Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkija - apsipirkime pigiau, 27 tema

QUOTE(uolma @ 2012 03 14, 00:37)
Ir IWONIUX atsakė, pagal ją ir gi tiksliai  lotuliukas.gif ( atidžiau paryškintus mano žodžius paskaityk abiejų postų) kai taip tiksliai rašo po to ir blūdinam po Lenkijos kaimus.  doh.gif

nu kad aiskiai parasyta blush2.gif jei nuo kalvarijos, tai nuo Marijampoles, tai i desine, jei link jos, tai i kaire blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(uolma @ 2012 03 13, 23:37)
Ir IWONIUX atsakė, pagal ją ir gi tiksliai  lotuliukas.gif ( atidžiau paryškintus mano žodžius paskaityk abiejų postų) kai taip tiksliai rašo po to ir blūdinam po Lenkijos kaimus.  doh.gif

tai, kad nereikėtų blūdint, tam yra žemėlapiai, kai adresas duotas paprasčiau nebūna...o kas tingi skaityt tegul blūdina biggrin.gif

Kai mums pirmą kartą kilo neaiškumų, pažiūrėjom žemėlapyj ir radom, nes pirmoj žinutėj 7km nuo šviesaforo - toks nurodymas netikslus, nėra ten normalaus šviesaforo, kaip kad pirmą kartą važiuojant gali atrodyt ir km šiek tiek daugiau nei 7
Atsakyti
Majonezas vadinasi ROLESKI - mėlynas dangtelis ir etiketė wink.gif

QUOTE(vilma Liu @ 2012 03 13, 23:48)
Kažkas rašė kad skanus majonezas lenkų,  koks jo pavadinimas?

Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2012 03 14, 07:56)
ir dar norejau paklausti kurioje vietoje turguje, kazkaip neuzkliuve; ir tikriausiai pigiau nei LT gaunasi? aciu uz atsakymus 4u.gif

Paciame turguje yra auto aikstele, tai kai ivaziuojat i ta aikstele tiesiai yra pastatas ten prekiauja mesa, tik reikia eiti labiau i kaire, na manau atvykus tai pamatysit is kur mesa nesa maisais lotuliukas.gif Del paskutinio klausimo, pati pagalvokit ka paraset g.gif , na ar logiska butu vaziuoti pirmyn-atgal 200 km man toks atstumas pirkti brangesnes mesos nei LT doh.gif Na nebent Jus gaunat pigiau kumpio nei 8.50 lt/kg, sprandines nei 9.30lt ar sonelio nei 7.20 lt/kg smile.gif Lietuvoje pigiau ar bent jau tokiom kainom as negaunu schmoll.gif o vaikytis akciju prekybos centruose ir pirkti n kartu atsaldyta mesa ar dar kaip chemiskai apdorota nesinori ir nera laiko schmoll.gif O kas skaiciuoja kura kai lakstom tu akciju cia LT, o gi manau mazai kas, tik pradedam skaiciuoti kura kai vykstam i PL biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasara04.: 14 kovo 2012 - 08:43
QUOTE(Audrita @ 2012 03 13, 18:04)
oi kiek cia geros info esama.
o sakykit klausimas iskilo, skerykloj tik dideliais kiekiais galima pirkti, ar buna ir po kg?na tarkim noreciau sprandines tik ar siaip kumpio, ar pavyktu gauti, a tektu dar ir kokia kojyte prie to pacio pirkti?
aciu uz ats.

galima pirkti ivairiais kiekiais, visa mesyte apdorota smile.gif tad drasiai gali po 1 kg pirkti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2012 03 13, 22:40)
Cari, paziurek Tesco Suvalkuose isleido kaip tik akciju laikratsuka ta tema
http://www.itesco.pl...012/gazetka.swf  gal kas nors tiks  4u.gif

aciu 4u.gif jau kai ka ir cia nusiziurejau biggrin.gif
Atsakyti
Kur galima pažiūrėti akcijinius leidinius parduotuvės Kaufland ir Biedrionkos.
Atsakyti
Laba, gal galit pasakyti, ar kudikiams pieno misinukai irgi pigesni kaip pampersai Lenkijoje ? Ir gal zinot pvz. kurio nors kaina ?
Atsakyti
QUOTE(vilma Liu @ 2012 03 14, 16:04)
Kur galima pažiūrėti akcijinius leidinius parduotuvės Kaufland ir Biedrionkos.

http://www.iulotka.p...ml#supermarkety
bandykit cia,rasit daug parduotuviu ir netik suvalkuose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egipte @ 2012 03 14, 15:38)
Laba, gal galit pasakyti, ar kudikiams pieno misinukai irgi pigesni kaip pampersai Lenkijoje ? Ir gal zinot pvz. kurio nors kaina ?

tuos Nan maciau tai 12 su centaiss zloto
Atsakyti
QUOTE(iwoniux @ 2012 03 14, 11:05)
galima pirkti ivairiais kiekiais, visa mesyte apdorota smile.gif tad drasiai gali po 1 kg pirkti biggrin.gif

aciu

laukykit mane tundra, bet is jusu visu postu apie skerdyklos vieta taip ir liko neaisku man.jei as ramiai sau kertu kalvarijos siena, tai kur vaziuoju....neproblema ir zemelapiu pasinaudoti ar navigacija, (pastudijuosiu abu butinai) bet dabar ir paciai idomu pasidare vistik sukti i kuria puse....

gerai kad po atskirus kg galima pirkti, bo kai isivaizduoju ketvirti kiuales pas save ant stalo, tai kazkaip bijau, kad nepavyks sudoroti paciai...bet pigumo atzvilgiu greiciausiai teks rinktis dyyyyyyyyyyydeli gabalaiti......
Atsakyti
QUOTE(Audrita @ 2012 03 14, 22:33)
gerai kad po atskirus kg galima pirkti, bo kai isivaizduoju ketvirti kiuales pas save ant stalo, tai kazkaip bijau, kad nepavyks sudoroti paciai...bet pigumo atzvilgiu greiciausiai teks rinktis dyyyyyyyyyyydeli gabalaiti......

Nu žinokit kaina, jei viską gerai susisveri ir paskaičiuoji, tai praktiškai ta pati gaunasi mirksiukas.gif Tik atskirai perkant, pasiimi kiek ir ko nori thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Audrita @ 2012 03 14, 22:33)
laukykit mane tundra, bet is jusu visu postu apie skerdyklos vieta taip ir liko neaisku man.jei as ramiai sau kertu kalvarijos siena, tai kur vaziuoju....neproblema ir zemelapiu pasinaudoti ar navigacija, (pastudijuosiu abu butinai) bet dabar ir paciai idomu pasidare vistik sukti i kuria puse....

Jei nuo Kalvarijos muitinės pirma važiuojat į skerdyklą, tai sukat į dešinę mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo era27: 14 kovo 2012 - 21:50