Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkija - apsipirkime pigiau, 27 tema

QUOTE(cloudlet @ 2012 02 29, 20:19)

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveiklutes, gal kas zadat vaziuoti is Kauno? Prasyciau paslaugeles nedideles wink.gif DEKUI
Atsakyti
o kokios jautienos kainos skerdykloje? 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, mane domintu sviesto kainos, bet tikro 82proc.?
Atsakyti
o kaip rubu kainos...?
pavz kokiuose turguose, domina vaikiski, ir taip suaugusiams ?
taip pat domina patalyne ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristynka*: 01 kovo 2012 - 22:23
sveikutes, noriu paklausti kas neseniai pirko sauskelnes DADA, domintu nr4 97-18kg.) kainyte ir kiek vnt?sios sauskelnes tik BIEDRONKOJE parsiduoda ar kt.pardese yra?dekoju uz atsakyma..
Atsakyti
[quote=audroneta,2012 03 01, 22:29]
[/quote

as perku Biedronkoj kur 300g 82% tai paskutini kart mokejau 6.72zl, bet man jis nerealus ( geltona pakuote, pusapvale) panasaus maciau yra ir Piko bazej, kaina panasi buvo. O siaip jai su akcijom tai ir pigiau buna.
Atsakyti
QUOTE(audroneta @ 2012 03 01, 22:29)

Biedronkoje 200gr 3,89 zl. Ten tikras sviestas mirksiukas.gif

QUOTE(Angeliukas22 @ 2012 03 01, 23:48)
sveikutes, noriu paklausti kas neseniai pirko sauskelnes DADA, domintu nr4 97-18kg.) kainyte ir kiek vnt?sios sauskelnes tik BIEDRONKOJE parsiduoda ar kt.pardese yra?dekoju uz atsakyma..

Tik Biedronkoj mirksiukas.gif 54 vnt 4 dydžio. Anksčiau buvo 26,99zl, bet dabar lyg pabrangę g.gif Paskutinį kartą nepirkau, tai negaliu tiksliai pasakyti schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, as cia pirma karta,gal galetumet man patarti;
noriu pirkti rubu didesniais kiekiais,vaziuosim tik i Belystoka.Kiek suprantu, tai Bielystoke yra ne vienas turgus, nenoretumem klaidzioti.Kazin kuriam turguj geriausias rubu apsipirkimas?
Aciu visoms.
Atsakyti
QUOTE(Mezgejele @ 2012 03 02, 09:36)
Sveikos merginos, as cia pirma karta,gal galetumet man patarti;
noriu pirkti rubu didesniais kiekiais,vaziuosim tik i Belystoka.Kiek suprantu, tai Bielystoke yra ne vienas turgus, nenoretumem klaidzioti.Kazin kuriam turguj geriausias rubu apsipirkimas?
  Aciu visoms.

Blastogės turgus tikrai negeresnis nei Suvalku,mums visai nepatiko,
Suvalku prekės skirtos daugiau lietuviams, ir tai reik pavaikščioti kad rast ką gero
Atsakyti
QUOTE(era27 @ 2012 03 02, 10:18)
Tik Biedronkoj mirksiukas.gif 54 vnt 4 dydžio. Anksčiau buvo 26,99zl, bet dabar lyg pabrangę g.gif  Paskutinį kartą nepirkau, tai negaliu tiksliai pasakyti schmoll.gif

Pati pirkau prieš kelias dienas, tai galiu pasakyti, kad jau kokie 2 mėn. kainuoja 28,99 zl.
Atsakyti
sveiki gal kas pirko sausa maista sunim premium ar super premium klases ar kazka panasaus lenkijoj.cia lt 20kg kainuoja paie 130lt gal zino kokia kaina ten.gal yra kas tokiu parveza i kauna g.gif
Atsakyti