTE(uolma @ 2012 02 27, 23:46)
E- sėklose, po 4,65 svyrančios tokios braškės  mirksiukas.gif vakar kaip tik draugė koperavosi prie manęs su braškėm.

nu taip, tokios pat, bet neapsimoka del pristatymo mokescio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 02 27, 23:24)
nezinau dėl mėnulio ir čakrų, bet užmetus akį į elementarų kalendorių - pomidorams ankstoka dar.

pas mane ankstyvi, birzelio men jau derlius g.gif ne viena minejo kad jau pasejusi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2012 02 27, 23:08)
nu taip, tokios pat, bet neapsimoka del pristatymo mokescio  doh.gif

Ieškok gal kas užsakymą iš ten darys, prisijungsi, ir pristatymo mokestis bus mažesis. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2012 02 27, 22:58)
jau merginos atsake, tikrai nebera akcijos, sian specialiai uzlekiau, norejau svyranciu braskiu seklu  bet nepirkau uz 8,99  schmoll.gif  rolleyes.gif
gal kas pirkote ir norite pasaidalinti  bigsmile.gif 

siandien pasejau (pagaliau) pomidorus ir ciliukus, na ekspertes, ar dar spejau i gera momenta del menulio ir kitu cakru  g.gif  biggrin.gif

Aš tai, kai pirkau, džiaugiuosi, kad nemačiau šitų braškyčių kainos... nebūčiau pirkus unsure.gif tai turiu pakelį, dabar šaldikly šaldau ir viską sėsiu, nes neaišku kiek išdygs, va Jolituxxx, kol kas išdygo vos pora sėklyčių...
Aš ne ekspertė, bet pagal mėnulio kalendorių pomidorams ir čiliams tiko, nes mėnulis yra augantis, o tai tinka visiems augalams brandinantiems vaisius ant žemės, zodiakas jautyje, tai gali ilgai nedygti, bet sudygs visi kartu augaliukai, turės stiprų šaknyną, gerai derės, tik dėl ligų neapsaugoti... 4u.gif
Pati šiandien sėčiausi braškes, bet nežinau kiek laiko tam šaldiklį jas laikyt... Reik paskaitinėt seną braskiu temą smile.gif
Atsakyti
mergikes, kas ieskot svoguneliu viengalviu sodinimui. Sekluvos parduotuveje Vilniuje, prie Kalvariju turgaus, yra ir apvaliu, ir pailgu. 7.5 lt/kg
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2012 02 28, 11:15)
*Aš tai, kai pirkau, džiaugiuosi, kad nemačiau šitų braškyčių kainos... nebūčiau pirkus unsure.gif  tai turiu pakelį, dabar šaldikly šaldau ir viską sėsiu, nes neaišku kiek išdygs

**Aš ne ekspertė, bet pagal mėnulio kalendorių pomidorams ir čiliams tiko, nes mėnulis yra augantis, o tai tinka visiems augalams brandinantiems vaisius ant žemės, zodiakas jautyje, tai gali ilgai nedygti, bet sudygs visi kartu augaliukai, turės stiprų šaknyną, gerai derės, tik dėl ligų neapsaugoti...  4u.gif

*nu idomu tikrai kaip sudygs, ir dar idomu kad ant pakelio parasyta jog dera tais paciais metais g.gif
aciu tai gerai kad neskubes dygti, gal nebusiu taip nuankstinusi bigsmile.gif

gal kas dar kur uzmatete akciju seklom, dabar nenurimsiu kol tu braskiu nenukausiu cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo matuke: 28 vasario 2012 - 11:45
QUOTE(amarrile @ 2012 02 27, 20:36)
Man kai pirkau,dave šituos porus. jaučiu reikalą paakint pasiseti ir pabandyt,kaip peržiemos ax.gif Dabar begtume kasti biggrin.gif

mano porai dar lauke ax.gif nupjuanu, tai tokie vandeningi kai atsileidžia, bet tinka pagardams ax.gif
Atsakyti
na ka gi, - issitraukiau elista svogunu seklytes, sumasciau pabandyti paseti, o balandi - i siltnami perkelti dezute, ... ta pati ir su porai padarysiu...siandien gal tada ir juos pasesiu - situos http://www.balticsee...s...1&Itemid=27
o pala, tai ir situos tada reik jau paseti juk ane?
http://www.sodininka...ter-bandit.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo užsklanda: 28 vasario 2012 - 12:06
Sanitex savailtgali mačiau svogūnėlius 5,25
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2012 02 28, 11:40)
gal kas dar kur uzmatete akciju seklom, dabar nenurimsiu kol tu braskiu nenukausiu  cool.gif

Vilniaus Ermitaze ar ne 25 proc. viskam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2012 02 28, 14:27)
Vilniaus Ermitaze ar ne 25 proc. viskam mirksiukas.gif

taip taip,o dar +20%jei turit ačiū pinigėlių mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal jau buvo kalbeta, tad nepykit, jei kartosiuosi, kokio gylio indo reiketu sejant svogunus? Tokio kaip porams (geliu lovelio) ar pakaktu kazko seklesnio?
Atsakyti