man klausimas iskilo - procesus rodomes ar tik galutini rezultata po tu dvieju savaiciu? Jei rodomes procesus, tai ar kada norim, ar pvz kas kokias 3 dienas ar pan?
labuka oi kaip smagiai cia sugalvojot as ir noreciau jungtis bet ne prie visu dizianu tai ar reiktu dabar registruotis ar tada kada siuvinesiu tik cia turbut Uodegyte placiau paaiskintu kaip sugalvota
labuka oi kaip smagiai cia sugalvojot as ir noreciau jungtis bet ne prie visu dizianu tai ar reiktu dabar registruotis ar tada kada siuvinesiu tik cia turbut Uodegyte placiau paaiskintu kaip sugalvota
gali ir ne prie visu dizainu,siuo metu siuvinejame country cottage needleworks,jai tau tinka gali jungtis.pasigooglink ,ir kai nuspresi parasyk man i az
Man šie dizainai nepatiko. Sakiau, niekada nesiuvinėsiu. Bet, matau, kad klydau Tereikia išsirinkti nors kiek patinkantį paveikslėlį, siuvinėjant jis tampa mielas ir darbas einasi
Džiaugiuosi, kad įsijungiau į žaidimą. Bus proga išbandysti įvairesnius dizainus, nes kitaip jų būčiau gal niekada ir nesiuvinėjus
man klausimas iskilo - procesus rodomes ar tik galutini rezultata po tu dvieju savaiciu? Jei rodomes procesus, tai ar kada norim, ar pvz kas kokias 3 dienas ar pan?
taip ,po dvieju savaiciu,kad ir kitos spetu,ta pacia diena darbelius parodysim.tiesiog temoje pasirasysit kad baiget nes as dar tik tik kita savaite tik siuntini gausiu.