Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Maggie -> http://www.flickr.co...ova/2897827855/ wa tokį buvo svajonė ar vienintelė įmetus, nebeturiu, bet vilbroj davė man tą lapą, jie turi ax.gif

Svajonė Mūsų -> Ačiū smile.gif Norėjosi man kokią lempa atskirti ta "juoduma", ale neturiu. Parodysiu dar prie šviesios sienos, kai sutvarkysiu, reiškias blogai. ten raudona tamsiai, kai verčiau į j/b pasivertė labai tamsiai, supratau, negerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(urte484 @ 2012 02 23, 19:51)
O taip,labai stengiausi,o kai pagalvoju,kad is likusiu 3 ND po kelis kartus teks perdaryt,tai.....
karsta.gif Bet aisku,is klaidu ir mokomes....

man atrodo sitos raganos biski tau ant galvos uzlipo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 02 23, 21:15)

Ka turejot omeny?scare.gif Atrodo lyg ir nepasakyciau...Man jos visai mielos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 02 23, 20:15)

Shtys, shtys is cia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 02 23, 20:15)

pasilenkite.. dar.. dar.. palaukit... uf... na.. nu blin.. nu atstatykite alkūnę.. ne taip, stačiau.. aha.. gerai.. uf.. tuoj.. nu va.. atsisėdau ant sprando. dabar šakės Tau, asiliuk biggrin.gif matei filmą "Baubas"??

QUOTE(urte484 @ 2012 02 23, 20:26)
Ka turejot omeny?scare.gif Atrodo lyg ir nepasakyciau...Man jos visai mielos biggrin.gif

tai ne, blin cool.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 02 23, 20:14)

Svajonė Mūsų -> Ačiū smile.gif Norėjosi man kokią lempa atskirti ta "juoduma", ale neturiu. Parodysiu dar prie šviesios sienos, kai sutvarkysiu, reiškias blogai. ten raudona tamsiai, kai verčiau į j/b pasivertė labai tamsiai, supratau, negerai smile.gif

O spalvotos nesižiūri? nes raudona su juoda turėtų derėti g.gif

o taip tai jo, kai raudoną verti į j/b, ta raudona į juodą pavirsta..
Atsakyti
Specės biggrin.gif
Labai laukiu nuomonės - ar ta sofkė maišo čia? Man tai ne. Ir šiaip man žiauriai mielas kadras, bet va įdomu ar čia ne todėl, kad mačiau kaip vaikai maldavo šololado smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 23 vasario 2012 - 22:22
7/52

user posted image
Atsakyti
rG,man rodos maišo,ypač dėl mazylio.
Maggie,įdomiai,sustojau panagrinėti kas kur ir ką laikai.
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 02 23, 23:20)
Specės biggrin.gif
Labai laukiu nuomonės - ar ta sofkė maišo čia? Man tai ne. Ir šiaip man žiauriai mielas kadras, bet va įdomu ar čia ne todėl, kad mačiau kaip vaikai maldavo šololado smile.gif

man taip :/
Atsakyti
šūdukas...
Atsakyti
Maggie -> įdomiai niūriai...

rG -> Man irgi kažkaip keistai žiūrisi tas "atlošas" blush2.gif
Atsakyti