Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkija - apsipirkime pigiau, 27 tema

Skerdykloje puikiai galima susikalbeti lietuviskai ir juokingai atrodo kai bando klausineti lenkiskai
mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aleksa @ 2012 03 20, 21:08)
Jejgu neklystu norit paklaust smalone arba parzone  smile.gif

Dėkoju 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(romodama @ 2012 03 20, 21:35)
Skerdykloje puikiai galima susikalbeti lietuviskai ir  juokingai atrodo kai bando klausineti lenkiskai
mirksiukas.gif

Nevažiuosim į skerdyklą, pakaks mažojo turgelio, todėl ir klausiu. 4u.gif
Atsakyti
Pirkdama ziurek i oda, jei ruzava tai - plikyta, svilinta gelsva.
Atsakyti
QUOTE(Liudocka @ 2012 03 20, 16:03)
Sveikos

Turiu klausimų dėl mėsos.
Ar čia minėta Suvalkų skerdykla dirba šeštadienį ir ar mėsos bazėj Piko būna šviežios mėsos. O jeigu pirkti turguje, tai kur jis yra (kažką skaičiau, kad remonto metu iškeltas).
Jeigu žinote bent jau preliminarias kainas, gal galėtumėt pasidalinti? Ačiū  4u.gif

Suvalkuose dar rubeliu vaikiukams galima rasti PC ALF (rusyje yra daug parduotuveliu vaikams)- jis netoli Arkadia, bei Chlodna g-tveje rasite parduotuve vaikuciams (rubai, batai, vezimeliai). Kainos visokios- priklausomai nuo firmos ir rubo. Man lb patinka lenku Mariquita- gera kokybe, nenusiskalbia.
Atsakyti
QUOTE(romodama @ 2012 03 20, 21:51)
Pirkdama ziurek i oda, jei ruzava tai - plikyta, svilinta gelsva.

Ačiū, būtinai pasinaudosiu patarimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aleksa @ 2012 03 20, 21:08)
Jejgu neklystu norit paklaust smalone arba parzone  smile.gif

Gal kuris valstietis zino kur pleveles pirkt yra ,na tos kur ukininkai zole karvem suka ziemai blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(uolma @ 2012 03 19, 11:23)
Aš ir dėl plėvelės klausiau kelis kartus, ir vis dar laukiu kada kas parašys kainą  g.gif

pleveles ir man reikia suksiu karvem zole ziemai ,zadu ukininkaut ,o kur rasti niekas neparaso g.gif
Atsakyti
QUOTE(rence* @ 2012 03 20, 22:04)
Suvalkuose dar rubeliu vaikiukams galima rasti PC ALF (rusyje yra daug parduotuveliu vaikams)- jis netoli Arkadia, bei Chlodna g-tveje rasite parduotuve vaikuciams (rubai, batai, vezimeliai). Kainos visokios- priklausomai nuo firmos ir rubo. Man lb patinka lenku Mariquita- gera kokybe, nenusiskalbia.

o Chlodna gatveje ir vel atsidare vaikisku prekiu parduotuve? g.gif
Atsakyti
QUOTE(llauruze @ 2012 03 20, 12:44)
Akcijų jokių nėra  ax.gif
O kainos kaip kainos, yra internetinėj parduotuvėj.

SND GRIZAU is Suwalku, pirma kart buvau plazoj,
kiek nauju kolekciju HM pardej apsvaigau, nusipirkau tik salikeli;)
nes visai neplanavau ten vaziuot, bet drauge jau buvo ten buvus
tai ejau ieskot Drauges, nes neberadau, pasiklydo tarp prekiu:)
prisipirko maikuciu, bliuskuciu.
na zodziu apsvaige grizom i masina, kokios spalvos melynos , gelsvos, ryskiai ruzavos dominuoja.,
dar keleta parduotuviu su gera avalyne ir naujom kolekcijom:)
didziausia ispudi paliko PLAZA, be mesos ir kiausiniu snd (juos pamirsom)smile.gif
tiesa, bedrionkoj akcija sauskelnem 39,99 zlotai huggies jumbo premium dezese
87 vnt -4 nr.
76 vnt -5 nr.
[/SIZE]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo remele: 20 kovo 2012 - 22:45
QUOTE(GiedrikeB @ 2012 03 19, 10:16)
Nu zinokit, seku sia tema, dabar perskaiciau visas Jusu zinutes, bet niekur neradau, kur jus buvote rases(siusi) pleveles siltnamiam kainas..  blush2.gif

hm... del to kad rasiau kainas tai tikrai, tik dabar galvoju gal tai buvo rasyta kam nors i privata blush2.gif tai buvo akcijos OBI, o siuo metu nezinau ar jos tebevyksta, bet prie progos patikslinsiu kokios kainos siuo metu. beje OBI isverte savo laikrastuka i lietuviu kalba tiems kam sudetinga lenku kalba thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(bartukas @ 2012 03 20, 23:22)
Gal kuris valstietis zino kur pleveles pirkt yra ,na tos kur ukininkai zole karvem suka ziemai blush2.gif
Papildyta:

pleveles ir man reikia suksiu karvem zole ziemai ,zadu ukininkaut ,o kur rasti niekas neparaso g.gif

turiu lenkijoje pazistamu ukininku laikanciu karves, tad paklausiu prie progos ir parasysiu drinks_cheers.gif o daug reikia?
Atsakyti
Norėčiau pasiteirauti apie vaistines.Kur geriau apsipirkti?
Atsakyti
Tai ar galėtų man kas nors patvirtinti, kad tikrai skerdykla Suvalkuose dirba ir šeštadienį? 4u.gif

Tikrai apsidžiaugčiau drinks_cheers.gif
Atsakyti

Gal galite pasakyti o koks yra zloto kursas?
Planuoju važiuoti šeštadienį. Įdomu ar jau 7-8 val. labai didelis antplūdis parduotuvėse būna lietuvių lotuliukas.gif

Įdomiu kokios kainos, nejau senai buvote kuri. sąskaitelių nebematau
g.gif

Taip, dirba.

QUOTE(Liudocka @ 2012 03 21, 10:53)
Tai ar galėtų man kas nors patvirtinti, kad tikrai skerdykla Suvalkuose dirba ir šeštadienį?  4u.gif

Tikrai apsidžiaugčiau  drinks_cheers.gif

Atsakyti