Kažkaip nukrypstama su tuo konkursu nuo pradinės idėjos - siuvinėti kartu, išbandyti įvairius dizainus, adaptuoti tuos dizainus... Žodžiu plėsti akiratį ir smagiai leisti laiką
Gal užtektų tik balsuoti už labiausiai patikusį siuvinuką. Būtų aišku, kuris tam tikro dizaino motyvas šiame forume "valdo"

O atlikimas visų nepriekaištingas. Už pritaikymą balsuoti irgi keistoka

Visos pateiks tik siuvinuką, o viena kuri, pvz., knygutę (kaip libaja pirmame etape), tai ir klausimų nekyla už ką balsuoti

Bent jau man tada tikrai nebūtų svarbu, kas ką siuvinėjo. Tiesiog man patinka motyvas arba ne

Ir tai nereiškia, kad kiti darbeliai prastesni. Jau rašiau ir vėl pasikartosiu, kad visų atlikimas puikus

Kiek prisimenu buvo dalyvių, kurios pačios spalvytes parinkinėjo, tai tikrai šauniai padirbėjo, nes spalviškai visi darbeliai labai labai pavykę

Man būtų daug smagiau, kad tos, kurios parinkinėjo, parsirodytų vėliau su originalu ir savo darbeliu - kitaip sakant, pasigirtų kaip šauniai adaptavo dizainą pagal save. Gal buvo tokių, kurios keitė motyvus vietomis, ar dar kažką tobulino dizainuose. Man tai būtų įdomiau ir aktualiau