Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Loretoidas @ 2012 02 27, 00:24)
Ir atvirukai, ir paveikslėliai. Augustinas Bacvinka  4u.gif

kokie mieliiiiiiiiiiiii ačiū. Eisiu ieškoti kur gauti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2012 02 27, 01:08)
Dar viena.

Miela bigsmile.gif

SBM su Tavo svente!!!! Buk laiminga!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiste: 26 vasario 2012 - 23:31
QUOTE(Loretoidas @ 2012 02 26, 23:24)
Ir atvirukai, ir paveikslėliai. Augustinas Bacvinka  4u.gif

Vau, kur mano akys buvo wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2012 02 25, 19:36)

ir si ar geriau j/b ar spalvota?

as uz j/b
Papildyta:
QUOTE(kristukass @ 2012 02 27, 00:08)
Dar viena.

Daili visa serija. Kažką primena, bet nesistengsiu atgaminti ką. Vienok, neabejoju, kad mergaitės mama nuotraukomis labai apsidžiaugs.
Atsakyti
kristukass, man visai patiko mergaitės fs. Flickr'e parašiau, kad man gražiausia, kur ant suoliuko mergytė, kažkaip viskas labai natūraliai man atrodo, spalvos patinka, gražus akcentas tas geltonas paltukas, mergytė labai simpatiška, o kai nuėmei nuo foto savo logo, tai iš viso patinka:)
Ką komentavo say, tai dalinai pritariu, kai kur man foto kaip iš Adamsų šeimynėlės, o mergaitė nedera prie jos rolleyes.gif
Kažkaip gražių tu aplinkų atrandi fs 4u.gif

QUOTE(rG @ 2012 02 26, 23:45)

Patiko pasidairyti po parodą 4u.gif

O čia mano iš mano pasivaikščiojimų smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydraakė: 27 vasario 2012 - 09:56
QUOTE(kristukass @ 2012 02 26, 22:26)
Ka manot?

[img]http://farm8.staticflickr.com/7040/6932130517_0a0b40e5c4_b.jpg[/img

[img]http://farm8.staticflickr.com/7054/6932140629_c8dd63b4bd_b.jpg[/img

man labai patinka, kitaip nei kitoms, kažkodėl kaip tik traukia toks nesuderinamumas, kaip baugus miškas ir graži mergaitė g.gif Primena vaikystės pasakas...
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 02 26, 19:25)
Čia tikriausiai sofkės tai nemaišo? biggrin.gif

Kirilo Čachovskio nuotr.

tai, kad čia spaudos foto, reportažas.. esmė ne sofkėj, ir net ne pačioj nuotraukoj, o pranešime- kas su kuo susitiko..
Atsakyti
Aciu visoms komentavusioms!!! Ir dar aciu uz komplimentus mano vaikui. wub.gif
Atsakyti
Sveiki visi. Reiketu jusu patarimo kaip nufotografuoti namuose gaminta torta kad nesusidarytu seseliai ir geriausiai issiryskintu detales kaip apsviesti is kurios puses? Pradejau kepti naminius tortus bet nesigauna taip nufotografuot kad galima butu parodyti klientui pavyzdelius.Buciau labai dekinga uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(niukse @ 2012 02 27, 15:59)

Cia yra patarimu
Atsakyti
QUOTE(paluri @ 2012 02 27, 14:33)
Cia yra patarimu

Aciu sita tinklapi jau buvau radus ir skaicius bet pagalvojau gal jus jau susidure daugiau su fotografijos suptilybem turit kokiu triuku isgauti gera rezultata smile.gif
Atsakyti
Sveikos,bandžiau šiandien daryti 4ND,bet nesuprantu,kas mano fotikui atsitiko,ar čia aš ką ne taip darau....Žodžiu iš tolo fotografuoja gerai,bet nebefotografuoja iš arti smulkių daiktų unsure.gif pvz daug smulkių rutuliukų pabertų ant lapo,sufokusavus į vieną iš jų-nefotografuoja,kas negerai gali būt? g.gif (bandžiau fokusą nukreipti kitur,bet nefotkina schmoll.gif iš toliau-viskas gerai)
Atsakyti